Giriş | |
|
|
|
20 Nisan 2005; 18:15:55
|
|
|
Ewet arkadaşlar açılış sesini değiştirmeyi tekrar ayrıntılı anlatıyorum........... Özel mesaj gelmiş bir iki tane bunun ile ilgili ( bu arada arkadaşlar araya karışan parazitleri fazla sallamayın ve bi sorununuz olduğunda buraya yazmaktan çekinmeyin) Arkadaşlar açılışa koymak istediğiniz mp3 formatındaki sesi start~up**** olarak isimlendiriyoruz ve p2kman programının yardımıyla /a/audio/ nun içine direk upload edin.............. işte bu kadar kolay gelsin
|
|
|
20 Nisan 2005; 19:00:25
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: eforbay YA BEN DE E398 VAR AMA BİR TÜRLÜ BLUTOOTH İLE OYUN YÜKLEYEMİYORUM OYUN YÜKLEYEMİYORUM başka bi telefondan mı oyun yükleyemiyorsun bluetooth ile
|
|
|
21 Nisan 2005; 0:41:01
|
|
|
Arkadaşlar benim birkaç sorum olacaktı. Yardımcı olursanız minnettar kalırım: - Sol üst köşede telefonun ne kadar çektiğini gösteren adidasın sembolüne benzeyen işaretin yanında arka arkaya dizilmiş 3 tane mavi kare resmi var. Bu neyin simgesi oluyor? Bluetooth değil, onunki ayrı. - Operatör logosunun altında 150000.00 birimler yazıyor. Bu nedir, nasıl silinir? Para birimleri bölümüne girip tümünü sıfırladım ama olmadı. - Ritim ışıkları kapalı olduğu halde durur dururken ekranın ışığı kendi kendine yanıyor (tuşlar kilitliykende oluyor). Bunu engellemenin bir yolu var mı? - Hangi tür videoları oynatıyor? ben normal mpg veya avi türü klipler atsam oynatır mı? Oynatıyorsa nasıl oluyor? Flash bellek içindeki videolar klasörüne bir iki tane kopyaladım ama olmadı. Şu an için çözüm bulamadığım konular bunlar. Umarım yardımcı olabilirsiniz. Şimdiden teşekkürler.
|
|
21 Nisan 2005; 0:55:46
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: Aquilas Arkadaşlar benim birkaç sorum olacaktı. Yardımcı olursanız minnettar kalırım: - Sol üst köşede telefonun ne kadar çektiğini gösteren adidasın sembolüne benzeyen işaretin yanında arka arkaya dizilmiş 3 tane mavi kare resmi var. Bu neyin simgesi oluyor? Bluetooth değil, onunki ayrı. - Operatör logosunun altında 150000.00 birimler yazıyor. Bu nedir, nasıl silinir? Para birimleri bölümüne girip tümünü sıfırladım ama olmadı. - Ritim ışıkları kapalı olduğu halde durur dururken ekranın ışığı kendi kendine yanıyor (tuşlar kilitliykende oluyor). Bunu engellemenin bir yolu var mı? - Hangi tür videoları oynatıyor? ben normal mpg veya avi türü klipler atsam oynatır mı? Oynatıyorsa nasıl oluyor? Flash bellek içindeki videolar klasörüne bir iki tane kopyaladım ama olmadı. Şu an için çözüm bulamadığım konular bunlar. Umarım yardımcı olabilirsiniz. Şimdiden teşekkürler. ilk sorunun cevabı telefonun nasıl çektiği ile ilgili çubuklar ............. Birimler bende çıkmıyor bilemiyeceğim mp4 ve avi, 3gp oynatabiliyor....... diye biliyorum........ ekran koruyucu geldiği zaman ekranın ışığı otomatik olarak yanar kapatırsan yanmaz gecikmeyi kapat ekran koruyucudan
|
|
|
21 Nisan 2005; 9:54:47
|
|
|
2. sorunun cevabınıda ben verim; sim kartla iligli o olay pin2 i girerek limitleri kaldır...
|
|
21 Nisan 2005; 10:32:13
|
|
|
mcsabri, darkspell... İkinize de ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar.
|
|
21 Nisan 2005; 16:52:08
|
|
|
ben pin2 yi unuttum nerden bulabilirimm!!!
|
|
21 Nisan 2005; 17:05:05
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: Aquilas Arkadaşlar benim birkaç sorum olacaktı. Yardımcı olursanız minnettar kalırım: - Sol üst köşede telefonun ne kadar çektiğini gösteren adidasın sembolüne benzeyen işaretin yanında arka arkaya dizilmiş 3 tane mavi kare resmi var. Bu neyin simgesi oluyor? Bluetooth değil, onunki ayrı. - Operatör logosunun altında 150000.00 birimler yazıyor. Bu nedir, nasıl silinir? Para birimleri bölümüne girip tümünü sıfırladım ama olmadı. - Ritim ışıkları kapalı olduğu halde durur dururken ekranın ışığı kendi kendine yanıyor (tuşlar kilitliykende oluyor). Bunu engellemenin bir yolu var mı? - Hangi tür videoları oynatıyor? ben normal mpg veya avi türü klipler atsam oynatır mı? Oynatıyorsa nasıl oluyor? Flash bellek içindeki videolar klasörüne bir iki tane kopyaladım ama olmadı. Şu an için çözüm bulamadığım konular bunlar. Umarım yardımcı olabilirsiniz. Şimdiden teşekkürler. 3 sorunun cevabı ekran koruyucun acık olabilir bunu bir dene yada zil detaylarından etkinlik ışıklarını kapatmayı dene olursa böyle olur. ama zaten cevap vermişler gözümden kaçmış
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halook -- 21 Nisan 2005, 17:08:55 >
|
|
21 Nisan 2005; 18:09:30
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: firadiko ben pin2 yi unuttum nerden bulabilirimm!!! puk 2 i biliyorsan pin2 i 3 kere yanlış gir bloke et sonra puk 2 i gir yeni pin 2 oluştur. eğer puk 2 i bilmiyorsan müşteri hizmetlerini ara. ama aria kullanıyosan onlar puk 2 i vermiolar bildiğim kadarıyla ama sen yinede dene...
|
|
21 Nisan 2005; 20:21:01
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: halook ama zaten cevap vermişler gözümden kaçmış Olsun yine de ilgin için teşekkürler.
|
|
23 Nisan 2005; 3:09:41
|
|
|
YÜZ YILIN EN ÖZEL CEP TELEFONU BENCE...........
|
|
|
23 Nisan 2005; 3:16:26
|
|
|
MOTOROLA E398 YÜZ YILIN EN ÖZEL CEP TELEFONU BENCE...........
|
|
|
23 Nisan 2005; 10:28:05
|
|
|
|
|
24 Nisan 2005; 12:25:24
|
|
|
beyler buraya biraz oyun koyalım...
|
|
24 Nisan 2005; 14:39:29
|
|
|
arkadaşlar benden size oyunlar "alpla" http://www.e398.8k.com siteden oyunları indire bilirsiniz yakında programlarda olacak.....
|
|
|
24 Nisan 2005; 15:12:04
|
|
|
arkadaşlar benden size oyunlar "alpla" http://www.e398.8k.com siteden oyunları indire bilirsiniz yakında programlarda olacak..... bu site tamamen bedavadır site yöneticisi alpla@mynet.com
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpla -- 24 Nisan 2005, 15:19:47 >
|
|