Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
PHILIPS MMS460 ve LOGITECH X-540 ve CREATIVE INSPIRE T6060 üçü arasında kaldım hangisi daha iyi?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> PC Ses Sistemleri ve Ses Kartları >> PHILIPS MMS460 ve LOGITECH X-540 ve CREATIVE INSPIRE T6060 üçü arasında kaldım hangisi daha iyi? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
hashasu

2 Temmuz 2008; 13:18:40 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

selam arkadaslar

uzun zamandır kaliteli bir ses istemi almayı düşünüyordum ve su zamana kısmetmıs ama karasız kaldım? sizce hangisini almalıyım. ve bunlarla birlikte creative 5+1 ses kartı ile kullanacam bunla birlikte en yüksek verimi hangi sistemle alabilirim. benim için bass ve tiz arasındaki denge cok önemli yani bas te basarılı olupta tiz te zayıf yada tam tersi olması hosuma gitmez. yani ikisininde iyi olması gerekli. ve dayanıklı olmalı uzun zamanlarda bile rahat kullanılmalı bazı sistemlerim ses kaliteleri gitgide zayıflıyor seste dagılmalar yırtılmalar oluyor. o yüzden bu cihazları uzun zaman kullanan veya uzun zaman bu sistemlerden deneyim sahibi olan arkadaslardan yardım istiyorum onların tecrübeleri yapacakları yorumlar önemli. ayrıca bu sistemlerin disinda önereceginiz modeller varsa onlarada bakabilirim.

ilgilenen arkadaslara cok tesekürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hashasu -- 2 Temmuz 2008; 13:30:41 >

...look at my eyes
kralkobra_kralkobra

2 Temmuz 2008; 18:42:09 

bu konu her hafta açılır her zaman x540 f/p olarak öne çıkar
hashasu

2 Temmuz 2008; 19:13:27 

anlıyorum ama phılıps 117 ytl indirimde hepsiburada.com da ve x540 160 ytl civari creative ise 145 gibi yanı bu durumda mms460 daha uygun geliyor ve rms 80watt olmasıda digerlerinden on planda gibi. ama arkadasımda var x540 begendim sadece laptp olusundan mı acaba bilmem bazen bagırıyo yuksek volumde. yanı kafam karıstı biraz. ondan böle bi konu actım. su durumda neler sölersiniz?

...look at my eyes
Nymphadora

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

2 Temmuz 2008; 19:54:18 

X540 al
bu tartışmalardan her zaman X540 başarılı çıkmıştır

COWON F2 4GB+CREATIVE EP630
LOGITECH X-540+AUDIGY 2ZS
TÜRKÇE'NE SAHİP ÇIK!!!

Kullanıcı adım "Nimfadoora" şeklinde telafuz edilir..
ugur3458

4 Temmuz 2008; 19:42:11 

burdada baska yerlerdede arastırdım kesinlikle x540 bende 1 haftaya kadar siparişi veriyurm

hidrojenperoksit

4 Temmuz 2008; 22:43:34 

phılıpsın aynı modelının 2+1 ını kullanıyorum..az once fıyatı gorunce sasırdım...ben ses sıstemınden ınanılmaz memnunum..arkadasımın logıtech z4 u var..gecen gun yan yana koydum ve karsılastırma yaptım...z4 nasıldır bılmıyorum fıyatına bıle bakmadım ama sunu soylıyım phılıps resmen ezdi...z4 te bass denen bısey yokmus...yanımda 2 arkadasımda vardı onlarda benımle aynı fıkırde....
x540 cok ovuluyor onu kullanmadım bı yorum yapamayacagım...sureklı duydugum bıseyde mms 460 ların genelde sorun cıkardıgı ama mms 430 larda bu durum yokmus...bırde bence 5+1 gereksız..daha once 5+1 kullanıyodum kablo kırlılıgınden bıktım ve 2+1 aldım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hidrojenperoksit -- 4 Temmuz 2008; 22:44:30 >

KİMYACILAR ÖLMEZ SADECE DENGEYE ULAŞIRLAR
Nymphadora

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

4 Temmuz 2008; 23:14:49 

5+1 ses kartı ile kullanacaı için X540 önerdik zaten

COWON F2 4GB+CREATIVE EP630
LOGITECH X-540+AUDIGY 2ZS
TÜRKÇE'NE SAHİP ÇIK!!!

Kullanıcı adım "Nimfadoora" şeklinde telafuz edilir..
zyka

3 Ağustos 2008; 22:34:00 

X-540 X-540 X-540 X-540 DİORUM BAŞKADA BİŞEY DEMİYORUM BENDE VAR audigyyle yılan valla 12 m2 odamda masanın altında duruo masada duran telefonlar falan son seste bastan yer değiştiriyor yalan deil he ama ses kartıda önemli ona göre al

Intel Core 2 Quad Q9300 OC ,MSI X48 Platinum, Thermaltake Big Water 745 Sıvı Soğutma, Raidmax Sagitta 2 kasa, Aopen 700 watt psu,SEAGATE 1 TB 7200.11 RPM 32 MB Cache, Revoltec FightBoard klavye, Cyber Snipe 3200 dpi mouse, cyber snipe alüminyum mousepad, Logitech x-540, ZOTAC nVİDİA GeForce 9800 GTX, SAMSUNG 22" 2253BW, LG Blu-Ray, Kingston Hyper-x DDR3 2 x 2 = 4 GB 1375 MHZ RAM, Visionic 8 MP Camera, Creative Audigy ZS 2
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> PC Ses Sistemleri ve Ses Kartları >> PHILIPS MMS460 ve LOGITECH X-540 ve CREATIVE INSPIRE T6060 üçü arasında kaldım hangisi daha iyi? Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Thermaltake Armor+ VH6000BWS
Thermaltake Armor+ VH6000BWS PC Kasası Video incelemesi
HIS HD2600XT ICEQ Turbo
HISin özel soğutucuları ile ilgi çekici ekran kartı serisi ICEQların yeni üyelerinden HD2600XT

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar