Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Problem :S

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Internet >> Problem :S Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Borget

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

2 Temmuz 2008; 20:53:49 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

S.a arkadaşlar ciddi bir problemim var yardımcı olursanız sevinirim.

İnternet kafe işletiyorum bağlantı hızım 4 k 25 pc var. internet hızı hiç düşmeden birden bağlantı kesiliyor sonra tekrar geliyor.

websayfalarında problem olmuyor ama msn açılmıyor arkadaslar hepsinde 8.1 var ana makinam dahil olmak üzere 26 makinada msn ye girmiyor.

Modeme reset atıyorum ip' im Statik ( sabit ) ve değişen hiçbirşey olmuyor. bu yüzden çok müşteri kaybediyorum sebebi ne olabilir sizce :S

Bilgisayarların hepsi güncel olup firewalları devre dışı ve tarihleri bu günün tarihi içinden çıkamadım bu işin 5 tane modem 2 tane swich değiştim gene aynı

yardım edin lütfen

Borget

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

2 Temmuz 2008; 21:01:56 

upppppp :S

Eh®imeN

Sisteme Gözat

2 Temmuz 2008; 21:03:09 

Biraz önce bir başka topice cevap verdim, sorun gene aynı.

Sizden kaynaklanan bir durum deil, TT Saolsun.

Rapid-Share Hakkında Herşey - ADSL Tarife Değişiklikleri -Taşınabilir HDD Tavsiyeleri -
Chuck [Tv Series] - Avatar : The Last Airbender - Trabzonspor
'' Boş zaman yoktur, boşa geçen zaman vardır. ''

Toshiba Satellite A-200 1AE @ Intel Core2Duo T5300 @ 1.73Ghz | 2 GB DDR2 667Mhz RAM | nVidia Geforce GO 7300 | 160 GB HDD
@ Logitech S510 @ Cowon A2 @ Philips 500 GB @ Creative EP630

piyasaciadam
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

2 Temmuz 2008; 21:07:00 

quote:

Orjinalden alıntı: Borget

İnternet kafe işletiyorum bağlantı hızım 4 k 25 pc var. internet hızı hiç düşmeden birden bağlantı kesiliyor sonra tekrar geliyor.

websayfalarında problem olmuyor ama msn açılmıyor arkadaslar hepsinde 8.1 var ana makinam dahil olmak üzere 26 makinada msn ye girmiyor.

Modeme reset atıyorum ip' im Statik ( sabit ) ve değişen hiçbirşey olmuyor. bu yüzden çok müşteri kaybediyorum sebebi ne olabilir sizce :S

Bilgisayarların hepsi güncel olup firewalları devre dışı ve tarihleri bu günün tarihi içinden çıkamadım bu işin 5 tane modem 2 tane swich değiştim gene aynı

yardım edin lütfen

senin ayarlarda birşey yok.. turk telekomun sorunu. bak iste senin ekmeğinlede oynuyorlar.. şerefsizler

ya arkadaslar 4440375 arayip tepkimizi dile getirelim. bu çocuk oyuncağı değil
Borget

2 Temmuz 2008; 21:07:12 

yanlız arkadasım bu sorun benim evimde olmuyor benim 100 metre ilerimdeki arkadaslarımda olmuyor sadece benim kafemde (gördüğüm ve araştırdığım kadarıyla ) oluyor :/

Borget

2 Temmuz 2008; 21:09:24 

quote:

Orjinalden alıntı: piyasaciadam

quote:

Orjinalden alıntı: Borget

yardım edin lütfen

senin ayarlarda birşey yok.. turk telekomun sorunu. bak iste senin ekmeğinlede oynuyorlar.. şerefsizler

ya arkadaslar 4440375 arayip tepkimizi dile getirelim. bu çocuk oyuncağı değil

aradım arkadasım dedikleri şu bağlantıınzda hıc bır problem yoktur msn de problem vardır dıyor.

benim cevım ise ; sizce msn de problem olsa 25 makınada bırden mı olur ? dıyelım msn de problem var neden karşımdaki binadakilerde problem yok ?

orda tıkandı cvp vermedı kusura bakmayın beyfendı msn de proble mvar diyip duruyorlar sinir hastası oldum :(

World of Wireless

2 Temmuz 2008; 21:26:05 

Ne zaman olduysa o günün bir önceki gününe Sistem Geri Yükleme yap, belki olur ama kesin değil.

AŞKINN

2 Temmuz 2008; 21:40:44 

bunlar milleti salak saniyorlar.
Aldıkları her kuruş haram olsun.

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Internet >> Problem :S Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Compex 2007 : Eray SOFT
Compex 2007 : Eray SOFT Standı Röportajı
MSI NX8800GTS OC Edition 320MB
640MBlik 8800GTS ler pahali geliyorsa bunu deneyin 8800GTS 320MB

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç