Şimdi Ara

Sonunda kasamı düzenledim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kablo düzenleme... ile ilgili sorularım olmuştu sonunda yapıp resmini çektim ayrıca yapmış olduğum diğer soğutma sistemi ve modların da resmini koyacağım...

1-CPU için Dual Fanlı Soğutma Sistemi
    Stock fana bi fan daha ekledim diğerini kaydırdım bayağı etkili oldu şimdi...
    1.46V ile 2500+ kullanırken max 38C oluyor.Normal voltajlarda ise 45C'yi geçmiyor.

2-Mosfetler için heatsink
    Mosfetlere heatsink taktım 28C-32C arası oynuyor genelde.

• 3-PCI kartların oturduğu yere içeri hava emen bi fan koydumBu fan ekran kartının soğumasında etkili oluyor.Sistem sıcaklığı 2C fark etti bu fanı takınca...

• sana yakısan budur ne güzel toplu toplu ferah bir ortam olmuş kasanın içi
  • Kasanın arkasına 2 adet "Dual Exhaust Fan" sistemi yapmış oldum.Ayrıca bunlara dıştan da fan Grill taktım.Kasanın arkasını kesdim çünkü hava iyi akmıyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diablo -- 31 Mart 2005, 18:03:36 >
  • Tabi birazda temiz olsa
  • 5-HDD için fan taktım bu fan 8cm ama direnç bağlı 5V ile filan çalışıyor.Bu fanla da HDD sıcaklığı genelde SYS sıcaklığında oluyor.ort.24C filan oluyor.

6-Kasanın ön tarafına 2 tane içeri soğuk hava emen 8cm düşük devirli fan taktım..

• abi kasanın içine koydugun 1 bardak su kaç dk da soğuyor her tarafı fan yapmışın yaw
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistem Topladım Nasıl Olmuş
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • süper
  • güzel olmuşta günlük en aşağı 3200 olarak kullanırım o işlemciyi ben
  • da kırmızı ışık olmamış yok yok olmuş hayırlı olsun inşallah birgün bizede yardım edersin yandan bakınca benim kasaya mavi ışık altında kablo çorbası gözüküyord
  • güzel olmuş güle güle kullan.
  • am afanlar eski gibi yakında hepsinden ses gelmeye başlar

bendede aynı durum oldu çünkü.
    baştan iyi çalışıyo bir haftada bilyeleri ötmeye başlıyor
  • kardeş kulak tıkacı kullanıyormusun makina çalışırken

baya ses yapoar onlar dimi
  • 7-Kasa içi kabloları da GLOBE marka kırmızı elektrik bandıyla topladım gerçi ilk denemem olduğu için pek iyi olmadı ama işi çaktım sonra belki değiştiririm.

• Güzel olmuş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Akhelmet

kardeş kulak tıkacı kullanıyormusun makina çalışırken

baya ses yapoar onlar dimi

2 x 6"x9" BRONSON TX-9800 Oval var
    2 x 6" x 9" BOSCHMANN PR-6988N oval var
    Ayrıca 2 Adet 8cm tweeter var bunlar kasayı bastırıyor.

Ayrıca zaten o kadar gürültü yapmıyor.

2500+ vw 1.46V için
    Ayrıca IDLE iken sistem sıcaklıkları
    CPU:30C SYS:22-24C PWM:30C oluyor

Load iken ise
    CPU:38C SYS:22-24C PWM:32C oluyor.
  • Abit NB fan durmuştu geçen sebebi ise kanadının biri kırılmış ve sıkışmış ondan olmuş.Sizce ben oraya ne yapayım böyle durursa zamanla yatağı bozar.İyi bi HS mi uydursam yoksa hazır birşeyler mi alsam.

• helal olsun yegen çok yakında boardımıda tazeleyince kapışacagız benim 1800+ ile bakalım sonu ne olacak bu işin.benim kasa eski kulagı kesiklerden yatık kasa fanlar %30 tavaş dönüyor speedfan programı ile.
    cpu 34 hdd 19 system 21 buz buz.(a7s333-9200se-256*2 ddr400 twinmos-450w golden power-40gb hdd 52-32-52 cdrw-2*12cm fan)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaTaLL -- 31 Mart 2005, 18:43:02 >
  • Gzl çalışma olmuş
    Bu fanlar ile brandy ve diğer arkadaşlara meydan okuyosun anlaşılan hava spğutma halen ölmedi diye
  • quote:

Orjinalden alıntı: Diablo50

Abit NB fan durmuştu geçen sebebi ise kanadının biri kırılmış ve sıkışmış ondan olmuş.Sizce ben oraya ne yapayım böyle durursa zamanla yatağı bozar.İyi bi HS mi uydursam yoksa hazır birşeyler mi alsam.

Bende kuzey köprüsü fanının fişini çektim. Sıcaklıkta hiçbir değişim olmadı. Bence orada fan olmasın boşuna sesde olmaz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.