Şimdi Ara

Yeni Bir Güvenlik Sitesi (Benden)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yoğun bir çalışmadan sonra nihayet securitynet açıldı.Sitemiz forumu olmadığı için şimdilikwww.teknolojiforumu.net.tc var..Sizlerinde önerilerinizi bekliyorum ..www.securitynet.net.tc
    ücretli domain alamadığım için ücretsizlerle idare ediyoz..

• Billmiyorum. Ellerine salık ama senin yaptıın pek bişey yoq. Yani seni kınamak için değil, yaratıcı olabilmen için söylüyorum. Mesela kullandıın turuncu renk ve mavi zemin temaya ait. Hatta tema demenez(!) Onun haricinde içeriği her sitede bulabilecein metinler, yazılarla doldurmuşsun. Senin yaptıın bana kalırsa linkleri düzenlemek olmuş. Genede eline salık. iyi fikirler ve tasarımlar gerçekleşmesi dileğiyle...
  • quote:

Orjinalden alıntı: by ThundeR

Billmiyorum. Ellerine salık ama senin yaptıın pek bişey yoq. Yani seni kınamak için değil, yaratıcı olabilmen için söylüyorum. Mesela kullandıın turuncu renk ve mavi zemin temaya ait. Hatta tema demenez(!) Onun haricinde içeriği her sitede bulabilecein metinler, yazılarla doldurmuşsun. Senin yaptıın bana kalırsa linkleri düzenlemek olmuş. Genede eline salık. iyi fikirler ve tasarımlar gerçekleşmesi dileğiyle...

• BaRiS_TuRaN kardeşim bu işler bukadar kolay değil haberin olsun.!
  • Halen myfreebb'ten yapılmış bir siteyi burda tantıtıyorsun. O kadar kişi buna karşı geldiği halde yine tanıtmışsın siteni . 2 side free.
  • yaw bu kadar sert çıkmayın hevesini kırmayın milletin
    unutmayın ki herkes arkadaşın geçtiği devrelerden geçmiştir

saygılar
  • doğru aslında herkes bu devrelerden geçmiştir... ama bu forum kurma sevdası nerden geliyo ya ..yani psikolojik bir sorunsal haline geldi araştırılmasını talep ediyorum...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ya sen ona sitemi diyosun daha adam gibi bir alan adın bile yok
  • Açık konuşmak gerekirse tasarım açısından fazla güzel değil ama uğraşırsan oda güzelleşecektir
  • bütün freelere
  • quote:

Orjinalden alıntı: ultraslan_üni

ya sen ona sitemi diyosun daha adam gibi bir alan adın bile yok

Yaw site değil de o ne ben o myfrebb den bahsetmiyorum ben security den bahsediyorum hem sende o da yok kıskanma lütfen alan adın yok diye bişi yapamıycakmıyım

..........
    sana gelince tughan senin siteni inceledim de alan adı paralı olabilir ama site değil php kurmuşşun senin yaptığın freelik değilmi
  • quote:

Orjinalden alıntı: BaRiS_TuRaN

quote:

Orjinalden alıntı: ultraslan_üni

ya sen ona sitemi diyosun daha adam gibi bir alan adın bile yok

Yaw site değil de o ne ben o myfrebb den bahsetmiyorum ben security den bahsediyorum hem sende o da yok kıskanma lütfen alan adın yok diye bişi yapamıycakmıyım

..........
    sana gelince tughan senin siteni inceledim de alan adı paralı olabilir ama site değil php kurmuşşun senin yaptığın freelik değilmi

niye??? phpbb kurmak freelik mi oluyor??? Ben senin gibi myfreebb e girip 5 dakkada uğraşmadan beleş forum kurmadım tamam mı!!! Ben o foruma sayısız mod ekledim sadece bunları yapmak bile bir emek. Sen kur bi forum da hiç olmazsa en basitinden bi hızlı cevap kurabilecekmisin??? Ben istersem vbulletin de kurarım, istersem invision power board da, istersem ASP Playground Advanced Edition 2.3'u da kurarım! Senin gibi bi form doldurup forum sahibi olmadım ben! Securtiy dediysen iyi olmuş ona bi lafım yok ama bu myfreebbleri gördükçe tepem atıyor. Phpbb yi tercih etmemi de sen sorgulayamazsın! Çünkü sen daha phpbb nin ne özellikleri olduğunu bile bilmiyorsun!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuGhAn -- 1 Nisan 2005, 18:06:25 >

• ben burda ne demişim
    Arkadaşlar yoğun bir çalışmadan sonra nihayet securitynet açıldı.Sitemiz forumu olmadığı için şimdilikwww.teknolojiforumu.net.tc var..Sizlerinde önerilerinizi bekliyorum ..www.securitynet.net.tc
    ücretli domain alamadığım için ücretsizlerle idare ediyoz..

ben oraya teknolojiforumu nu reklam yapmak için yazmadım yakında başka bir forum açacığım şimdilik bununla idare edin diye yazdım tamam mı lafı doğru dürüst anlamadan yorum yapma
    seninle tartışmak da istemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cuulman1 -- 1 Nisan 2005, 18:19:50 >

• quote:

Orjinalden alıntı: magu

yaw bu kadar sert çıkmayın hevesini kırmayın milletin
    unutmayın ki herkes arkadaşın geçtiği devrelerden geçmiştir

saygılar

Evet bende geçtim ama ben free yaptığım bir siteyi hiç tanıtmadım. Birkaç tıkla site kuruluyor ve o site farklı yollardan tanıtılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi polter -- 1 Nisan 2005, 18:20:18 >
  • Başka bir forum olsaydı. (Modların iş yaptığı) bu konu 2. - 3. mesajdan sonra - kişisel meselelerinizi pm veya mail yoluyla hallediniz - söylenerek kilitlenecekti. Malesef Dh'deki büyüklerimiz fazla çalışmıyor... Yönetimle ziyaretçiler çok ayrı çizgilerde tutuldukları için bu noktaya gelindi. Yönetim-ziyaretçi iç içe olmalı...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.