Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
birisi anakartının resmini koyabilirmi?-kasa bağlantıları için.

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Anakart >> birisi anakartının resmini koyabilirmi?-kasa bağlantıları için. Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Gamlı Baykuş

Sisteme Gözat

2 Temmuz 2008; 14:54:47 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

kasadan gelen güç kablosunu anakarta takdım.aşağıdan 3.pin.fakat reset ve kasa işığı ve sabit disk ışığı pinlerinin yerini bulamıyorum..

anakart resimleri.

T.C Tarih Kulübü
seven44

Sisteme Gözat

2 Temmuz 2008; 15:20:39 

iyıbak dostun ordadır. ucmadılar heralde anakart kıtapcıgına bak bulursun arda resımlı gosteriyo

yuemrek

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

2 Temmuz 2008; 15:35:53 

Gigabyte G31M-S2L

Ekteki dosya (1)

CluB C-MaX // C-MAX TDCi GHIA 2006 AYTOZU GRI \\
The club of Walkman phones// Sony Ericsson W810i \\
İmza Kuralları
Gamlı Baykuş

Sisteme Gözat

2 Temmuz 2008; 15:53:57 

quote:

Orjinalden alıntı: seven44

iyıbak dostun ordadır. ucmadılar heralde anakart kıtapcıgına bak bulursun arda resımlı gosteriyo

anakart kitapçığını bulamıyorum...
internetten indirdim,office yazılımı lazım office cd sini bulamıyorum.

@yuemrek öyle değil,bana reset bağlantısı falan yapılmış olanı lazım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizg -- 2 Temmuz 2008; 16:23:31 >

T.C Tarih Kulübü
yuemrek

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

2 Temmuz 2008; 16:10:54 

Buradan kitapçığı indirebilirsin

http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/Manual_DownloadFile.aspx?FileType=Manual&FileID=18649

CluB C-MaX // C-MAX TDCi GHIA 2006 AYTOZU GRI \\
The club of Walkman phones// Sony Ericsson W810i \\
İmza Kuralları
cemu

2 Temmuz 2008; 16:15:06 

Kitapçığına bakmak için office cd si lazım olmaması gerek acrobat reader (pdf) dosyası değil mi?
Acrobat reader ayrıca anakartla beraber gelen cd içinde de mevcuttur.Bu pdf dosyası orada da olması gerek zaten.
Kendi sitesindeki kitapcık
http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/Manual_DownloadFile.aspx?FileType=Manual&FileID=18649

kitapçık içinde Front Panel Header adlı yerde resimli göstermesi gerek hangi pini nereye bağlayacağını.
resime bakınca sol yukarda iki sıralı pin girişleri var orası sanırım ön panel pinlerinin bağlantı yerleri,tam bağlantı detay kitapçığında resimli olarak mutlaka vardır.

Sunaoğlu

2 Temmuz 2008; 17:02:34 

quote:

Orjinalden alıntı: denizg

kasadan gelen güç kablosunu anakarta takdım.aşağıdan 3.pin.fakat reset ve kasa işığı ve sabit disk ışığı pinlerinin yerini bulamıyorum..

anakart resimleri.

gıcık iş.ben zor yaptım ama anakartın üstünde ufak ufak yazıyordu.power led hdd led filan diye.iyice bak o iğne gibi çıkıntılara orda yazması gerekiyor.

“Bilim deyince, onda hakikat diye öne sürdüğü önermelerin kesin olmasını ister; kesinlik ise en mükemmel şekliyle matematikte bulunur. O halde bilim o disiplindir ki; önermeleri matematikle ifade edilir. O zaman matematiği kullanmayan disiplinler bilimin dışında kalacaklardır.”
M.Kemal Atatürk
Gamlı Baykuş

Sisteme Gözat

2 Temmuz 2008; 17:38:07 

quote:

Orjinalden alıntı: erhansun

quote:

Orjinalden alıntı: denizg

anakart resimleri.

gıcık iş.ben zor yaptım ama anakartın üstünde ufak ufak yazıyordu.power led hdd led filan diye.iyice bak o iğne gibi çıkıntılara orda yazması gerekiyor.

bir deneyim o zaman.saol.

hiç bir şey anlamadım.kendininkine bakıp söylermisin:
benim pc yi başlatan düğmenin kabrosu arttan 3. sırada.
gerisini bulamadım.
sen de bana söyle tarif edive işte:reset kablosu powerinkinin 2 üstünde gibi lütfen...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizg -- 2 Temmuz 2008; 17:55:42 >

T.C Tarih Kulübü
captainfb

2 Temmuz 2008; 18:01:33 

Yaw arkadaşlar benimde benzer bir sorunum var ama bu pin sayıları kafamı karıştırdı.Pin sayılarının ne anlam ifade ettiğini bilmiyorum.Burada konu açmıştım ama hala cevap veren çıkmadı.http://forum.donanimhaber.com/m_24442247/tm.htm
Lütfen bu pin sayıları ile ilgili bilen bir arakadaş yardım etsin yaw.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captainfb -- 2 Temmuz 2008; 18:01:40 >

Sunaoğlu

2 Temmuz 2008; 22:13:51 

internetten indirdigin katalogda 30 ve31. sayfaları incele.kasadan çıkan kabloların üzerinde yazıyordur bişeyler.onları iyice oku ve kataloga da uyacak şekilde yerlerine tak.power led reset sw gibi bişeyler yazacak.

“Bilim deyince, onda hakikat diye öne sürdüğü önermelerin kesin olmasını ister; kesinlik ise en mükemmel şekliyle matematikte bulunur. O halde bilim o disiplindir ki; önermeleri matematikle ifade edilir. O zaman matematiği kullanmayan disiplinler bilimin dışında kalacaklardır.”
M.Kemal Atatürk
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Anakart >> birisi anakartının resmini koyabilirmi?-kasa bağlantıları için. Sayfa: [1]
Buraya git: