Meraba arkadaşlar ben internete bazen cok fazla giriyorum ve download ediyorum , ama abim ise aksine hiç girmiyor her ay nerdeyse 1 gb bile
olmuyor Şimdi benim asıl sorum ben abimin kullanıcı adı ve şifresi ile birlikte benim modemin kullancı ve şifresini degiştirip girsem yani onun
bilgileri ile onun kotasından gider mi lutfen acil bilgilendirir misiniz ?
Boşuna turk telekomu zengin etmeyelim dimi ama
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cozler_42 -- 2 Temmuz 2008; 11:09:26 >
Geri sayım sen doğduğunda başladı !Eğer (9) canlı bile olsaydın en fazla (8) kez kaçabilirdin ölümden!Bil ki (7) düvele sultan dahi olsan yerin (6) mekan olacak sana. En fazla (5) metre kumaş götürebileceksin!Kapatacaksın (4) açsandagözlerini!Bu (3) günlük fani dünyada Azraile (2) kat olup yalvarsanda nafile ecel geldiğinde (1) gün öleceksin! İşte, o an herşey (0) dan başlayacak.Çünkü,ÖLÜM BİR YOK OLUŞ DEĞİL,YENİDEN DOĞUŞTUR...
Turk telekom bunun onlemini almış diye duydum porta sabitlemişler ama gene de bi bilgi istiyorum ben
Geri sayım sen doğduğunda başladı !Eğer (9) canlı bile olsaydın en fazla (8) kez kaçabilirdin ölümden!Bil ki (7) düvele sultan dahi olsan yerin (6) mekan olacak sana. En fazla (5) metre kumaş götürebileceksin!Kapatacaksın (4) açsandagözlerini!Bu (3) günlük fani dünyada Azraile (2) kat olup yalvarsanda nafile ecel geldiğinde (1) gün öleceksin! İşte, o an herşey (0) dan başlayacak.Çünkü,ÖLÜM BİR YOK OLUŞ DEĞİL,YENİDEN DOĞUŞTUR...
Tamam arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkur ediyorum vermiş oldugunuz bilgiler için Thanks for all body