Valla bende iki tane full kutulu vardı, gerekirse karıştırır bulurum ilanlarımı, 180 liraya sattım ikisinide forumda. O dediğiniz fiyatlara zor satarsınız, kaldıki forumda K790 lar bile 230 civarında.En son full kutulu, garantili K790 cihazı 190 liraya almıştım forumdan. Fiyat çekmelerine bakmayın, bu cihazın ikinci el ederi 200 lirayı asla gecmez.
İster 2 yıllık olsun ister 1 haftalık.. Temiz olduktan sonra 2. el 2. eldir..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAVIAR -- 2 Temmuz 2008; 20:21:54 >
Lıfe has no questions about to live.. Death has so many answer about to die.. But there is no way out to run away from.. Just believe.. It will save you in a better place more then you have.. Let your heart to decide.. Soon paradise will show you who you really are..
arkadaşım daha 1 hafta 10 gun bonce 9-10 aylık w810i yi 200 ytlye takasta kullandım telefonda cok ufak bır kac cızık vardı. sen elındekı telefonu 250-300 arası cok cok rahat satarken yeterki telefonun kalıtelı resımlerını cekıp ılanları öyle ver temızlgıını gören dırek alır zaten daha garantı suresıde cok var...
Valla bende iki tane full kutulu vardı, gerekirse karıştırır bulurum ilanlarımı, 180 liraya sattım ikisinide forumda. O dediğiniz fiyatlara zor satarsınız, kaldıki forumda K790 lar bile 230 civarında.En son full kutulu, garantili K790 cihazı 190 liraya almıştım forumdan. Fiyat çekmelerine bakmayın, bu cihazın ikinci el ederi 200 lirayı asla gecmez.
DH 2. el pazarından daha uygun bir yer bilmiyorum. En son modeller anında pazara düşüyor...O yüzden satan arkadaş orada ilan açsın en fazla fazla belki 200'e satabilir
eğer telefon temiz full kutu ve garantliyse 190-220 arası bir fiyata satılabilir.ister 1 haftalık olsun isterse 10 aylık olsun değişmez.ben 2 gün önce yaklaşık 7 aylık full kutu garantili w810i yi 210 ytl ye sattım