Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
p990i wifi problemm!!!!

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Sony Ericsson >> p990i wifi problemm!!!! Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
faktis

2 Temmuz 2008; 13:13:12 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

p990i adlı forumda da dilegetirilmiş fakat orayada yazdım cevap yazan olmadı o yüzden yeni başlık açtım.
p990i aldım bi türlü wlan a erişim sağlayamadım SE müşteri hizmetlerini aradım istanbulu önce firmware update gerçekleştirin eğer olmazsa donanımsal bi problem olabilir dediler.ancak üzerinde yüklü olan firmware zaten son versiyon.yani ya dedikleri gibi donanımsal ya da benden kaynaklanan problem.açıkcası bana acil yardım gerekli tşkler.
bu arada belirteyim wpa-psk kullanıyordum bağlantı türü acaba bi sıkıntı olur mu diye şifreyi falanda kaldırdım ancak gene bağlantı kuramadım....

Teknode

2 Temmuz 2008; 14:54:10 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Modem'e telefonun mac adresini kayıt etmen gerekiyor.W lan a gel seçeneklerde mac adresi var o ac adresini modeme kaydet modemini şifrele ve modemdeki ayarlara göre telefonda bağlanırken otomatik hesap oluşurken teker teker seç.

Scenic
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Sony Ericsson >> p990i wifi problemm!!!! Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Thermaltake Armor+ VH6000BWS
Thermaltake Armor+ VH6000BWS PC Kasası Video incelemesi
Sonyericsson W880i video
Sonyericsson W880i cep telefonu video inceleme

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç