Telsiz Telefon (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> Diğer ev elektroniği

eray_553 -> Telsiz Telefon (2 Temmuz 2008; 21:21:40)

Meraba arkadaşlar babam baya bi önce telsiz telefon hediye etmişler ve telefon almanya'dan gelme markası'da schneider sst 350i telefonun girişi 4'lü yani nası anlatayım bizim telefonların hat girişlerine(adı nedir bilmiyorum line gibi birşey heralde aşağıda resimdeki kablo) bakarsanız iki ayrı renk olduğunu görürsünüz ama bu telefonda 4 ayrı renk var ben bu telefonu nasıl bağlayabilirim.kabloları birbiri ile birleştirerek bizim hatta taktım çalışmadı sizin önerilerinizide bekleiyorum. bir adaptör,kablo vs. birşey var mıdır yardımcı olursanız sevinirim :) şimdiden teşekkürler

yukarıda anlatmaya çalıştığım bu kablo

[image]http://img53.imageshack.us/img53/9046/16896413py2.jpg[/image]

loko -> Cevap: Telsiz Telefon (2 Temmuz 2008; 21:26:36)

Merhaba,
adaptör var.Elektronikçilerde bulunur.Bendede vardı almanyadan gelme.Adaptör ile hallettim.[:'(]

eray_553 -> Cevap: Telsiz Telefon (2 Temmuz 2008; 21:33:40)

teşekkürler loko peki adaptorun tam olarak adı nedir? biliyor musun?

loko -> Cevap: Telsiz Telefon (3 Temmuz 2008; 0:23:07)

Malesef bil.miyorum.Elektronikçiye anlatırsanız anlar.Umarım bulursunuz.

cucuko -> Cevap: Telsiz Telefon (3 Temmuz 2008; 0:57:41)

quote:

Orjinalden alıntı: eray_553

Meraba arkadaşlar babam baya bi önce telsiz telefon hediye etmişler ve telefon almanya'dan gelme markası'da schneider sst 350i telefonun girişi 4'lü yani nası anlatayım bizim telefonların hat girişlerine(adı nedir bilmiyorum line gibi birşey heralde aşağıda resimdeki kablo) bakarsanız iki ayrı renk olduğunu görürsünüz ama bu telefonda 4 ayrı renk var ben bu telefonu nasıl bağlayabilirim.kabloları birbiri ile birleştirerek bizim hatta taktım çalışmadı sizin önerilerinizide bekleiyorum. bir adaptör,kablo vs. birşey var mıdır yardımcı olursanız sevinirim :) şimdiden teşekkürler

telefoncuya götür metresi 1 TL den yaparlar.

eray_553 -> Cevap: Telsiz Telefon (3 Temmuz 2008; 16:20:00)

quote:

Orjinalden alıntı: cucuko

quote:

Orjinalden alıntı: eray_553

telefoncuya götür metresi 1 TL den yaparlar.

götürdüm daha beter birşey yapmışiki rengi birleştirmiş onu yapmasını bende biliyordum.. :)

Sayfa: [1]

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.140625