Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
WHARFEDALE

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [İkinci El - Sıcak Fırsatlar - Ödüllü Anket] >> Sıcak Fırsatlar >> WHARFEDALE Sayfa: [1] 2   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
spidr

2 Temmuz 2008; 17:05:01 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

slm
wharfedale diamond 9.6 - 9.2 - 9.1 - 9 cs - 9 cm - sw 150 - 8.4 - 8.1 - 8 cen -power cup 12 + rose wood - black - cherry hoparlörler adetli olarak stoklarımıza girmiştir
wharfedale orginal 700mm glass hoparlör sehpalarıda türkiyede ilk defa tarafımızdan satışa sunulmaktadır
KillForYou!

Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

2 Temmuz 2008; 17:07:43 

9.6 nın forum üyelerine kargo dahil güncel fiyatı nedir?
Bu arada tarafımızdan demişsiniz.Siz kimsiniz?Firma adı, adres vs. ?

spidr

3 Temmuz 2008; 11:54:58 

slm
sayın yönetici forum donanım üyelerine 584 $ nakit kdv dahil kargo ücreti bize ait çift fiyatıdır 12 ay bütün bankalara taksitli fiyatı 690 $ dır
top-pop elektronik serasker caddesi no 55 kadıköy - istanbul
tel: 0216 347 32 63
sorduğunuz bilgilerimi yukarıda belirttim ilginize teşekkür ederim

quote:

Orjinalden alıntı: KillForYou!

9.6 nın forum üyelerine kargo dahil güncel fiyatı nedir?
Bu arada tarafımızdan demişsiniz.Siz kimsiniz?Firma adı, adres vs. ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spidr -- 3 Temmuz 2008; 11:55:02 >
KillForYou!

Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

5 Temmuz 2008; 11:26:19 

Teşekkürler spidr.

Diğer arkadaşlar kendinize gelin.DH forumlarında Ses sistemleri bölümündesiniz.Burası fasl-ı muhabbet yeri değil.

texmo

7 Temmuz 2008; 13:55:19 

sub sw150 ve cupe12 fiyatı alabilirmiyim?

virtue28

8 Temmuz 2008; 1:37:13 

Bugun kadıkoyde tam ismine bakmadığım ama onkyo-yamaya yazan bir dukkanda 9,6 lari gorunce incelemek için içeri girmiştim orası sizin yermi bilmiyorum ama 9.6 lar o kadar buyuk oldugunu bilmiyordum. Kucuk bir ilde oturduğumdan burada gorebilme sansım yoktu.

Gelmişken hemen gordum tabi içeri girip incelemeden yapamadım :) fiyat olakda aynen dediğiniz gibiydi.

Yine yolum dustuğunde, evime donmeden sizede uğramak isterim, GİRESUN gibi bir yerden burayı takip eden, ve 9,6 ların sesini duymasada hayran kalan biri olarak

Aslinda 9.6 isterim ama panasonic se 40 amfiye bunlar bağlanmaz ki

Adnan Ak

8 Temmuz 2008; 1:49:02 

Wharfedale'ları hem satan hem de tecrübe sahibi olan biri olarak bir konuda fikrinizi almak istiyorum:

Acaba Wharfedale 9.1 'leri hem front ve surround olarak kullanarak, 9 CS ve bas sesler için de SW150 ile eşleştirerek uyumlu bir 5+1 ev sinema sistemi kurabilir miyiz?
Yani illa ki frontları tower almaya gerek yoktur değil mi? Bu hem yer açısından hem de bütçe açısından büyük fayda sağlayacak çünkü. Kurulacak mekanda boyutlar neticesiyle devasa frontların estetik olmayacağını düşünmekteyim, hem de o frontların hakkını verecek kapasitede çalışacağından da şüpheliyim orada.

Zaten 9.1 kendini ispatlamış, birçok ödül almış bir hoparlör, üstelik yanlış hatırlamıyorsam Wharfedale'in de böyle 4 tane 9.1'den oluşturduğu bir 5+1 ev sinema sistemi var. Sizce yukarıda sözünü ettiğim kombinasyon mantıklı olmaz mı? Yoksa illa ki frontlar surroundlardan güç ve teknik özellik anlamında baskın mı olmak zorunda bu tip sistemlerde?

Saygılar
Adnan Ak
spidr

8 Temmuz 2008; 11:34:18 

slm evet ufak salonlarda wharfedale diamond 9.1 kullanılabilir ..ben ufak sistemlerde daha çok wharfedale diamond 9.2 kolonlar ile center 9cs ve sw 150
subwoofer kullanarak çok iyi sonuclar aldım.benim wharfedale diamond 9.1 yerine daha cok ön ve arka kolonlarda wharfedale diamond 9.2 kullanmamın sebebi bas çapı daha geniş oldugu icin wharfedale diamond 9.2 lerden daha iyi bas almam.
yıldırans

8 Temmuz 2008; 22:43:13 

quote:

Orjinalden alıntı: spidr

slm
wharfedale diamond 9.6 - 9.2 - 9.1 - 9 cs - 9 cm - sw 150 - 8.4 - 8.1 - 8 cen -power cup 12 + rose wood - black - cherry hoparlörler adetli olarak stoklarımıza girmiştir
wharfedale orginal 700mm glass hoparlör sehpalarıda türkiyede ilk defa tarafımızdan satışa sunulmaktadır

Bu hoperlör seti için hangi AVR yi önerirsiniz. ..(ev sineması için)

spidr

9 Temmuz 2008; 16:41:14 

slm wharfedale 9.6-9.2-9.cs-9cm-sw 150 olan diamond 9 serisi icin ev sinemasında yamaha rx-v 663veüstü modeller onkyo da tx-sr 606 ve üstü modelleri tavsiye ederim.wharfedale 8.4-8.1 -8 cen icin yamahada rx-v 363-rx-v 463-rx-v 563 modelleri yeterli olur.onkyo da ise tx-sr 506 modeli yeterli olur.
niyatovic

9 Temmuz 2008; 17:16:22 

quote:

Orjinalden alıntı: spidr

slm wharfedale 9.6-9.2-9.cs-9cm-sw 150 olan diamond 9 serisi icin ev sinemasında yamaha rx-v 663veüstü modeller onkyo da tx-sr 606 ve üstü modelleri tavsiye ederim.wharfedale 8.4-8.1 -8 cen icin yamahada rx-v 363-rx-v 463-rx-v 563 modelleri yeterli olur.onkyo da ise tx-sr 506 modeli yeterli olur.

rx-v 363 geldi mi acaba, sizdeki fiyatı ne olacak bilgilendirirseniz sevinirim...

burakdu

12 Temmuz 2008; 0:24:10 

arkadaslar ben de bugun gıdıp top-pop eletronıkten wharfedale 9.6-9.2- ve 9cs alarak takımı tamamladım.acıkcası sunu soyleyebılırım oraya net olarak alırım dusuncesıyle gıtmemıstım.o fıyata da okadar sesı hıc beklemıyordum ama dukkandan gırerken bıle kalıte ben buradayım dıyordu.hoparlorlerın ıscılıgı cok ıyı!dızaynı da cok sık bence.
sagolsun orada sınan bey de cok yardımcı oldu.yonlendırmelerı ve bu konudakı bılgılerı ıcın almasanız bıle mutlaka oraya gıdın tanısın derım.hatta ısrarımı kıramayıp kucuk de bır dınletı yaptırdı.dınletıyı de yanıltıcı olmasın dıye benımkının bır ust modelı orada bulunan onkyo 606 la yaptırdı.aklı kurnazlıga gıden satıcı olsa orada stereo bı receıverlede yapabılırdı gercekten guvenılır satıcı!iste o dınletı sırasında da almaya karar verdım zaten.
onkyo 605 bu takımla resmen costu bu ıslerle hıc alakası olmayan,hatta karsı cıkan esim bıle kalıteyı hıssettı.ustelık dogru durust kalıbrasyon bıle yapmadan!
bagladıktan sonra ayar yapmadan meraktan hemen ızledıgım (lord of the rıngs the return of the kıng) dekı kılıc sahnelerının bırcogunda ses sankı hoparlorden gelmıyoda odanın ıcınde ıkı kısı kılıc sallıyo gıbı hıssettım bırazdan kalıbrasyonu ve bı ampıng ı de yapıcam.ıste o zaman cok merak edıyorum sesını
ozetle bu serıyı almak ısteyenlere gonul rahatlıgıyla tavsıye ederım.bu fıyatlara bu kalıteyı baska markalarda bulamazsınız!tam bır fıyat-performans canavarı

samsung 42c91h plazma-onkyo tx-sr 605-wharfedale 9,6-wharfedale 9,2-wharfedale 9 cs-definitive prosub 200tl-Sony Vaio VGN-FZ348
snoopdogg

12 Temmuz 2008; 21:50:40 

hayırlı olsun burakdu,bu arada imzandaki fontu ya da satır sayısını düşür uyarı almadan

sunny crt tv,philips 720sa,fujitsu siemens amilo pi2530 t7100 1.8ghz,goldmaster sat4150,apc Line-R 1200VA Automatic Voltage Regulator,iriver h120 20,gb,sennheiser cx300,sonyericsson w810i.......sinema-logitech z5500.......müzik-Yamaha rx-497 Natural Sound AM/FM Stereo Receiver,pure acoustics qx900f front.......still a G thang :).......
atokgozlu

13 Temmuz 2008; 1:34:41