MP3 ve kamera özelliği iyi olan bir telefon arıyorum tavsiyeleriniz neler? En fazla 400YTL verebilirim telefona, ayrıca herhangi marka takıntım yok (nokia,S.E,...) tavsiyelerinizi bekliyorum. (Telefon sıfır olacak bu arada 2.el düşünmüyorum)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zebeedy -- 2 Temmuz 2008; 14:23:27 >
Tavsiyeler için teşekkürler, sanırım W810i alacağım.
W810i alıcaksan bu forum altında bir arkadaş daha 1 aylık W810i satmayı ıstyıo bence gidipte sıfırını alma daha 1 aylık cıhaz hem sen hemde o arkadas karlı çıkar bu işten...
''(Telefon sıfır olacak bu arada 2.el düşünmüyorum)'' mesajları okuyalım
quote:
Orjinalden alıntı: Maxcrow
quote:
Orjinalden alıntı: zebeedy
W810i alıcaksan bu forum altında bir arkadaş daha 1 aylık W810i satmayı ıstyıo bence gidipte sıfırını alma daha 1 aylık cıhaz hem sen hemde o arkadas karlı çıkar bu işten...
''(Telefon sıfır olacak bu arada 2.el düşünmüyorum)'' mesajları okuyalım
quote:
Orjinalden alıntı: Maxcrow
quote:
Orjinalden alıntı: zebeedy
rahat ol arkadaşım ben sadece boşuna sıfır almasın 1 aylık telefon var dıyorum halı hazırda sıfırdan farksız arkadasa iyilik etmek istedim kendisi okuduğum mesajı değerlendir düşünür
İlgilendiğiniz için teşekkür ederim ama 2.el kesinlikle düşünmüyorum. 1 saat bile kullanılmış olsa o süreçte nasıl kullanıldığını bilmediğim için 2.el telefon hiç düşünmedim.
İlgilendiğiniz için teşekkür ederim ama 2.el kesinlikle düşünmüyorum. 1 saat bile kullanılmış olsa o süreçte nasıl kullanıldığını bilmediğim için 2.el telefon hiç düşünmedim.
Lover's Grief .. Öyle bir hayat yaşıyorum ki, cenneti de gördüm cehennemi de öyle bir aşk yaşadım ki tutkuyu da gördüm, pes etmeyi de. Bazıları seyrederken hayatı en önden, kendime bir sahne buldum oynadım. Öyle bir rol vermişler ki, okudum okudum anlamadım. Kendi kendime konuştum bazen evimde, hem kızdım hem güldüm halime, sonra dedimki "söz ver kendine" denizleri seviyorsan, dalgaları da sevec