Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: TURKCELL 3 TEMMUZ 2008 GÜNÜ MESAJLARA SAAT SINIRI KOYACAK..

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mobil Operatörler >> Turkcell >> Cevap: TURKCELL 3 TEMMUZ 2008 GÜNÜ MESAJLARA SAAT SINIRI KOYACAK.. Sayfa: <<   < önceki  1 [2]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
propesyonel

4 Temmuz 2008; 0:02:01 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

günlük bedava sms kullananlar sorun yaşadı mı arkadaşlar . kontor kesildi mi . 1000 sms sorunsuz yollanmaya devam etti

stigmata_

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

4 Temmuz 2008; 0:03:05 

Ulan Allah belanı vermesin turkcell 25 kontörüm gitti 7 saatte neyseki kalktı yasak

Petrol ve Doğalgaz Mühendisi | Karaborsaya Düşen Mühendislik Dalı :) | 2006 |İstanbul Teknik Üniversitesi
Yorum yaptığı her konuyu gündemde olduğu sürece takip eden; genç ve yakışıklı petrol mühendisi :)
Her türlü özel mesaj ve postalarınız için"PM" ya da "E-Mail"atabilirsiniz.
Birgün sende anlarsın...
Zorlanmadan girdiğin bi kalbe acı çektirerek çıktığın zaman,
Alınan Nefese son verir gibi umursamadığın an,
Ve gün gelir sevdiğin zaman, sende anlarsın..!
Sam0

Sisteme Gözat

4 Temmuz 2008; 0:35:47 

Yazıklar olsun Turkcell
Ben Turkcell sitesinden duyuruları takip etmek zorunda mıyım?!?
Bana bugün için böyle bi kesinti olduğuna dair hiç bir bilgilendirme mesajı gelmedi, 100 den fazla kontörüm gitti
Giden kontörler yine gitti ama Turkcell böyle ufak oyunlara kadar düşecek küçük bir şirket miydi?!?
Sessiz sedasız bir iş yapıyor Turkcell ve burdaki arkadaşlar da onu tebrik etmiş, tebrik edilecek ne var Allah aşkına?
Burda ki olan olay müşteri mağduriyetinden başka birşey değil.
Nasıl oluyorda memnun olabiliyorsunuz bundan?!?
Tek kazanan Turkcell bu olaydan.
Aradım müşteri hizmetlerini 15 dakika bağırdım çağırdım "yetkiliye".
Yaptıkları terbiyesizlik yanlarına kar kalacak sanıyorlar ama heryere şikayetimi ileticem
Yazıklar olsun Turkcell

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sam0 -- 4 Temmuz 2008; 0:49:44 >

Player : iPod Touch 16GB , Sony S-605 2GB
Kulaklık: BeyerDynamic)))) DT 880 ,Altec Lansing IM616, V-Moda Vibe , Sony MDR P180
Amfi : Meier Audio Corda Move
Kablo(LOD) : sKyLine iPod Line Out Dock
İnceleme: COWON iAudio U3 , Shure E-500 PTH
netcii

4 Temmuz 2008; 0:55:56 

quote:

Orjinalden alıntı: Sam0

Yazıklar olsun Turkcell
Bana bugün için böyle bi kesinti olduğuna dair hiç bir bilgilendirme mesajı gelmedi, 100 den fazla kontörüm gitti
Giden kontörler yine gitti ama Turkcell böyle ufak oyunlara kadar düşecek küçük bir şirkey miydi?!?
Sessiz sedasız bir iş yapıyor Turkcell ve burdaki arkadaşlar da onu tebrik etmiş, tebrik edilecek ne var Allah aşkına?
Yaptıkları terbiyesizlik yanlarına kar kalacak sanıyorlar ama heryere şikayetimi ileticem
Yazıklar olsun Turkcell

bugün avea hiç bir kesintiye gitmedi ama sorun taşayan sadece 2 arkadaşımız oldu.yani tcell de güçlü bir şebeke varsa niye kesinti yapılıyor? avea uzun süre burada mesaj konusunda sorun çektirdiği için eleştirildi ama bugün hiç sorun yaşanmadı. tcell aveaya göre daha kalitesiz bir şebeke mi?buna hepimiz hayır diyebiliyorsak asıl sonuç ortada tcell kar etmek için bizlerin en yoğun telefon kullandığımız bi günde bizleri açıkça daha çok kazıklamaya çalışıyor. indirim yapıldıysa neden günlük kısıntı yapılıyor hem de herkes iletişim ihtiyacı duyarken?
yarın bir gün Allah korusun doğal bir afette şebeke kalitelerini düşündükleri için görüşmelerin dakikasını 10 kontör yapmacaklarını, bedava smsleri kesmeyeceklerini nerden bilelim?

yıllardır duyduğum o tcell yaparsa arkasında durur güvenim gitti.artık aveaya ondan çok daha fazla güveniyorum.
çok eleştirdik ama vodafone bile yapmadı böyle bir uygulama...

tcell e

avea ve vodafone a verdikleri güvenden dolayı teşekkür ederim. asıl rekabet şimdi başlıyor.....

utku
Sam0

Sisteme Gözat

4 Temmuz 2008; 1:08:05 

Mağdur olan arkadaşlar lütfen şikayetlerinizi 4440535 e ve www.sikayetvar.com a belirtiniz
4440535 ile yaptığım görüşmede yetkili bayan diyorki
Turkcell in kampanyalarda kısıtlama yapma hakkı her zaman varmış, biz sadece kullanıcılar olarak Turkcell'in bu verdiği hizmetlerden yararlanan müşteriler mişiz
Bende dedim, dedim siz kampanya yapıyorsunuz diye her saniye dua etmek zorunda mıyız, siz kampanyayı birden keseceksiniz, aman oluversin diyip boynumuzu bükmemiz mi lazım onu mu diyorsunuz, turkcell böyle küçük oyunlarla müşterilerini mağdur eden bir şirket miydi, ne zamandır bu kadar küçüldünüz yazıklar olsun diye bağırdım kadına, şikayetinizi alıyorum ilgilenicekler dedi o da, bırakın bana mabal okumayı , yaptığınız terbiyesizliktir, müşteriyi mağdur etmekten başka hiç birşey değildir, onbinlerce müşteri benim gibi mağdur oldu bugün , ben sizin sitenizi takip etmek zorunda değilim, bugün ne tesadüf ki hiç bir sorduğum kişiye o herkese yolladık dediğiniz bilgilendirme mesajı gelmemiş, mesaj gelmeyen herkes şu anda mağdur durumundadır ve bu mağduriyetin giderilmesi için kullanıcıların giden kontörlerini geri yüklemek zorundasınız dedim, kontörlerin geri yüklenmesi söz konusu değil beyfendi dedi, dolandırıcılık budur işte, Turkcell gibi büyük bir firmaya böyle rezil üç kağıtları yakıştırdınız ya size de yazıklar olsun dedim kapattım kadının suratına.
Sizde arayın arkadaşlar çekinmeyin 4440535 ve www.sikayetvar.com a şikayetleriniz belirtin, hakkınızı arayın.
Hak aranmadıkça hak değildir!

Kulaklık: BeyerDynamic)))) DT 880 ,Altec Lansing IM616, V-Moda Vibe , Sony MDR P180
loony cooky

4 Temmuz 2008; 9:58:00 

quote:

Yazıklar olsun Turkcell
Giden kontörler yine gitti ama Turkcell böyle ufak oyunlara kadar düşecek küçük bir şirket miydi?!?
Yazıklar olsun Turkcell

ben mesaj gönderdikten sonra ekranda gerekli açıklayıcı bilgi yazıyordu. sen de yazmadı heralde?

ENGİN
eski nick: kullanici adi
yorumlayıcı kişi

4 Temmuz 2008; 10:22:19 

bi çok kişi de sorun çıkmadı. zaten saat 17 den sonra geçerliydi. bence sorun yok

stigmata_

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

4 Temmuz 2008; 11:46:17 

quote:

Orjinalden alıntı: kullanici adi

quote:

Yazıklar olsun Turkcell
Yazıklar olsun Turkcell

ben mesaj gönderdikten sonra ekranda gerekli açıklayıcı bilgi yazıyordu. sen de yazmadı heralde?

Evet. Faturalı olsan hadi neyse o uyarı gelmez ama 100e yakın kontörüm gitti demişsin samo msj gönderdikten sonra kalan kontörü gösteren bilgi mesajında o not yazıyodu 3 gündür zaten

Petrol ve Doğalgaz Mühendisi | Karaborsaya Düşen Mühendislik Dalı :) | 2006 |İstanbul Teknik Üniversitesi
Yorum yaptığı her konuyu gündemde olduğu sürece takip eden; genç ve yakışıklı petrol mühendisi :)
Her türlü özel mesaj ve postalarınız için"PM" ya da "E-Mail"atabilirsiniz.
Birgün sende anlarsın...
Zorlanmadan girdiğin bi kalbe acı çektirerek çıktığın zaman,
Alınan Nefese son verir gibi umursamadığın an,
Ve gün gelir sevdiğin zaman, sende anlarsın..!
Sam0

Sisteme Gözat

4 Temmuz 2008; 16:13:48 

Bende öyle bir not yazmıyor..
Kontörmetre kapalı..

propesyonel

6 Temmuz 2008; 0:49:11 

quote:

Kontörmetre kapalı..

buyur burdan yak adam haklı .
sam0 bu arada sen coca cola dan 3-4 bin kontor kaldırmıştın demi . ne demişler alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste

Sam0

Sisteme Gözat

6 Temmuz 2008; 12:46:29 

quote:

Orjinalden alıntı: propesyonel

quote:

Kontörmetre kapalı..

buyur burdan yak adam haklı .
sam0 bu arada sen coca cola dan 3-4 bin kontor kaldırmıştın demi . ne demişler alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste

Konu kontör miktarı değil, Turkcell'in böyle birşeyi tam ince olarak düşünmeden bir işe kalkışması ve sonucunda kullanıcıları mağdur etmesi, 100 tarlam var diye 1'ini niye farelere vereyim