ya arkadaşlar bi sorum olacak şimdi ben yakınımdaki bi kafeden giriorum sorun şu ki. gündüz kafe açkken girebiliyorm ama kapadığında bağlantı zayıf oluyor ve kopuyorum ama bende wus 300 adaptör var ona usb hub la uzatmak istiyorum bu sefer hata veriyor benim aklımda soru şu. usb adaptörle laptop arasındaki bağlantıyı sağlayan kabloyu kesip usb 2.0 uzatma kablosu alıp 2 yönlü birleştirip 1.kata kablo çekmek yani 1.kattaki komşunun balkonuna koymak o zaman çekiyor böle yaparsam bir sorun olur mu?eldeki maldan da olmayalm ondan soruyorum:D bi de router lar wireless adaptörlere göre çok daha kuvvetli mi?yani router alırsan bu sorunları yaşamassın diyormusunz?
piyasada 5m usb kabloları ver mevcut. onlardan al kesin iş görür. Fakat beyaz ince olanları bi .... yaramıyo ondan biraz kaliteli bişey al parana kıy en falza 2-3 lira farkeder ama sen kaliteli olan kabloyu al
ben dandik 5m aldım işe yaramadı duruyo öle kenarda 5 lira boşa gitti...
elindeki küçük adaptörle yakınındaki kafeden bağlantı sağlayabiliyorsan ne mutlu sana... bence sen bir pci kart alıp birde yanına 7DBİ lık bir anten al hiç kablolarla uğraşma... bakarsın iki mahalle ötedeki kafeden daha iyi çeker...