Merhaba Arkadaşlar Bilgi İşlemci olarak çalıştığım firmada HP'nin Color Laser Jet 2605dn yazıcısı mevcut. Alet alınalı 3 ay gibi bir süre geçmiş ve alındığından beri doğru düzgün çalışmıyor.
Sorun:"Networkten yada Ana Makineden Bir belge gönderdiğimiz zaman sorunsuz bir şekilde yazdırıyor aynı belgeyi yada farklı bir belgeyi bir kaç dakika sonra tekrar gönderdiğimiz zaman bir kaç satırdan oluşan ASCI karakterler yazdırıyor ve makineyi kapatana kadar bu böyle devam ediyor.yazıcıyı açıp kapattıktan sonra göndermiş olduğum belgeyi bu sefer düzgün çıkartıyor ama bir kaç dakika sonra tekrar ASCI karakter olarak yazdırıyor.Kısır bir döngü"
Bu esnada herhangi bir hata kodu da vermiyor
HP servisini aradık bize sorunun usb den kaynaklandığını söylediler.Doğruluk payı olduğunu sanmıyorum bu kadar pahalı bir ürünün usb den nasıl bir sıkıntısı olabilirki ?
Ortamda 1 Server 2003 , 12 tanede xp home client var ayrıca bu ağ'a başka Canon yazıcıda bağlı onda hiç bir sorun yok.
"NOT: Bunun yerimi bilmiyorum ama söylemeden de geçemeyecem, kalite ,güvence,performans nidaları veren bir firma teknik destekte nasıl bu kadar yetersiz kalabilir ?Nasıl bu kadar kötü ürünler yapabilir ? Sadece bu yazıcı ile ilgili değil şimdiye kadar bir çok yede teknik servis olarakta görev aldım hp nin her ürünü böyle, Laptop arızalanır parça sipariş ederler 1 ayda ancak gelir belki gelmez,Driver arasın ,Recovery Disk ararsın parayla yollarlar,Yıllardır kalitesiz diye değerlendirdğim minton premier show gibi markalar bile daha iyi servis ve destek sağlıyorlar,Hp yüzünden teknolojik ürünlerden soğudum artık :(("