sen underclock etmişsin sanirim işlemciyi overclock yerine veya arkadaşin söylediği daha mantikli, speed step idi sanirim intel'in verdiği isim, yük yokken çarpanı indiren özelliği kapatmamişsin bios ayarlarindan.
sen underclock etmişsin sanirim işlemciyi overclock yerine veya arkadaşin söylediği daha mantikli, speed step idi sanirim intel'in verdiği isim, yük yokken çarpanı indiren özelliği kapatmamişsin bios ayarlarindan.
2000 MHz den 2322 ye çıkarmak hzı aşırtma değil midir saat çarpanını 9 a nasıl çıkartabilirim
sizden bişey anlamıyorum ben.adam ilk denemem demiş.insanlardan yorum bekliyo.olmuş veya olmamış, şöyle yapsan gibi.belki heves edecek ilerletmek isteyecek.ama ne oluyo yok overlok olmuş bilmem ne.dalga geçmekmidir yorum yapmak arkadaşlar.biraz mantık lütfen.eğer yanlış bişey söylediysem kimse kusura bakmasın.modlar gerekeni söyleyebilirler.ama bu cevaplardan sonra kayıtsız kalamazdım..sadece ayıp diyorum..
sizden bişey anlamıyorum ben.adam ilk denemem demiş.insanlardan yorum bekliyo.olmuş veya olmamış, şöyle yapsan gibi.belki heves edecek ilerletmek isteyecek.ama ne oluyo yok overlok olmuş bilmem ne.dalga geçmekmidir yorum yapmak arkadaşlar.biraz mantık lütfen.eğer yanlış bişey söylediysem kimse kusura bakmasın.modlar gerekeni söyleyebilirler.ama bu cevaplardan sonra kayıtsız kalamazdım..sadece ayıp diyorum..
Anlayışla karşılayan ve destek veren birini görmek güzel... Sitede sabit başlıkta yayınlanan bir konudan yola çıkarak birşeyler öğrenmeye ve yapmaya çalışıyorum
Sistemi daha da hızlandırmam için neler yapmam gerektiği konusunda overclock hakkında bilgisi olan yardımlarını esirgemezse sevinirim
ilk olarak hayırlı olsun bende sadece cpu yu voltajsız oc yapabildim 1 sorum olacak voltaj vermek için belirli bir tusa basmak gerekiyor galiba nedir o 2.olarak fsb:dram 1:1 en iyi si öyle sanırım birde onu nasıl yapabileceğimi yazabilirseniz sevinirim ben 4 4 4 4 12 idi 3 lü değerlere indirdim olmadı
Arkadaşımız FSB hızını arttırmış, dolayısıyla OC yapmış.. Çarpan 6 olarak screenshot aldığı için de düşük hızda gözüküyor ama yük altındayken CPU-Z'de screenshot alsaydı çarpan 9 olarak gözükürdü ztn.. Bence bu özelliği kapatma, bırak sistem boştayken tasarruf yapsın.. Bi işlem yaptığın zaman tekrar 9'a çıkıyor ztn.. Biraz tecrübe kazanmadan da voltaj arttırma işini fazla abartma bence..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xtreme55 -- 4 Temmuz 2008; 0:51:28 >