Mesajlaşma trafiğinde meydana gelen yoğun talep nedeniyle, abonelerimize daha iyi hizmet verebilmek ve SMS gönderim kalitesinin düşmemesini sağlamak adına yalnızca 03 Temmuz Regaip kandilinde 5 SMS kampanyasına ve BizBize Kampus tarifesindekiler için 3 SMS kampanyasına saat sınırı konulmuştur. Kampanyamız 00:00-17:00 saatleri arasında geçerli olacaktır.
Turkcell den de böyle güzel bi haber beklenirdi. Önceden haber vermesi çok güzel cidden de. Bu vesile ile Tüm Donanimhaber kullanıcılarının ve tüm İslam Aleminin Mübarek Regaip kandilini kultlar, Hayırlara vesile olmasını dilerim.
Vodafone'da mesaj konusunda sorun yaşanmıyor artık. Diğer operatörler düşünsün
ozamn benim arayanların msj neden 3-4 saat gecikiyor msj sorunu yaşamıyormuş....
Doğru, arayanların bildirilmesi gecikiyor. Bu konu forumda daha önce de ele alınmıştı. Ancak artık mesajlaşmada sorun kalmadığını görüyorum. En azından faturalılarda durum böyle.
2 senedir vodafone ile bir tek mesajımın gitmemesi veya geç gitmesi sorunuyla karşılaşmadım avea şimdiden kara kara düşünmeye başlasa iyi olur
aveayıda görcez merak etmeyin ben sorun yaşayacağımı düşünmüyorum zatende vodafone normal tel kapalıyken msj yollanmış olsa bile arayanların msjıyla beraber geliyor yani teli açınca geç geliyor anlıcan ....
Esasen ben konuşmayı daha çok tercih ediyorum. Zaten bayramınız ya da kandiliniz kutlu olsun demek 1 dakikayı geçmiyor. Kandilden sonra bölgelere göre operatörlerin mesajlaşma performanslarıyla ilgili bir konu açılsa iyi olur. Mesajlaşmanın ya da konuşma trafiğinin yoğun olduğu bu günlerde durumu görme açısından oldukça önemli bu konu.