Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
40" w4000 + HDR-SR11E kameraya 5600ytl(indirimli)iyi mi?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> TV ve Projeksiyon >> 40" w4000 + HDR-SR11E kameraya 5600ytl(indirimli)iyi mi? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
:::LOSTPLANET:::

2 Temmuz 2008; 12:55:40 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

http://www.avforums.com/forums/showthread.php?t=783439

Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın

yorumlar pek iç açıcı değil.

_________________________________________________________________________________

bugün sony bayisinden bu fiyatı aldım ve neredeyse izmirdeki sony centerların çoğu aynı kişinin mağazalar zincirinden oluşuyor dolayısıyla fiyat aynı muhtemelen.
indirim yaptılar ama ikisine 5600ytl son fiyat biçtiler.

gezveal.com sitesinden 30ytl fazla.bence fiyat iyi alıyorum yarın.kameram da bu:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :::LOSTPLANET::: -- 2 Temmuz 2008; 22:10:04 >

...:::HOŞGELDİN RAMAZAN:::...
ÇAYLAK APRON'DA
WITNESS THE SHOCKING TRUTH YOU ARE NOT MEANT TO SEE
:::BOEING 737-800 UPS:::

2 Temmuz 2008; 13:01:25 

quote:

It is all Sony's fault, they are shipping tvs with clouding and then customers either complain or live with the situation, well done Sony. Maybe others with the 46 or 40 inches are better, but mine with 52 inches is completely bad and from what I have seen and heard from another person here, the Sony 52 inch W4000 are probably all plaqued with this clouding issue

burada kullanıcı 52" w4000 lcdsinde gördüğü problemi ve sonrasında sony satıcısının ürünü tamir için geri alacağını fakat bunun için de nakliye ücreti istediğinden yakınmış. bu bulutlanma sorununun 32 ve 40" lerde olmadığını filan söylüyor

ama gidip ben sonye baksam böyle böyle bizde öyle bişey olmaz diyecek alırken kontrol etsem çıkar mı yada o cicili bicili spot ışıkların altında bu sorunu görebilmem mümkün mü?

ÇAYLAK APRON'DA
HiGHWAYMOUSE

2 Temmuz 2008; 13:14:20 

Burada http://forum.donanimhaber.com/m_15365200/tm.htm benzer bir sorunu yaşayan arkadaşımız Sony ile mahkemelik oldu. Türkiye'de değiştirmekte kolay değil bu durumda. Alırken dikkatli olmakta fayda var. Ama dediğin gibi ışıklı bir ortamda farkına varmak daha zor olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HiGHWAYMOUSE -- 2 Temmuz 2008; 13:14:31 >

mert_aysoy

2 Temmuz 2008; 13:22:11 

Bu clouding sorunu tam olarak nasıl anlaşılıyor?

==>M E R T<==
N95 8GB - Bir Bilgisayar - Bir Kamera - Bir MP3 - Bir Video Oynatıcı - Bir Yol Gösterici - Bir İnternet Gezgini
N95 8GB - Cebimde birşey var...Ama tek birşey değil...Bilgisayar artık böyle birşey...
===> YENİ NOKIA N95 8GB [ANA BAŞLIK, DESTEK, PAYLAŞIM] <===

NSeries - N95 8GB - Gelecek Bölüm Eğlence
HiGHWAYMOUSE

2 Temmuz 2008; 13:34:22 

quote:

Orjinalden alıntı: mert_aysoy

Bu clouding sorunu tam olarak nasıl anlaşılıyor?

Karanlık bir ortamda, tv'nin arka ışığını biraz açarak( çok açılırsa olmayanda bile sorun var gözükür.) siyah bir görüntüde iken panele bakacaksın. Yukarıdaki fotoğrafta görüldüğü gibi bulutlanmaya benzer ışık sızmaları varsa clouding sorunu var demektir. Normal görüntü izlerken farkına varmak zor olur. Ama dikkatli olmak lazım. Lcd lerde az çok bu durum olabiliyor. Yukarıdaki gibi belirgin değilse ufak tefek arka ışıktan kaynaklanan ton farkları göz ardı edilebilir.

2 Temmuz 2008; 14:03:49 

hdtv test v avforum sitelerinde w4000 ile samsungun yeni a656 lcdsiyle karşılaştırma yapılıyor çoğunlukla.

bikısmı a656nın sd processing lerde iyi olduğu sony w4000inin ise daha kaliteli renk dengesinin olduğu ve HD oyunlarda kaliteli olduğu açıklanmış.

fakat ben de şöyle düşündüm bu samsungda 10bit yok 6 serisinde. o halde 10 bit olmazsa hdmi 1.3 versiyon da desteklemeyecektir.o zaman ps3le tam bir performans alamıyacağız hdmi açısından.

yanılıyor muyuym? bi zamanlar böyle bir tartışma açılmıştı forumumuzda.

yanılmıyor isem 10bit olan w4000i seçmeliyim.

ÇAYLAK APRON'DA
HiGHWAYMOUSE

2 Temmuz 2008; 15:07:14 

Hem yanılıyorsun, hem de yanılmıyorsun. 10 bit panel ve hdmi 1.3 ün avantajından yararlanabilmek için ps3 oyununun veya blu-ray filmin de deep color denen özellikte olması gerekiyor. O da sanırım yok. Yani zincirin bir halkası boş kalıyor yine.

Buna rağmen ben w4000 alırım o ayrı...

mert_aysoy

2 Temmuz 2008; 15:14:13 

Belki bir gün çıkar deep color özellikli oyunlar. Çıkmaz dememek lazım

w4000'ü ben çok araştırdım ve gayet güzel bir tv. Haftasonu geliyo benim w4000

==>M E R T<==
N95 8GB - Bir Bilgisayar - Bir Kamera - Bir MP3 - Bir Video Oynatıcı - Bir Yol Gösterici - Bir İnternet Gezgini
N95 8GB - Cebimde birşey var...Ama tek birşey değil...Bilgisayar artık böyle birşey...

2 Temmuz 2008; 15:30:42 

kaç gaymeye aldınız.ben izmirdeyim bu 40" w4000 artı yanında bi de sony HDR-SR11E kamera alıcam .havale ile indirim yapan bi site buldum istanbulda olan şaşkınbakkaldaymış sanırım bi sony centerın sitesi gezveal.com adlı bir site. izmirde uygun pazarlık ve indirim bulamazsam oradan alıyım diyorum ama sürpriz bi sorun çıkar geri almazlarsa diye de korkuyorum bi arkadaş şaşkınbakkaldaki sony centerda sorun yaşamıştı aldığı bir sonytvden.

alırken nelere dikkat ettin testleri yapmana yardımcı oldular mı?

ÇAYLAK APRON'DA
mert_aysoy

2 Temmuz 2008; 15:58:57 

Televizyon henüz gelmediği için herhangi bir test yapamadım. Ama servis elemanları tv'yi eve kurmaya geldiklerinde adamları gönderme, soğuk bişeyler ikram et o sırada ölü piksel testi vb. yap adamların gözü önünde. Ben öyle yapıcam.

Ben 32"lik modelini aldım (32W4000) sony shoptan 2500 ytl'ye. Aldığımız yerin müdür yardımcısı tanıdığımız olduğu için geri almazlar diye korkmuyorum.

==>M E R T<==

2 Temmuz 2008; 16:15:53 

hangi rengi aldın?

ÇAYLAK APRON'DA
mert_aysoy

2 Temmuz 2008; 16:19:26 

Tek rengi var zaten, gece mavisi deniyo. Siyaha çok yakın bişey galiba.

Tam olarak böyle bişey:
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert_aysoy -- 2 Temmuz 2008; 16:30:02 >

==>M E R T<==

joven

2 Temmuz 2008; 21:07:03