Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Hangisini tavsiye edersiniz???

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Toshiba >> Hangisini tavsiye edersiniz??? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
sin37

2 Temmuz 2008; 17:30:23 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Toshiba'nın iki modeli arasında kaldım. Fiyatları aynı. Sadece farklı özelliklerini yazıyorum.

Satellite A305D-S6835
--Windows Vista® Home Premium (32-bit)
--AMD Turion™ 64 X2 Dual-Core Mobile Technology Gold Edition 2.20GHz (HyperTransport™ Technology @ up to 800MHz)
--3072MB PC5300 DDR2 667MHz SDRAM
--ATI® Radeon™ X1250

Satellite A305-S6861
--Windows Vista® Home Premium (SP1, 64-bit)
--Core™2 Duo T5750 2.0GHz (667MHz)
--4096MB PC5300 DDR2 667MHz SDRAM
--ATI® Mobility Radeon™ HD 3470 (895MB total: 128MB DDR discrete memory + up to 767MB shared memory w/ATI HyperMemory™ technology)

stekemen

2 Temmuz 2008; 22:51:30 

Arkadaşım,ben geçenlerde Toshiba u300-154 aldım.İnanılmaz güzel bir cihaz.Gidip 15.4" alma çünkü;notebook'un özelliğini bu cihazı kullanınca anlayacaksın.Eğer büyük ekranlı bir şey alacaksan,desktop bir sistem kur.Notebook'u,ben,önceden büyük ekranlı kullanıyordum.İnan ki,büyük hata yapmışım.İnan çok güzel,hafif,zarif bir cihaz.Pişman olmazsın,ne alırsan al,ama 13.3" yada daha küçük ekranlı al,hata yapma.Şimdiden hayırlı olsun.

Gigabyte DQ6*Core 2 Duo E6400@3.800Mhz*G.Skill PC6400 GBNR 2*1 GB*Tul 1950Pro*Wd Raptor 74
GB+Seagate 320 GB*Asus 1608p3s*SilverStone Psu 500W*Arctic Cooling 7*Philips 109P4*Creative Audigy 2 ZS*Jaguar B-51*CoolMaster Stacker*A4Tech X750F1
sin37

3 Temmuz 2008; 0:16:19 

quote:

Orjinalden alıntı: stekemen

Arkadaşım,ben geçenlerde Toshiba u300-154 aldım.İnanılmaz güzel bir cihaz.Gidip 15.4" alma çünkü;notebook'un özelliğini bu cihazı kullanınca anlayacaksın.Eğer büyük ekranlı bir şey alacaksan,desktop bir sistem kur.Notebook'u,ben,önceden büyük ekranlı kullanıyordum.İnan ki,büyük hata yapmışım.İnan çok güzel,hafif,zarif bir cihaz.Pişman olmazsın,ne alırsan al,ama 13.3" yada daha küçük ekranlı al,hata yapma.Şimdiden hayırlı olsun.

Evet aslında haklısın. Küçük ekranlılar daha mantıklı ama özellikleri daha düşük oluyor. Yine de düşünmüyor değilim...

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Toshiba >> Hangisini tavsiye edersiniz??? Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Gigabyte Türkiye ile Röportaj
AMD Spider Platformu Lansmanı : Gigabyte Türkiye ile Röportaj
ICYBOX USB sabit disk kutusu
ICYBOXun 2.5lik usb disk kutusunu inceliyoruz

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç