bugun 46D3500 almak icin SONY bayisine girdim. Urun artik uretilmiyor madem geldiniz yeni cikan 46v4000'i 3500YTL pesine birakalim dedi. Olu pixel cikarsa geri iade ederim dedim, tamam dediler. Sizce ne yapmaliyim, kendini kanitlamis 46d3500mu yoksa yeni cikan 46v4000 mi onerirsiniz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h3x -- 3 Temmuz 2008; 19:20:37 >
Evet kimse fikrini belirmeyince yurtdisi forumlardan anladigim kadariyla TVyi bugun aldim. Yarin servis gelip kuracak. Olu pixel cikarsa degisim garantili ANkara CEPA bayisinden aldim. Bu hafta sonu PS3um geliyor. Artik TVyi kullandikca burada yorumlarimi yazarim...
hayırlı olsun güle güle kullanın sanırım sony 3 ölü pixele kadar normal sayıyor bizim 46d3550 de 1 tane var evde fark ettim iade hakkım var ama değiştirmiycem memlunun tv den
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atl@s -- 3 Temmuz 2008; 19:30:32 >
benim bildiğim bahsettiğiniz fiyatlara 46d3500 satılıyor. eğer 46v4000 bu fiyata aldıysanız , buradan Sony nin yeni kampanyalar yaptığı sonucunu da çıkarabiliriz sanırım. çok iyi fiyat , bu saatten sonra ürünü tartışmıyorum bile. hayırlısı olsun.
quote:
Orjinalden alıntı: h3x
bugun 46D3500 almak icin SONY bayisine girdim. Urun artik uretilmiyor madem geldiniz yeni cikan 46v4000'i 3500YTL pesine birakalim dedi. Olu pixel cikarsa geri iade ederim dedim, tamam dediler. Sizce ne yapmaliyim, kendini kanitlamis 46d3500mu yoksa yeni cikan 46v4000 mi onerirsiniz?
Gerçekten çok iyi fiyat, o bayi veriyorsa her bayi verebilir... demekki bize düşen verilen fiyatlara eyw. deyip almamak köküne kadar pazarlık etmek bayilerle hele peşin parada bu fiyatlar mümkün demekki... Bu arada hayırlı olsun arkadaşım, tvden bi kaç kere resim ekleyebilirse foruma çok güzel olur