S.a arkadaşlar ciddi bir problemim var yardımcı olursanız sevinirim.
İnternet kafe işletiyorum bağlantı hızım 4 k 25 pc var. internet hızı hiç düşmeden birden bağlantı kesiliyor sonra tekrar geliyor.
websayfalarında problem olmuyor ama msn açılmıyor arkadaslar hepsinde 8.1 var ana makinam dahil olmak üzere 26 makinada msn ye girmiyor.
Modeme reset atıyorum ip' im Statik ( sabit ) ve değişen hiçbirşey olmuyor. bu yüzden çok müşteri kaybediyorum sebebi ne olabilir sizce :S
Bilgisayarların hepsi güncel olup firewalları devre dışı ve tarihleri bu günün tarihi içinden çıkamadım bu işin 5 tane modem 2 tane swich değiştim gene aynı
İnternet kafe işletiyorum bağlantı hızım 4 k 25 pc var. internet hızı hiç düşmeden birden bağlantı kesiliyor sonra tekrar geliyor.
websayfalarında problem olmuyor ama msn açılmıyor arkadaslar hepsinde 8.1 var ana makinam dahil olmak üzere 26 makinada msn ye girmiyor.
Modeme reset atıyorum ip' im Statik ( sabit ) ve değişen hiçbirşey olmuyor. bu yüzden çok müşteri kaybediyorum sebebi ne olabilir sizce :S
Bilgisayarların hepsi güncel olup firewalları devre dışı ve tarihleri bu günün tarihi içinden çıkamadım bu işin 5 tane modem 2 tane swich değiştim gene aynı
yardım edin lütfen
senin ayarlarda birşey yok.. turk telekomun sorunu. bak iste senin ekmeğinlede oynuyorlar.. şerefsizler
ya arkadaslar 4440375 arayip tepkimizi dile getirelim. bu çocuk oyuncağı değil
yanlız arkadasım bu sorun benim evimde olmuyor benim 100 metre ilerimdeki arkadaslarımda olmuyor sadece benim kafemde (gördüğüm ve araştırdığım kadarıyla ) oluyor :/
yardım edin lütfen
senin ayarlarda birşey yok.. turk telekomun sorunu. bak iste senin ekmeğinlede oynuyorlar.. şerefsizler
ya arkadaslar 4440375 arayip tepkimizi dile getirelim. bu çocuk oyuncağı değil
aradım arkadasım dedikleri şu bağlantıınzda hıc bır problem yoktur msn de problem vardır dıyor.
benim cevım ise ; sizce msn de problem olsa 25 makınada bırden mı olur ? dıyelım msn de problem var neden karşımdaki binadakilerde problem yok ?
orda tıkandı cvp vermedı kusura bakmayın beyfendı msn de proble mvar diyip duruyorlar sinir hastası oldum :(