Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Philips 47pfl9532 ve 42pfl9632; hangisi?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> TV ve Projeksiyon >> Philips 47pfl9532 ve 42pfl9632; hangisi? Sayfa: [1]
Mesaj Fotoğraf Galerisi

Ekleyen : brkprcn
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
brkprcn

2 Temmuz 2008; 20:52:18 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

herkese mrb. uzun zamandır lcd tv almak için arastırmalar yapıyorum ve bu arastırmalarımın sonucunda philips in bu işi cok iyi yaptıgını anladım. suan aklımda ıkı tane model var. 42PFL9632 ve 47PFL9532. aslında ben 47 inc almak istiyorum almısken bıraz buyuk olsun dusuncesıyle. ancak 9632 nın 47 si yok. 9632 ile 9532 arasındaki en belırgın fark ıse 9532 de 100 hz olmaması ve işlemcilerinin farklı olması.halıyle 9632 nin islemcisi daha yeni bir model. sizce bu ozelliklerden dolayı 47 inclik 9532 den vazgecilirmi? yoksa 42 ile 47 arasında cok fark yok sen daha iyi ozellikleri olan 9632 yi mi al dersiniz? bu arada ikisininde fiyatları aynı. 3,500 ytl civarında... yardım eden,fikir veren olursa minnettar kalırım.tesekkurler...

Philips 42PFL9632
eros33

3 Temmuz 2008; 9:38:11 

dostum ben 47pfl9532 kullanıcısıyım daha evvel sharp 46xd1e kullanıyordum phılıpsten ınanılmaz memnunum hd natural motıonu 100hz e yakın bır ozellıgı eger buyuk almanı dusunuyorsan kesınlıkle tavsıye ederım hatta bana yakınsan evıme gelıp ızelyebılırsın yerım bakırkoy yenımahallede uydu hd dvd bluray dvd ve hdmı baglantılı laptop tan ızleyıp fıkır alabılırsın cok selamlar

brkprcn

3 Temmuz 2008; 10:35:55 

teklıfın ıcın tesekkurederım dostum ancak uzak kalır.yınde de sagolasın.ozaman bı kac soru sorayım sana madem yakaladık senı:D sd yayındaki iyi performansını biliyoruz zaten philipsin. 47 olmasından kaynaklanan pixellesme ne duzeyde pekı? bide ps3 denedınmı hı persormansı nasıl? sınema modu dıye bır ozellık oluyor philipslerde, gercek sınema karelerıyle seyredıyosun goruntude sıcrama fln olmasını engellıyo. bu model de var mı. yardımın ıcın tesekkur ederım sımdıden cok sagolasın..

Philips 42PFL9632
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> TV ve Projeksiyon >> Philips 47pfl9532 ve 42pfl9632; hangisi? Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Raidmax Aztec
Raidmaxın ergonomik ve uygun fiyatlı kasası
Political Machine video incele
Amerika başkanı olmak sandığından daha kolay(!)

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar