|
fenasi44 -> Cevap: En Hızlı ve Basit YouTube Sörf ... (2 Temmuz 2008; 15:30:13)
|
quote:
Orjinalden alıntı: J.Jonah Jameson quote:
Orjinalden alıntı: fenasi44 quote:
Orjinalden alıntı: J.Jonah Jameson quote:
Orjinalden alıntı: fenasi44 En iyisi www.arayoutube.com dur.Site youtube benzeri arayüze sahip,arama yap,izle veya istediğin videoları direk site üzerinde bulunan arayüzden indir.[:'(] abi konuyla ne alaka şimdi bu ya? reklam yapacam diye suyunu çıkarttınız işin... Genç arkadaşım reklam yapmak aklıma gelecek son şeydir. Ne alaka kısmına gelecek olursak,konu başlığı ( En Hızlı ve Basit YouTube Sörf ) ile ilgili gayet güzel alakası var. Hızlı,herhangi bir proxy kullanmadan veya DNS-host dosyasında değişiklik yapmadan youtube sitesine ,vermiş olduğum web-adresi üzerinden erişmen mümkün. Bu kadar kızgın olmaya gerek yok,eğer yukardaki programın reklamını yapmak veya tanıtmak için konuyu açtın ise özür dilerim. Verdiğin sitenin youtube ile arayüz(onu da becerememişler ya neyse..) dışında bir bağlantısını gösterir misin arkadaşım? Konuyu ben mi açmışım bir ona bir de program hakkında yaptığım yoruma bak ondan sonra benim mesajımdan alıntı yap[sm=icon_smile_wink.gif] Haklısın arkadaşım,yanlış yazmışım özür dilerim.Ama bu senin "ne alaka,reklam yapıyorsun" iddianın ANLAMSIZLIĞINI ortadan kaldırmıyor. Vermiş olduğum adresde yukarıda da dediğim gibi bir arayüzü var,youtube database üzerinden arama yapıp videoları rahata bir şekilde izlenmen mümkün.İstersen aynı arayüz üzerinden videoları indirebilirisn.Bilmediğim 3rd party program,tunnel yada web-proxy lere ihtiyaç duymdan. Burda bir altentatif sundum.İsteyen kullanır istemeyen kullanmaz.Programı yazan arkadaşdan da özür dilerim.Hem emeği için teşekkür ediyorum,hemde konunun bu şekilde devam etmesinden dolayı özür diliyorum.
|
|
|
|