iphone ile yapabileceklerimi öğrendikçe daha sevgi ile bağlandığım şu günlerde garip bir takım şeyler yaşamaya başladım.
1. iphone'um sık sık kilitlenmeye başladı. Özellikle b.sayardan şarj ederken kesin kilitleniyor.Telefon geldiğinde cevap veremiyorum çoğunlukla kilitlendiği için. 2. işlem yapmamasına rağmen bazen olağanüstü ısınıyor.
Sebep ne olabilir? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
Tavsiye edilmeyen veya denenmemiş programların yüklenmesi sonucunda ortaya çıkan durum malesef böyle oluyor.Kimi zaman denenmiş program bile olsa,sendeki farklı bir programın yüklü olmasıyla çakışabileceğini unutmayıp,installeri ard arda değil de,kullandıktan sonra yüklemeye devam ediniz ki böyle durumlarda,hangi programın sizi bu durama getirdiğini analayabilesiniz. Ben şimdi size geriye dönük olarak hangi programları yükledin sırasıyla uninstal et desem ve ardından da her unistall'da Reset atıp cihazını kontrol et desem bana belki de kızacaksınız ama malesef bu böyle.Bu denemelerle ya bulacaksınız sıkıntıyı ya da sona kadar gidip eliniz boşa çıkacak ve boşa kürek sallamış olacaksınız.Eğer çok sıkıntı veriyorsa.Restore sizin için kaçınılmaz bir duruma gelmiş.
baha abim herseyı acıklamıs bize bişi düşmez ama ben bu gibi durumlarda restore öneriyorum ama baha abinin dedıklerını yaparsan gene bı sorunun çözümüne gıtmede yol alacaksın kolay gelsın
Tavsiye edilmeyen veya denenmemiş programların yüklenmesi sonucunda ortaya çıkan durum malesef böyle oluyor.Kimi zaman denenmiş program bile olsa,sendeki farklı bir programın yüklü olmasıyla çakışabileceğini unutmayıp,installeri ard arda değil de,kullandıktan sonra yüklemeye devam ediniz ki böyle durumlarda,hangi programın sizi bu durama getirdiğini analayabilesiniz. Ben şimdi size geriye dönük olarak hangi programları yükledin sırasıyla uninstal et desem ve ardından da her unistall'da Reset atıp cihazını kontrol et desem bana belki de kızacaksınız ama malesef bu böyle.Bu denemelerle ya bulacaksınız sıkıntıyı ya da sona kadar gidip eliniz boşa çıkacak ve boşa kürek sallamış olacaksınız.Eğer çok sıkıntı veriyorsa.Restore sizin için kaçınılmaz bir duruma gelmiş.
Valla program yüklemekten çok çekindiğim için aslında son 1 ayda zaten 5 program yüklemişimdir topu topu.
Chess Book v.1.4 Customize'den 1-2 tema bir de Zone diye bir oyun..
Zone'yi zaten kaldırmıştım.O halde bunları silerek söyledğin yöntemi uygulamak sanırım en iyisi
aynen ilk zamanlarda bende aynen senin gibi yaptım sorcıslerde ne bulduysam yükledim denedim sildim denedim sildim belli bir zaman sonra telefonda istemdışı olaylar olmaya başladı çaresiz kitlendi sadece elma anblemi gösterdiği bile oldu, tabiki zamanla programları tanıdım olmassa olmazlar haricinde gerçekten güvendiğim kaynaklardan burdaki kardeşlerin ve arkadaşların yardımı ile ihtiyacım olan programları kurdum ve kullanıyorum Heee şimdiden sonra sorun çıkmazmı bilemem çıkabilir onu sil bunu yükle rahat durmuyoruz gene ; Gelelim senin işe Bence yüklediğin en son programları sırası ile sil kapa sil kapa;(reset) baktın devam ediyor başka çare yok 1.1.4 olmassa olmazlar Acı ama Gerçek.(gerçi iphonede sistem kurmak okadarda zor deyil ben bundan önce windows tabanlı telle uraşıyordum ne sıkıntıydı bir rom yüklemek) Başıma geldiği için söylüyorum.Hadi kolay gelsin.kardeşim
Teknik.Servis rumuzlu arkadaşıma canıgönülden katılıyorum.Sorun büyük ihtimalle o dur.Siz yine de garanti olması açısından tek tek o yüklediğiniz programları silerken Reset atmayı unutmayınız.Gerekirse cihazı kapatıp açınız öyle kontrol ediniz,bi değişme var mı?Eğer bir sonuç alamıyorsanız o zaman yapılacak şey Restore'dir.Bu da çok kolay artık.Herhangi bir şey aramanıza gerek yok.İmzamdaki linkten tüm işleminizi kolaylıkla yapabilirsiniz. Kolay gelsin.
Evet onu silin ama çare olmazsa diğer yükledim dedeğiniz programları da uninstall ediniz.Cihazınızı kapatıp açınız.Bir müddet kullanınız ve hala aynı şikayet devam ediyorsa o zaman yapacak bi şey yok Restore edeceksiniz.