arkadaşlar 1 haftadır böyle bir sorunum var..oyuna girdiğim zaman bazen daha oyun menüsündeyken bazense oyuna girdikten sonra görüntü gidiyo fakat fanlar çalışmaya devam ediyor..nedendir anlamadım..
kasa enermax chakra ve içerdeki soğutucularda gayet iyi sıcaklık sorunu yok..az önce yine oldu üç defa power off-on yaptım açılmadı dördüncüde açıldı..sorun nedir acaba nerden çıktı şimdi bu yaw
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mj_pelit -- 2 Temmuz 2008; 18:12:10 >
Dostum ekran gittiği zaman numlock tuşuna bas bakalım değişiyor mu ledin durumu. Veya Caps Lock tuşu da olabilir. Eğer değişiyorsa işlemciden değil. Monitör kaynaklı olabilir...
hocam sana yukardaki yazıyı yazdıktan bir dakika sonra bir video açtım ve görüntü gri oldu.bütün ekranı gri bi renk kapladı ve mum lock a ve caps lock a basınca led yanıp sönmedi...
bir de bugün lg sata dvd rw bağladım sorun daha da arttı çok daha fazla gidiyo görüntü.bir saatte 4 defa gitt görüntü.power ı kapatım açıyorum gelmiyo 4 5 defa açıp kapattıktan sonra açılıyor..
bilgisayarımın iki harddiskinden birini söktüm tek harddisk kaldı ve de dvd sürücüyü değiştirdim bunları yaptıktan sonra bios tan bişeyler mi yapmam gerekiyordu?acaba yapmadım diye mi böyle oldu?