Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Next 2000 cis usb yükledikten sonra çalışmadı *ÇÖZÜLDÜ*

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> Receiver modelleri >> Next 2000 cis usb yükledikten sonra çalışmadı *ÇÖZÜLDÜ* Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
zihnigonen

2 Temmuz 2008; 13:44:50 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar, Next Ye-2000 CIS Süper Plus cihazıma güncel yazılımı atmak istedim. Flash diske yükleyip takıp yükle dedim. boot edilecek gibi birşey yazdı, bir süre bekledim birşey olmayınca cihazı arkasından kapattım. tekrar açtım 0 dan 100 e kadar sayıp "save" yazdı. sonra tekrar açıp kapattım bir daha stand by moduna gelmedi. ofisime getirip rs-232 ile bağladım ama stand by moduna geçmediği için cihaza müdahale edemiyorum, lütfen yardımcı olun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zihnigonen -- 3 Temmuz 2008; 9:09:55 >

Acer Aspire 5610; Intel core duo 1.86, 2 GB DDR2, 160 GB HDD, 15.4 Ekran, 224 MB grafik, vs. vs.
fault123

2 Temmuz 2008; 14:06:46 

Boot modunda yazılım atacaksınız. Standby moduna geçirmeye gerek yok. RS232 ile bağladıktan sonra, cihazı anahtardan kapatın. Kanal aşağı tuşuna basılı tutarak açın. Ekranda 0030 sonra 001c ve 1 yanıp söner sonra tuşu bırakın. STB link ile programı yeniden yükleyin. ve cihazın ekranında END yazana kadar da kapatmayın. ENDi gördükten sonra cihazı kapatıp, kabloyu ayırıp çalıştırabilirsiniz.

shadow006

4 Temmuz 2008; 4:15:32 

fault123 yazdığını yaptıktan sonramı çözültü, sorunu nasıl hallettiğini yazarsan çok iyi olurdu.

(.....) Artık hayat bulmak için, hali iyileştirmek için, insan olmak için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yürütmek, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler açılım buldu. Hâlbuki hangi bağımsızlık vardır ki, yabancıların nasihatleriyle, yabancıların planlarıyla yükselebilsin. Tarih böyle bir hadise kaydetmemiştir.
Mustafa Kemal Atatürk (6 Mart 1922)

E8400@3,0 || Asus P5Q Delux || 2x1Gb 1066 OCZ Reaper || Hıs ICEQ4 Turbo HD4850 || Corsair TX 600W || Samsung 320GB+500GB Sata2 || Lg Dvdrw || Geek Q51 Adsl || Philips 170x6 Lcd || Thermaltake Mozart TX ||
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> Receiver modelleri >> Next 2000 cis usb yükledikten sonra çalışmadı *ÇÖZÜLDÜ* Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Gigabyte EP45-DS3R anakart
Uygun fiyatla Crossfire ve yüksek hız aşırtma performansı bir arada
OCZ Vendetta ve Vendetta 2
Sessiz ve Soğuk! Vendetta serisi işlemci soğutucuları mercek altında

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç