Arkadaşlar Vatan Bilgisayardan Bu hafta aldım Performansında Bi sorun yok. Süper Pi Testini 17 sn yede yaptı diğer testleri denemedim ama..Bazı Oyunlarda veya Proglarda. örneğin xxx.exe açıyorum.. xxx.exe çalışmayı durdurdu.. gibi uyarı veriyo ... biraz vistadan soğumaya başladım Şimdi asıl sorumuza gelelim. Sizce Xp ye döneyimmi > Dönmiyimmi Dönersemde Sata Xp cdsimi Oluşturmam Gerekiyo.. Bana Açıklamalı bi Konu Önerirmisiniz.... Yardımlarınızıa Bekliyorum
Not : Ama Pc varya "Gıcır Gıcır parlıyo SüPEEERRRR.. ..Herkeze Tavsiye Ederim...
bence hiç vista ile kastırma pc yi ben babalar gibi xp kullanıyorum hiç sorun yok vista sadece görüntü ve güvenlik başka hiçbir dalgası yok eğer görüntü istiyosan xp ye vista teması kurarsın olur biter.bi de sağlam bi antivirüs spyware programı kurdun mu bak o zaman canavara
visceroid yakında gelir ve kilitler burayı , ana konuya lütfen diye
Aynen ole olacak gıbı
@Hazan
Xp ıle kullanlardan hıc bırınden suana kadar pek sorun duymadım.SOrunsuz kullananlarda var parmak ızınden tutun dıger asus ozellıklerıde dahıl.Yeterkı drıverlerı duzenlu kurun.Ana baslıkta __root__ arkadasımızın takdıre sayan bır calısması var ınceleyebılırsınız.