YouTube sitesine En Hızlı ve Basit Griş... (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Internet

blue_life -> YouTube sitesine En Hızlı ve Basit Griş... (2 Temmuz 2008; 12:23:09)

Bildiğimiz gibi www.youtube.com sitesi uzun bir zamandır kapalı. Ama tabi bir çok şekilde siteye ulaşabiliyoruz.
Ama bu ulaşım tarzlarının çoğunda site çok yavaş açılıyor veya video izleme sorunları yaşanıyor.

Aşağıdaki 320 KB lik programla siteye çok hızlı bir şekilde drekt sorunsuz bir şekilde ulaşabilirsiniz.

[image]http://i267.photobucket.com/albums/ii318/blue_life_/YouTubeSurf.jpg[/image]

Download:
YouTube Surf.zip

Alternatif:
YouTube Surf.exe

Bir çok Pc de denendi ve şuana kadar önemli bir sorun çıkmadı.
Eğer kullandığınız Browserde bir sorun çıkarsa farklı browser kullanabilirsiniz. Mozilla, Opera vs...

Edit:

Arkadaşlar aslında ufak bir ayar ilede youtubeye sorunsuzca uzun bir zamandır ulaşılıyor...

Başlat çalıştıra System32 yazın. System32 klasörü açılşınca da \drivers\etc klasörüne gidin...

Orda bulunan hosts dosyasını çift tıklatığ Notepad veya Wordpad ile açın... Açıktıktan sonra son satıra

208.117.236.70 www.youtube.com
208.117.236.70 youtube.com

eklemeniz yeterli olacaktır.
Bu sayede forumlara eklenmiş youtube videolarını bile izlemeniz mümkün.........

.ZeuS. -> Cevap: En Hızlı ve Basit YouTube Sörf ... (2 Temmuz 2008; 12:38:34)

Tehlikeli programlar bunlar. Nedir bu programın orjinal ismi?

blue_life -> Cevap: En Hızlı ve Basit YouTube Sörf ... (2 Temmuz 2008; 12:40:04)

quote:

Orjinalden alıntı: .ZeuS.

Tehlikeli programlar bunlar. Nedir bu programın orjinal ismi?

Kendim hazırladığım için tehlikeli olmadığını rahatlıkla söyleyebilirim....

kirmizibulten -> Cevap: En Hızlı ve Basit YouTube Sörf ... (2 Temmuz 2008; 12:49:58)

bunlara gerek yok program falan.

youtube.dinamiturk.com [:'(]

J.Jonah Jameson -> Cevap: En Hızlı ve Basit YouTube Sörf ... (2 Temmuz 2008; 13:27:17)

program hosts dosyasını değiştirerek çalışıyor. herhangi bir riski olduğunu düşünmüyorum elinize sağlık.
Ama aynı zamanda böyle bir programa gerek olduğunu da düşünmüyorum.

fenasi44 -> Cevap: En Hızlı ve Basit YouTube Sörf ... (2 Temmuz 2008; 14:25:33)

En iyisi www.arayoutube.com dur.Site youtube benzeri arayüze sahip,arama yap,izle veya istediğin videoları direk site üzerinde bulunan arayüzden indir.[:'(]

J.Jonah Jameson -> Cevap: En Hızlı ve Basit YouTube Sörf ... (2 Temmuz 2008; 14:55:39)

quote:

Orjinalden alıntı: fenasi44

En iyisi www.arayoutube.com dur.Site youtube benzeri arayüze sahip,arama yap,izle veya istediğin videoları direk site üzerinde bulunan arayüzden indir.[:'(]

abi konuyla ne alaka şimdi bu ya? reklam yapacam diye suyunu çıkarttınız işin...

AlıştıkArtık -> Cevap: En Hızlı ve Basit YouTube Sörf ... (2 Temmuz 2008; 14:57:03)

ben youtube.dinamiturkden video izliyorum video bittikten sonra browser kilitleniyor hem mozillada hemde operada böyle [:-]

gazsobasi -> Cevap: En Hızlı ve Basit YouTube Sörf ... (2 Temmuz 2008; 14:59:57)

Ben daha bu söylenenlerin hiçbirinin işe yaradığını görmedim. (Hızlı ve güvenli bi şekilde kullanıma yaramadığını kastediyorum) Umarım bi çare bulunur bu işe[:'(]

fenasi44 -> Cevap: En Hızlı ve Basit YouTube Sörf ... (2 Temmuz 2008; 15:16:55)

quote:

Orjinalden alıntı: J.Jonah Jameson

quote:

abi konuyla ne alaka şimdi bu ya? reklam yapacam diye suyunu çıkarttınız işin...

Genç arkadaşım reklam yapmak aklıma gelecek son şeydir.

Ne alaka kısmına gelecek olursak,konu başlığı ( En Hızlı ve Basit YouTube Sörf ) ile ilgili gayet güzel alakası var.

Hızlı,herhangi bir proxy kullanmadan veya DNS-host dosyasında değişiklik yapmadan youtube sitesine ,vermiş olduğum web-adresi üzerinden erişmen mümkün.

Bu kadar kızgın olmaya gerek yok,eğer yukardaki programın reklamını yapmak veya tanıtmak için konuyu açtın ise özür dilerim.

J.Jonah Jameson -> Cevap: En Hızlı ve Basit YouTube Sörf ... (2 Temmuz 2008; 15:20:29)

quote:

quote:

quote:

Ne alaka kısmına gelecek olursak,konu başlığı ( En Hızlı ve Basit YouTube Sörf ) ile ilgili gayet güzel alakası var.

Hızlı,herhangi bir proxy kullanmadan veya DNS-host dosyasında değişiklik yapmadan youtube sitesine ,vermiş olduğum web-adresi üzerinden erişmen mümkün.

Bu kadar kızgın olmaya gerek yok,eğer yukardaki programın reklamını yapmak veya tanıtmak için konuyu açtın ise özür dilerim.

Verdiğin sitenin youtube ile arayüz(onu da becerememişler ya neyse..) dışında bir bağlantısını gösterir misin arkadaşım?
Konuyu ben mi açmışım bir ona bir de program hakkında yaptığım yoruma bak ondan sonra benim mesajımdan alıntı yap[sm=icon_smile_wink.gif]

fenasi44 -> Cevap: En Hızlı ve Basit YouTube Sörf ... (2 Temmuz 2008; 15:30:13)

quote:

quote:

quote:

quote:

Verdiğin sitenin youtube ile arayüz(onu da becerememişler ya neyse..) dışında bir bağlantısını gösterir misin arkadaşım?
Konuyu ben mi açmışım bir ona bir de program hakkında yaptığım yoruma bak ondan sonra benim mesajımdan alıntı yap[sm=icon_smile_wink.gif]

Haklısın arkadaşım,yanlış yazmışım özür dilerim.Ama bu senin "ne alaka,reklam yapıyorsun" iddianın ANLAMSIZLIĞINI ortadan kaldırmıyor.

Vermiş olduğum adresde yukarıda da dediğim gibi bir arayüzü var,youtube database üzerinden arama yapıp videoları rahata bir şekilde izlenmen mümkün.İstersen aynı arayüz üzerinden videoları indirebilirisn.Bilmediğim 3rd party program,tunnel yada web-proxy lere ihtiyaç duymdan.

Burda bir altentatif sundum.İsteyen kullanır istemeyen kullanmaz.Programı yazan arkadaşdan da özür dilerim.Hem emeği için teşekkür ediyorum,hemde konunun bu şekilde devam etmesinden dolayı özür diliyorum.

J.Jonah Jameson -> Cevap: En Hızlı ve Basit YouTube Sörf ... (2 Temmuz 2008; 16:00:05)

peki. özür dilerim. konu sahibi arkadaştan da ayrıca özür dilerim. konuyu amacından uzaklaştırdığım için.

yetonyali -> Cevap: En Hızlı ve Basit YouTube Sörf ... (2 Temmuz 2008; 17:13:11)

sakın bu programı indirmeyin arkadaşlar indirdim yükledim explorer ı bozdu hata gönder gönderme yaptı [:-]

gazsobasi -> Cevap: YouTube sitesine En Hızlı ve Basit Griş... (3 Temmuz 2008; 21:53:42)

Ya birisi Allah aşkına şu youtube için kesin bi çözüm önerebilirmi? yokmu arkadşalar bunu çözen kimse? Kandil gecesi sevaba girsin:)

Bu arada herkesin kandili mübarek olsun

cyberturk54 -> Cevap: YouTube sitesine En Hızlı ve Basit Griş... (3 Temmuz 2008; 23:47:20)

"ultrasurf" programının türkçe sahtesi arkadaşlar..bildiğim en sağlam proxy programı ultrasurf...anında görüntü..bu verilen programı denemedim ama büyük ihtimalle kapatınca ayarlar aynı kaldığı için vatandaşta anlayamadığı için hata veriyor olabilir..proxy leri eski hale çevireceğini sanmıyorum..

ultrasurf forever [:'(]

Batuist -> Cevap: YouTube sitesine En Hızlı ve Basit Griş... (3 Temmuz 2008; 23:53:09)

quote:

Orjinalden alıntı: gazsobasi

Ya birisi Allah aşkına şu youtube için kesin bi çözüm önerebilirmi? yokmu arkadşalar bunu çözen kimse? Kandil gecesi sevaba girsin:)

Bu arada herkesin kandili mübarek olsun

ultrasurf'ü dene hızlı vede güvenilir (öyle umuyorum :) [:'(][:'(]

ArkandayIM -> Cevap: YouTube sitesine En Hızlı ve Basit Griş... (3 Temmuz 2008; 23:55:45)

hocam gerek yok böyle programlara ama emek vermişsin eline sağlık[sm=ok.gif]

dj.trust.06 -> Cevap: YouTube sitesine En Hızlı ve Basit Griş... (3 Temmuz 2008; 23:57:11)

dinamiturk forever!!!

Batuist -> Cevap: YouTube sitesine En Hızlı ve Basit Griş... (4 Temmuz 2008; 0:08:12)

quote:

Orjinalden alıntı: ArkandayIM

nasıl giriyoruz o zaman????

ArkandayIM -> Cevap: YouTube sitesine En Hızlı ve Basit Griş... (4 Temmuz 2008; 0:16:19)

1123523 çeşit girme yönetmi var ciddi mi soruyorsun ?

fod -> Cevap: YouTube sitesine En Hızlı ve Basit Griş... (4 Temmuz 2008; 0:20:11)

adını sevdigimden yetti.be den giriyorum ben de :D

Macromedia -> Cevap: YouTube sitesine En Hızlı ve Basit Griş... (4 Temmuz 2008; 0:25:53)

quote:

Orjinalden alıntı: Batuist

quote:

nasıl giriyoruz o zaman????

Proxy ile , hemde login olabiliyorsun

kullanmadığın bir browseri proxyi tanıtıp ,sadece o browserden youtubeye girince genel olarak hızında düşmüyor

Batuist -> Cevap: YouTube sitesine En Hızlı ve Basit Griş... (4 Temmuz 2008; 0:40:40)

quote:

1123523 çeşit girme yönetmi var ciddi mi soruyorsun ?

evet ben ciddiyim... DNS değiştiriyordum kullandığım dns adresleri artık çalışmıyor.. proxy değiştiriyim dedim proxyler inanılmaz yavaş... ultrasurf diye bir program var bazılarıda programa gerek yok diyor.. peki o zaman nasıl giricez bu youtube??? başka yolu var mı??? başka sitelerden youtube videolarını izlemeyi demeyin ama.... aynı şey değil sonuçta... olay sadece youtube ile sınırlı değil yani sorun yasaklı bütün sitelere sorunsuz ve hızlı bir şekilde erişmek...

sinanx -> Cevap: YouTube sitesine En Hızlı ve Basit Griş... (4 Temmuz 2008; 1:37:29)

imzamı tıkle ne uğraşcan onlarla[:'(]

yuci -> Cevap: YouTube sitesine En Hızlı ve Basit Griş... (4 Temmuz 2008; 10:33:03)

teşekkürler

venomtrk -> Cevap: YouTube sitesine En Hızlı ve Basit Griş... (4 Temmuz 2008; 11:11:23)

çok işime yaradı teşekkür ederim

:::Banner::: -> Cevap: YouTube sitesine En Hızlı ve Basit Griş... (4 Temmuz 2008; 11:38:31)

Teşekkürler çok iyi çalışıyor. Olumsuz yorum yapanları boşver. Eline sağlık. Çok hızlı giriyor cidden. Ama proxy değil sanırım. IP adresim değişmedi. Nasıl çalışıyor program anlatır mısın?

blue_life -> Cevap: YouTube sitesine En Hızlı ve Basit Gri�... (4 Temmuz 2008; 12:05:43)

Bir nevi yönlendirme yapıyor diyebilirim...

zamirpolen -> Cevap: YouTube sitesine En Hızlı ve Basit Gri�... (4 Temmuz 2008; 12:48:37)

Teşekkürler benimde işime yaradı eline sağlık

Batuist -> Cevap: YouTube sitesine En Hızlı ve Basit Gri�... (4 Temmuz 2008; 16:53:46)

arkadaşım program için saol.. denediğim zaman kaspersky uyarı vedi.. neyse uyarıya izin verdiğimde evet youtube açıldı.. ama şu programın çalışma mantığını yazar mısın?? bu arada kaspersky'ın uyarı vermesi adamı gerçekten kıllandırıyor.. programı biraz daha açıklarsan dediğim gibi daha güvenli kullanabiliriz[:'(][:'(][:'(]

Shadow_Shooter -> Cevap: YouTube sitesine En H�±zl�± ve Basit Gri��... (4 Temmuz 2008; 17:08:29)

Programı ne ile yazdınız? Çalışma mantığından biraz bahseder misiniz?

NGabbyNGaGe -> Cevap: YouTube sitesine En H�±zl�± ve Basit Gri��... (4 Temmuz 2008; 17:13:27)

acaba youtube gibi diğer kapalı sitelerde de işe yarar mı ?

RomanticaL -> Cevap: YouTube sitesine En H�±zl�± ve Basit Gri��... (4 Temmuz 2008; 17:23:56)

Türkiye Cumhuriyetinin Mahkemesi Bu Siteye Erişimi Engellemiş Neden?
Hakaretten onlar için sizce bu hakareti silmesi kaç saniye sürer Ama aylar oldu silmediler Ve sizde girmeye çalışıyorsunuz

[:-]

exerion -> Cevap: YouTube sitesine En H�±zl�± ve Basit Gri��... (4 Temmuz 2008; 17:25:11)

artık acılsın su youtube da sacma sapan proxy ile ugrasmayalım

blue_life -> Cevap: YouTube sitesine En H���±zl���± ve Basit Gri���... (4 Temmuz 2008; 17:44:39)

quote:

Orjinalden alıntı: Batuist

arkadaşım program için saol.. denediğim zaman kaspersky uyarı vedi.. neyse uyarıya izin verdiğimde evet youtube açıldı.. ama şu programın çalışma mantığını yazar mısın?? bu arada kaspersky'ın uyarı vermesi adamı gerçekten kıllandırıyor.. programı biraz daha açıklarsan dediğim gibi daha güvenli kullanabiliriz[:'(][:'(][:'(]

Kaspersky her şeye uyarı veren antivirüs yazılımlarından biri olduğu için her şeye uyarı veriyor. Kaspersky kullandığına göre bunu sende iyi biliyorsundur. Yani programda zararlı herangi bir şey yok.

Buna programda demeyelim, çünkü çok basit bir şey aslında. Bu programcık çalışıp kapandığında bilgisayarınızda hiç bir kalıntı bırakmıyor.

quote:

Orjinalden alıntı: Shadow_Shooter

Programı ne ile yazdınız? Çalışma mantığından biraz bahseder misiniz?

Program basit bir autoit çalışmasıdır. Çalışma mantığınıda yazarsak programa gerek kalmaz. [:)]
Oda bizde kalsın..
Aslında normal bir kullanıcı çalışma mantığını hemen anlaması lazım...

quote:

Orjinalden alıntı: NGabbyNGaGe

acaba youtube gibi diğer kapalı sitelerde de işe yarar mı ?

Bu programcık sadece youtube içindir....

mavizaman -> Cevap: YouTube sitesine En H���±zl���± ve Basit Gri���... (4 Temmuz 2008; 17:49:54)

bende operada boş sayfa açıyor.

cod3nam3 -> Cevap: YouTube sitesine En H���±zl���± ve Basit Gri���... (4 Temmuz 2008; 18:48:54)

Ben proxy üzerinden cıktığım için programı kullanamıyorum ama çalışma mantığı için programı çalıştırdıktan sonra web browserınızın adres kısmına whatismyip com yazın bakalım ip adresiniz ne cıkıyor adsl ip adresiniz ise gerçekten çalışma mantığını arkadaşın acıklamasını beklerim eğer farklı bir ip cıkıyor ise muhtemel olan proxy veya ip tunelling yapıyordur.

NOT:Arkadaşın programın çalışma mantığını acıklamamasını malesef microsft yanlısı bir yaklaşım olarak görüyorum.Ufak bir şaka :)[sm=zuha.gif]

yekialem -> Cevap: YouTube sitesine En H�±zl�± ve Basit Gri��... (4 Temmuz 2008; 19:46:50)

quote:

Orjinalden alıntı: RomanticaL

Hakaretten onlar için sizce bu hakareti silmesi kaç saniye sürer Ama aylar oldu silmediler Ve sizde girmeye çalışıyorsunuz

Ya bi git asıl sana ban.. Devekuşundan farkın ne senin??

McCarty -> Cevap: YouTube sitesine En H�±zl�± ve Basit Gri��... (4 Temmuz 2008; 22:08:07)

walla en güzel firefox'un proxy secenegini kullanarak girmek.
tek sorun güncel proxy lazim o da basit 100 tane güncel proxy ile 3 ay rahat yetiyor. [sm=dry.gif]

ATLI_Sipahi -> Cevap: YouTube sitesine En H�±zl�± ve Basit Gri��... (4 Temmuz 2008; 22:24:46)

ADAMSALAR YUTUBU ERİŞİM ENGELİ KOYACAKLARINA GİDİP S..E S..E

YUTUBU KAPTSINLAR!!!!! GÜÇLERİ YETİYORSA SİZE DAHA VAHİM BİR ŞEY SÖYLEYECEĞİM

DNS DEN YUTUBA GİRİLMİYOR AMA PKK DENEN İTLERİN RESMİ SİTESİ OLAN PKK İNFOYA GİRİLİYOR

YA BUNA NE DEMELİ YUTUB PKK DAN DAHA TERÖRİST HERHALDE(!)(!)

kersoz2003 -> Cevap: YouTube sitesine En H�±zl�± ve Basit Gri��... (4 Temmuz 2008; 22:38:03)

peki bu program bilgisayarı kapatıp açınca tekrar mı başlatmamız gerekiyor?Ayrıca nasıl eski haline döndürecez?

BATYUS -> Cevap: YouTube sitesine En H�±zl�± ve Basit Gri��... (4 Temmuz 2008; 23:26:22)

quote:

Orjinalden alıntı: COD4_Server

ADAMSALAR YUTUBU ERİŞİM ENGELİ KOYACAKLARINA GİDİP S..E S..E

YUTUBU KAPTSINLAR!!!!! GÜÇLERİ YETİYORSA SİZE DAHA VAHİM BİR ŞEY SÖYLEYECEĞİM

DNS DEN YUTUBA GİRİLMİYOR AMA PKK DENEN İTLERİN RESMİ SİTESİ OLAN PKK İNFOYA GİRİLİYOR

YA BUNA NE DEMELİ YUTUB PKK DAN DAHA TERÖRİST HERHALDE(!)(!)

+999999999999999 [>:]

mstdn -> Cevap: YouTube sitesine En H�±zl�± ve Basit Gri��... (4 Temmuz 2008; 23:33:49)

firefox un eklentisiyle youtuba(yasaklı sitelere) girilebiliyor.biraz araştırırsanız bulabilirsiniz

LostNdumb -> Cevap: YouTube sitesine En H�±zl�± ve Basit Gri��... (5 Temmuz 2008; 13:23:56)

efshane -> Cevap: YouTube sitesine En H�±zl�± ve Basit Gri��... (5 Temmuz 2008; 14:46:18)

quote:

Orjinalden alıntı: LostNdumb
http://youtube.dinamiturk.com/

Bu sitenin yöntemi nedir? Bu sayfa orjinal youtube değil mi? Gayet hızlı çalışıyor da.

cavador -> Cevap: YouTube sitesine En H�±zl�± ve Basit Gri��... (6 Temmuz 2008; 3:17:39)

quote:

Orjinalden alıntı: RomanticaL

hakaretten falan değil , seni uyutmuşlar google a tr de ofis ac diyorlar yani bize vergi ver bizde yiyelim acık bırakalım müşterini diyorlar ,ama ofis acmadıkları için sana bana ona yok hakaret yok vs.. diyip duruyor , şu dinçi gözü para bürümüş tipler

EXcom_Zkko -> Cevap: YouTube sitesine En H�±zl�± ve Basit Gri��... (7 Temmuz 2008; 11:30:30)

Hotspot Shield isimli program indirilir, rahat rahat yasaklı siteler gezilir..

blue_life -> Cevap: YouTube sitesine En H�±zl�± ve Basit Gri��... (10 Temmuz 2008; 9:16:56)

Arkadaşlar aslında ufak bir ayar ilede youtubeye sorunsuzca uzun bir zamandır ulaşılıyor...

Başlat çalıştıra System32 yazın. System32 klasörü açılşınca da \drivers\etc klasörüne gidin...

Orda bulunan hosts dosyasını çift tıklatığ Notepad veya Wordpad ile açın... Açıktıktan sonra son satıra

bodrumlu2 -> Cevap: YouTube sitesine En H�±zl�± ve Basit Gri��... (10 Temmuz 2008; 17:31:20)

quote:

Orjinalden alıntı: EXcom_Zkko

Hotspot Shield isimli program indirilir, rahat rahat yasaklı siteler gezilir..

+1Hotspot Shield olayı halleder..[:'(]

m.kvncymn -> Cevap: YouTube sitesine En H�±zl�± ve Basit Gri��... (26 Temmuz 2008; 3:11:23)

quote:

Orjinalden alıntı: blue_life

bunu yapınca çoğu video izlenemiyo basınca açılcak gibi oluyo hiç başlamıyo video [8|]

FuLLTiMeHaCKeR -> Cevap: YouTube sitesine En Hızlı ve Basit Griş... (26 Temmuz 2008; 4:45:30)

eyv

GAStamonu -> Cevap: YouTube sitesine En Hızlı ve Basit Griş... (26 Temmuz 2008; 11:42:49)

pc'm hosts dosyasini olusturamiyor.

2smoke -> Cevap: YouTube sitesine En Hızlı ve Basit Griş... (26 Temmuz 2008; 11:51:48)

Bu yapılanların hiç biri verim vermiyor..

Bence bu konuya da bir bakın arkadaşlar..Youtube ve diğer tüm engelli sitelere girebilmek için..Kendim kullanıyorum, sanki ABD deyim, ne you tube, ne mega-upload, ne başka site hepsi çatır çatır çalısıyor, ip yok, dns yok, ayar yok....

http://forum.donanimhaber.com/m_25040217/mpage_1/key_//tm.htm

241 -> Cevap: YouTube sitesine En Hızlı ve Basit Griş... (26 Temmuz 2008; 12:02:08)

Hocam 620kb'lık şu programı kuruyorsunuz. O hosts dosyasını düzenliyor ve 2859 tane youtube ip adresi giriyor. Her türlü videoyu sorunsuz açıyorsunuz. www.youtube.com çalışmaya başlıyor ve hatta donanımhaberdeki tümleşik video özelliği de çalışıyor.

Program arka planda çalışmadığı için de sistemi yavaşlatmıyor. Sadece sizin de düzenlediğiniz hosts dosyasını düzenliyor.

http://ikiyuzkirkbir.googlepages.com/YoutubeJacker.exe

Program için ceyka'ya teşekkürler.

[image]http://img241.imageshack.us/img241/2808/yuraktv6.jpg[/image]

http://forum.donanimhaber.com/m_24978583/tm.htm

Sayfa: [1]

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.765625