dooo bişey sorcam. bootloader da fln açmaya çalışınca bomp diye ses gelio mu telden. veya pili çıkarıp * ve # ye basarken pili takınca çıkıo mu o ses? netten okuduğum kadarıyla o ses çıkıyosa bootloader ın açılıyor demektir. ama bootloader menü silindiyse gözükmez sana...
dooo bakır telle yukarda gösterilen iki pin i birleştiriyorsun. buna forceboot diyorlar. senin telefonda bootloader menü silindiyse ekranına bir şey gelmez ama telefonu flashlayabilirsin. bak bu da videosu
arkadaşlar e398imi satıyorum,ilgilenenler bana pm atsın detayları aktarayım
öncelikle Ramldr yi açacaksın...normal bağla dene görmüyor ise... Kabloyu bağla iki ucu birbirine birleştirmek için aşınmamış düz tornavida kullan derim... birleştirdikten sonra bataryayı düzgün bir şekilde dokunduracaksın yerindeki pimlere... bunu sürekli yeniliyceksin... görene kadar bazen bilinmeyen donanım cıkar umursama sürekli dene arada başa al kabloyu cıkar yeniden tak yenidne bataryayı dokundur... elbet görecektir.... gördüğü an bataryayı çekmeden işlemleri uygulayacaksın ramldr ile erase olayına gireceksin...
quote:
Orjinalden alıntı: yrguner
dooo bakır telle yukarda gösterilen iki pin i birleştiriyorsun. buna forceboot diyorlar. senin telefonda bootloader menü silindiyse ekranına bir şey gelmez ama telefonu flashlayabilirsin. bak bu da videosu
Merhaba arkadaşlar benim bir sorunum var yardım bekliyorum sizlerden e398 im var mp3 leri dinliyemiyordum bende fabrika ayarlarına geri döndüm daha sonra tel açılmamaya başladı daha doğrusu açılıyo ama siyah bir ekran çıkıyo ekranın sol üst köşesinde ( no sign ) gibi birşey yazıyo birde sağ üst köşesinde pil ile ses simgelerini gösteriyo başka birşey görünmüyo neden olabilir acaba söleyebilirmisiniz ve çözümü nedir acil yardım bekliyorum sizlerden ok .Görüşmak üzere hoşçakalın.
arkadaşım FTS benim telefonda da olmuştı ama benim ekrn sarı ydı tam olark nası l düzeldi hatırlamıyorum ama hatırlıyınca söylerim birde bunu hatırlatayım mühendislik ayarları var ora girebilirsen tabi giremesin giresen field test status yani (fts) var onu kapat hatta ordaki tüm ayaları kapat