Ben bu mause u almak istiyorum fakat birkaç problemim var.İlk olrak bu mausun yandaki 5 tane tuşu bunlara ayrı görevler mi atanıyor yoksa hepsi 3x tusumu kutusunda öle yazıyor bende anlamadım.(4x3Fire 5 Live Thumb-Button Gaming Mouse Böle yazıyorda??).İkinci olarak live define yazılımı bu diger x7 mauselerde yok bu ne işe yarıyor.Son olrakta mause dan da memnunmusunuz kutu içerigi neler daha görmek bile nasip olmadı .Şimdiden Teşekkürler.
Mause ile ilgili bir sıkıntınız varsa ltf söleyin aldıktan sonra bende zor durumda kalmıyim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Goqhan_Kaya -- 2 Temmuz 2008; 14:10:49 >
anladığım kadarıyla kırmızı düğme başparmağını koyma yeri EDİT: 3x tuşuymu$ bende bu mousu almayı düşünüyorum
Turuncu tuş 5 işleve yarıor 5 yönde kullanabiliorsun yani oyunlarda baya işe yarar 3X yada 2X işlevine yarayan mouse tekerleğinin yanındaki üstü tırtıklı gibi olan tuş ufak Bu mouse alev desenli XL-750 BF nin sadece siyah renklisi galiba A4 Tech 0scar Mouselarda satışa sunuldu onada bir bak derim bide bu X-755 FS nin ergonomosi kötüdür bence yandaki tuş yüzünden
Salih kardeş Bahsettiğin oscar game mouse'un görüntüsü çok kaba geldi bana özelliklerini sevdim ama ne biliyim acayip bir tipi var
Kardeş aynı modelin sadece siyah olan rengi var belirtmek isterimki yılan desenli olduğu için eli terletmiyor Desensiz bişi alırsan mesela sadece siyah elin terleyebilir XL-740 K modeli bence çok ii hem 3600 DPI(Sanırım piyasaki en hızlı 2.mouse 1.Razer Lachesis MUTA MUTA var 4ooo DPI,3.Logitech G9 var 32oo DPI ) hemde ağırlık değiştirme olayıda var