Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
x fi vista sorunu

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> PC Ses Sistemleri ve Ses Kartları >> x fi vista sorunu Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
T_ogrenci_T

2 Temmuz 2008; 14:26:02 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

bende x fi elite pro ve z 5500 sistem var. işletim sistemim vista home basic . x fi aldığıma pişman oldum yani .Driverleri indirdim. Ses gene bozuk çalıyor. Dolb digital özellikleri zaten yok. eax berbat
bu kadar para boşuna mı verdik yani. creative artık vistaya çare bulmalı
neyse ... şimdi birazdan realtek yükleyeceğim, eski sisteme döndük tekrar
başka fikri olan varmı beyler...yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.

10800GX4 ü bekleyin :) Acele etmeyin
PROMOE

2 Temmuz 2008; 18:42:43 

arkadaşım vermişsin veriştirmişsin ama creative vistaya driver yaptı gayette güzel çalışıyo sadece vistada bazı kısıtlamalar var örneğin decoder modu gibi o da senin işine yaramaz zaten digital sistem kullanıyon! bende de x-fi elite pro var ve bende vista ultimate kullanıcısıyım, kutu içeriğinde dahi vista driver ı geliyo, ki o bile dediğim gibi kısıtlamalar dışında gayet iyi çalışıyo! ses kalitesi mükemmel, eax harika zaten üst seviye bi kart, araştır biraz beta driver i yükle madem yada daniel k driverlarını indir dene! eğer kartında veya bağlantılarında bi sorum yoksa çalışmaması ve sesin bozuk olması gibi bi durum söz konusu deil! varsa garantisi götür teknik servise yüklesinler driverlarını denesinler! DD ye dts (digital bağlantıda) i ise çözüyo fakat vistada module de simgeleri yok onun içinde forumda gerekli dosyalar var! ben yaklaşık 1 aydır sorunsuz kullanıyorum! En başta bende araştırdım dd niye yok dts niye yok falan diye ama ses te hiç bi sorun olmadı şuan piyasanın en baba kartı denebilir! driver üzerinede creative in çalışmaları var beta yı servis ettiler netten! ama mevcut driverlarda kısıtlamalar haric yeterli seviyede! xp li bir sistemde dene imkanın varsa o zamanda ses kötü, eax berbat diyebiliyosan ya kartında sorun var yada sende sorun var derim çünkü süper bi kombinasyon elite pro + z5500 ! bol şans

ayarlar hakkında falan soruların varsa öm den ulaşabilirsin bana! yardımcı olmaya çalışırım!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PROMOE -- 2 Temmuz 2008; 18:47:07 >

" off the records "
PROMOE

2 Temmuz 2008; 21:42:13 

işte daniel k. x-fi vista driver;

http://rapid-share.com/files/126615678/SBXF_VTDRV_LB_2_15_0004A.rar.html (aradaki - yi sil)

kurmadan önce ses kartıyla alakalı herşeyi temizle;
sonucu yazarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PROMOE -- 2 Temmuz 2008; 21:43:09 >

" off the records "
maydemir52

2 Temmuz 2008; 22:04:46 

quote:

Orjinalden alıntı: PROMOE

http://rapid-share.com/files/126615678/SBXF_VTDRV_LB_2_15_0004A.rar.html (aradaki - yi sil)

sonucu yazarsın

bende platinium fatality var. sitesinden indirip kurdum. sorunsuz çalışıyo. bu daniel k. driveri fark yaratırmı. yada başka özelliklermi ekleniyo.

PİONEER 5080XA-BOSE CİNEMATE-PENTAX K100D SUPER
PROMOE

2 Temmuz 2008; 22:53:40 

quote:

Orjinalden alıntı: maydemir52

quote:

Orjinalden alıntı: PROMOE

sonucu yazarsın

bende platinium fatality var. sitesinden indirip kurdum. sorunsuz çalışıyo. bu daniel k. driveri fark yaratırmı. yada başka özelliklermi ekleniyo.

fark yaratırmı derken zaten daniel k. driverları modluyo yani creative in kısıtladığı özellikleri kullanmamızı sağlıyo! örn; audio console daki decoder modu gibi.
ben ikisinide denedim orjinal driverları kullanıyorum, decoder modu dd ayarları falan önemli deil benim için sadece müzik dinliyorum bu nedenle kendi driverları daha sağlıklı geldi bana!

" off the records "
ABOOO

3 Temmuz 2008; 0:16:14 

Daniel K DTS, DD sağlayabilmiş mi?

Gigabyte P35-DS3L // Intel E2180 2.0@3.0 Ghz // Scythe Ninja Plus Rev. B CPU Fan // OCZ Reaper 2*1 GB 800@900 Mhz 5-5-5-15@4-4-4-12 // Gigabyte 8800GT 512 MB Type B @785/1850/950 // WD 320 GB SataII + Samsung 500 GB SataII + 160 GB Samsung PATA133 // FSP BlueStormII 500w PSU // Raidmax Smilodon Kasa // Philips 190P7EG 19" 1300:1 8ms Monitor // Creative Megaworks 5.1 500w Ses Sistemi // Creative X-FI XtremeMusic Ses Kartı // Samsung DVD-RW *2 // Linksys WAG354G 4 Port Wireless Modem // HP Color Laserjet 2600n // HP Scanjet G3010
PROMOE

3 Temmuz 2008; 0:51:10 

quote:

Orjinalden alıntı: ABOOO

Daniel K DTS, DD sağlayabilmiş mi?

daniel k nın sağlayabiliceği şeyler değil onlar kart zaten sağlıyo dts ide dd yide daniel k sadece audio consol da v.s. yer almasını sağlamış modlayarak!

" off the records "
ABOOO

3 Temmuz 2008; 7:48:08 

Yani DTS çalışabiliyor Daniel K driverı ile?
Teşekkür ederim :)

Gigabyte P35-DS3L // Intel E2180 2.0@3.0 Ghz // Scythe Ninja Plus Rev. B CPU Fan // OCZ Reaper 2*1 GB 800@900 Mhz 5-5-5-15@4-4-4-12 // Gigabyte 8800GT 512 MB Type B @785/1850/950 // WD 320 GB SataII + Samsung 500 GB SataII + 160 GB Samsung PATA133 // FSP BlueStormII 500w PSU // Raidmax Smilodon Kasa // Philips 190P7EG 19" 1300:1 8ms Monitor // Creative Megaworks 5.1 500w Ses Sistemi // Creative X-FI XtremeMusic Ses Kartı // Samsung DVD-RW *2 // Linksys WAG354G 4 Port Wireless Modem // HP Color Laserjet 2600n // HP Scanjet G3010
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> PC Ses Sistemleri ve Ses Kartları >> x fi vista sorunu Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
ASUS LightScribe DVD yazıcı
Asusun Lightscribe teknolojisine sahip dvd yazıcının testleri
ASUS Eee BOX Lansmanı
ASUS un Eee serisi artık masa üstünde

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç