Yapılan araştırmalar, internet kullanıcılarının hiç de yabana atılamayacak bir bölümünün web tabanlı ataklar karşısında ciddi tehdit altında olduğunu ortaya koydu.
Bir grup araştırmacının ortaya koyduğu sonuçlar, güncellenmemiş web tarayıcılarıyla internette dolaşan 637 milyon kullanıcının ciddi risk altında olduğunu gösteriyor. Google web aramalarından ve Secunia adlı güvenlik firmasından alınan verileri değerlendiren araştırmacılar, internet kullanıcılarının %40'ının web tarayıcılarını güvensiz sürümlerde kullandığı sonucuna ulaştı.
İşte İnternet Verileri
Haziran 2008'de toplanan bilgilere göre, internet kullanıcılarının %78'i Internet Explorer, %16'sı Firefox, %3'ü Safari ve %0,8'i Opera tarayıcılarını kullanıyor. Tarayıcısını en güncel tutanlar ise Firefox kullanıcıları. %92'si son sürüm tarayıcı kullanan Firefox'çuları %90 ile hemen arkasından Opera izliyor. %70'lik Apple Safari kullanıcıları ve sadece %52'si son sürüm tarayıcı kullanan Internet Explorer kullanıcıları ise büyük risk altında görünüyor.
arkadaşın da dediği gibi firefox ve opera kullanlar zaten bilinçli kullanıcılar oluyor.. onlarda her zaman en yeni sürümlerini kullanıyorlar .. istatistiklerde zaten bu yönde..
firefox3 gerçekten de en hızlı tarayıcı oldu.. ff2 ye göre bariz üstünlüğü var...
arkadaşın da dediği gibi firefox ve opera kullanlar zaten bilinçli kullanıcılar oluyor.. onlarda her zaman en yeni sürümlerini kullanıyorlar .. istatistiklerde zaten bu yönde..
firefox3 gerçekten de en hızlı tarayıcı oldu.. ff2 ye göre bariz üstünlüğü var...
Opera 9.5 kullan bence.Hız tanımın değişir.
evet opera 9.5 de yükledim her zaman firefox opera yüklü olur bende.. ve her zaman aynı tarayıcıyı kullanmam.. sana yaşadığım deneyimimi aktarayım.. opera 9.5 ilk çıktı yükledim kullandım ff3 yüklemiştim ama kullanmıyordum.(maxthon kullanıyordum). DH'te içerik engelleyerek hani sağ tıklayıp içerik engellemek isteyip engellemek istediğimiz reklam bannerlarına tıklayıp engelliyoruz yaa işte onu yaptım.. DH'i kullanırken reklam bannerlarını kaldırarak kullandım.. sonra kullanmadığım ff3'e geri döndüm onda addon kullanman lazım reklamları engellemek için ... ama bi baktım operanın engellenen reklamlarına rağmen ff3te reklam engellemeden sayfalar sayfalar daha hızlı açılıyor... en azından benim PC'imde adsl şartlarımda bende ff3 daha hızlı çalışıyor.. ama sende de daha hızlı çalışacak diye iddia edemem.. test edip kendin görmen lazım..fanatiklik yapmıyorum.. belki senin PCin adsl ayarlar vs. vs. şartlarında opera sende daha iyi çalışacak bilemem.. ama ff3ün ff2'ye nazaran çok daha hızlı olduğu su götürmez bir gerçek...
bende üçüde yüklü ama en çok ff3 ü kullanıyorum ama bazen okulun sayfalarını açmıyo o zaman mecburen ie kullanıyom arad operada kullanıyom ama firefox rakipsiz
Bize Fiziği Yanlış Öğrettiler.İnsan Sesi Uçak Sesini Bastıramaz Dediler.Onlar ALİ SAMİ YEN'i Görmediler... Bize Müziği Yanlış Öğrettiler.En Zor Olanı Çok Sesli Korodur Dediler.Onlar 30.000 GALATASARAY'lıyı Aynı Anda Görmediler... Bize Hayat Bilgisini Yanlış Öğrettiler.Yerli Malı Yurdum Malı Kullan Dediler.Onlar GEORGE HAGİ'yi Görmediler... Bize Avrupayı Yanlış Öğrettiler.Real Madrid Büyük Çok Büyük Dediler.Onlar GALATASARAY'ı Hiç Görmediler... Bize Efsane Aşkları Yanlış Öğrettiler. Kerem'le Aslı,Ferhat'la Şirin Dediler.Onlar GALATASARAY Aşkını Hiç Bilmediler... Bize BirTek Şeyi Doğru Öğrettiler.TekBüyük *GS*
Herkesin kendi zevkli. Ben özellikleri için Maxthon kullanıyorum.
1 Aykut ERÇETİN 5 Fernando MEIRA 6 Tobias LINDEROTH 7 Aydın YILMAZ 10 Cassio LINCOLN 11 Hasan ŞAŞ 15 Milan BAROS 18 Ayhan AKMAN 19 Harry KEWELL 20 Shabani NONDA 22 Hakan BALTA 26 Morgan DE SANCTIS 66 Arda TURAN 74 Volkan YAMAN 76 Servet ÇETİN 99 Ümit KARAN