Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
YouTube sitesine En Hızlı ve Basit Griş...

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Internet >> YouTube sitesine En Hızlı ve Basit Griş... Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
blue_life

2 Temmuz 2008; 12:23:09 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Bildiğimiz gibi www.youtube.com sitesi uzun bir zamandır kapalı. Ama tabi bir çok şekilde siteye ulaşabiliyoruz.
Ama bu ulaşım tarzlarının çoğunda site çok yavaş açılıyor veya video izleme sorunları yaşanıyor.

Aşağıdaki 320 KB lik programla siteye çok hızlı bir şekilde drekt sorunsuz bir şekilde ulaşabilirsiniz.

Download:
YouTube Surf.zip

Alternatif:
YouTube Surf.exe

Bir çok Pc de denendi ve şuana kadar önemli bir sorun çıkmadı.
Eğer kullandığınız Browserde bir sorun çıkarsa farklı browser kullanabilirsiniz. Mozilla, Opera vs...

Edit:

Arkadaşlar aslında ufak bir ayar ilede youtubeye sorunsuzca uzun bir zamandır ulaşılıyor...

Başlat çalıştıra System32 yazın. System32 klasörü açılşınca da \drivers\etc klasörüne gidin...

Orda bulunan hosts dosyasını çift tıklatığ Notepad veya Wordpad ile açın... Açıktıktan sonra son satıra

208.117.236.70 www.youtube.com
208.117.236.70 youtube.com

eklemeniz yeterli olacaktır.
Bu sayede forumlara eklenmiş youtube videolarını bile izlemeniz mümkün.........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blue_life -- 10 Temmuz 2008; 9:16:52 >

C:\ den Ghostu Çalıştırmak Isteyenler Buraya ...
Vista üzerine XP Kurmak İsteyenler... Resimli Anlatım....
Veri Kurtarma Programları ve Resimli Anlatımları...
CD/DVD Rom olmadan Hiren BootCD'yi Çalıştırmak Forumlarda İlk Resimli Anlatım...
Windows ile birlikte Slax kullanmak Çok kolay... Resimli Anlatım...
.ZeuS.

2 Temmuz 2008; 12:38:34 

Tehlikeli programlar bunlar. Nedir bu programın orjinal ismi?

KONSOL BÖLÜMÜ KURALLARI İÇİN TIKLAYINIZ.
Xbox 360, Playstation 3, Nintendo Wii, Logitech Z-5500, PSP, Samsung LE52A656 LCD TV, 100Mbit QuikNet
>Xbox 360 Haberleri ve Oyun İncelemeleri Blog'um.<
blue_life

2 Temmuz 2008; 12:40:04 

quote:

Orjinalden alıntı: .ZeuS.

Tehlikeli programlar bunlar. Nedir bu programın orjinal ismi?

Kendim hazırladığım için tehlikeli olmadığını rahatlıkla söyleyebilirim....

C:\ den Ghostu Çalıştırmak Isteyenler Buraya ...
Vista üzerine XP Kurmak İsteyenler... Resimli Anlatım....
Veri Kurtarma Programları ve Resimli Anlatımları...
CD/DVD Rom olmadan Hiren BootCD'yi Çalıştırmak Forumlarda İlk Resimli Anlatım...
Windows ile birlikte Slax kullanmak Çok kolay... Resimli Anlatım...
kirmizibulten

Sisteme Gözat

2 Temmuz 2008; 12:49:58 

bunlara gerek yok program falan.

youtube.dinamiturk.com

J.Jonah Jameson

Sisteme Gözat

2 Temmuz 2008; 13:27:17 

program hosts dosyasını değiştirerek çalışıyor. herhangi bir riski olduğunu düşünmüyorum elinize sağlık.
Ama aynı zamanda böyle bir programa gerek olduğunu da düşünmüyorum.

fenasi44

2 Temmuz 2008; 14:25:33 

En iyisi www.arayoutube.com dur.Site youtube benzeri arayüze sahip,arama yap,izle veya istediğin videoları direk site üzerinde bulunan arayüzden indir.

J.Jonah Jameson

Sisteme Gözat

2 Temmuz 2008; 14:55:39 

quote:

Orjinalden alıntı: fenasi44

En iyisi www.arayoutube.com dur.Site youtube benzeri arayüze sahip,arama yap,izle veya istediğin videoları direk site üzerinde bulunan arayüzden indir.

abi konuyla ne alaka şimdi bu ya? reklam yapacam diye suyunu çıkarttınız işin...

AlıştıkArtık

2 Temmuz 2008; 14:57:03 

ben youtube.dinamiturkden video izliyorum video bittikten sonra browser kilitleniyor hem mozillada hemde operada böyle

DarkruseDaima...
gazsobasi

2 Temmuz 2008; 14:59:57 

Ben daha bu söylenenlerin hiçbirinin işe yaradığını görmedim. (Hızlı ve güvenli bi şekilde kullanıma yaramadığını kastediyorum) Umarım bi çare bulunur bu işe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gazsobasi -- 2 Temmuz 2008; 15:00:14 >

fenasi44

2 Temmuz 2008; 15:16:55 

quote:

Orjinalden alıntı: J.Jonah Jameson

quote:

abi konuyla ne alaka şimdi bu ya? reklam yapacam diye suyunu çıkarttınız işin...

Genç arkadaşım reklam yapmak aklıma gelecek son şeydir.

Ne alaka kısmına gelecek olursak,konu başlığı ( En Hızlı ve Basit YouTube Sörf ) ile ilgili gayet güzel alakası var.

Hızlı,herhangi bir proxy kullanmadan veya DNS-host dosyasında değişiklik yapmadan youtube sitesine ,vermiş olduğum web-adresi üzerinden erişmen mümkün.

Bu kadar kızgın olmaya gerek yok,eğer yukardaki programın reklamını yapmak veya tanıtmak için konuyu açtın ise özür dilerim.

J.Jonah Jameson

Sisteme Gözat

2 Temmuz 2008; 15:20:29 

quote:

quote:

quote:

Ne alaka kısmına gelecek olursak,konu başlığı ( En Hızlı ve Basit YouTube Sörf ) ile ilgili gayet güzel alakası var.

Hızlı,herhangi bir proxy kullanmadan veya DNS-host dosyasında değişiklik yapmadan youtube sitesine ,vermiş olduğum web-adresi üzerinden erişmen mümkün.

Bu kadar kızgın olmaya gerek yok,eğer yukardaki programın reklamını yapmak veya tanıtmak için konuyu açtın ise özür dilerim.

Verdiğin sitenin youtube ile arayüz(onu da becerememişler ya neyse..) dışında bir bağlantısını gösterir misin arkadaşım?
Konuyu ben mi açmışım bir ona bir de program hakkında yaptığım yoruma bak ondan sonra benim mesajımdan alıntı yap

fenasi44

2 Temmuz 2008; 15:30:13 

quote:

quote:

quote:

quote:

Verdiğin sitenin youtube ile arayüz(onu da becerememişler ya neyse..) dışında bir bağlantısını gösterir misin arkadaşım?
Konuyu ben mi açmışım bir ona bir de program hakkında yaptığım yoruma bak ondan sonra benim mesajımdan alıntı yap

Haklısın arkadaşım,yanlış yazmışım özür dilerim.Ama bu senin "ne alaka,reklam yapıyorsun" iddianın ANLAMSIZLIĞINI ortadan kaldırmıyor.

Vermiş olduğum adresde yukarıda da dediğim gibi bir arayüzü var,youtube database üzerinden arama yapıp videoları rahata bir şekilde izlenmen mümkün.İstersen aynı arayüz üzerinden videoları indirebilirisn.Bilmediğim 3rd party program,tunnel yada web-proxy lere ihtiyaç duymdan.

Burda bir altentatif sundum.İsteyen kullanır istemeyen kullanmaz.Programı yazan arkadaşdan da özür dilerim.Hem emeği için teşekkür ediyorum,hemde konunun bu şekilde devam etmesinden dolayı özür diliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenasi44 -- 2 Temmuz 2008; 15:35:59 >

J.Jonah Jameson

Sisteme Gözat

2 Temmuz 2008; 16:00:05 

peki. özür dilerim. konu sahibi arkadaştan da ayrıca özür dilerim. konuyu amacından uzaklaştırdığım için.

yetonyali

2 Temmuz 2008; 17:13:11 

sakın bu programı indirmeyin arkadaşlar indirdim yükledim explorer ı bozdu hata gönder gönderme yaptı