Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Kullanıcı adı ve şifre ile birlikte girsem abimin kotasından gider mi?Acil yardım????

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Internet >> Kullanıcı adı ve şifre ile birlikte girsem abimin kotasından gider mi?Acil yardım???? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
cozler_42

2 Temmuz 2008; 11:08:40 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Meraba arkadaşlar ben internete bazen cok fazla giriyorum ve download ediyorum , ama abim ise aksine hiç girmiyor her ay nerdeyse 1 gb bile

olmuyor Şimdi benim asıl sorum ben abimin kullanıcı adı ve şifresi ile birlikte benim modemin kullancı ve şifresini degiştirip girsem yani onun

bilgileri ile onun kotasından gider mi lutfen acil bilgilendirir misiniz ?

Boşuna turk telekomu zengin etmeyelim dimi ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cozler_42 -- 2 Temmuz 2008; 11:09:26 >

Geri sayım sen doğduğunda başladı !Eğer (9)
canlı bile olsaydın en fazla (8) kez kaçabilirdin ölümden!Bil ki (7) düvele sultan dahi olsan yerin (6) mekan olacak sana. En fazla (5) metre kumaş götürebileceksin!Kapatacaksın (4) açsandagözlerini!Bu (3) günlük fani dünyada Azraile (2) kat olup yalvarsanda nafile ecel geldiğinde (1) gün öleceksin! İşte, o an herşey (0) dan başlayacak.Çünkü,ÖLÜM BİR YOK OLUŞ DEĞİL,YENİDEN DOĞUŞTUR...
cozler_42

2 Temmuz 2008; 11:22:39 

Turk telekom bunun onlemini almış diye duydum porta sabitlemişler ama gene de bi bilgi istiyorum ben

canlı bile olsaydın en fazla (8) kez kaçabilirdin ölümden!Bil ki (7) düvele sultan dahi olsan yerin (6) mekan olacak sana. En fazla (5) metre kumaş götürebileceksin!Kapatacaksın (4) açsandagözlerini!Bu (3) günlük fani dünyada Azraile (2) kat olup yalvarsanda nafile ecel geldiğinde (1) gün öleceksin! İşte, o an herşey (0) dan başlayacak.Çünkü,ÖLÜM BİR YOK OLUŞ DEĞİL,YENİDEN DOĞUŞTUR...
THE_SİMPSONS

2 Temmuz 2008; 11:28:31 

Tam olarak anlamadım. Yani iki tane internet mi var evde?

---------------------------- ------------------------

BAŞKA SEVDALARA KAPALI ÇARŞI...
zerolife

2 Temmuz 2008; 11:46:07 

quote:

Orjinalden alıntı: cozler_42

Turk telekom bunun onlemini almış diye duydum porta sabitlemişler ama gene de bi bilgi istiyorum ben

Doğru bilgi almışsın başka bir kullanıcı adı ve şifre ile kendi hattından internete bağlanamıyorsun.

Sorunsuz alışverişlerim : eagle66, ftangel, ENFORMASYON_BAKANI, PeaCe SeLLs, ***volkan***, namdar
ArkandayIM
Uzaklaştırılmış
7 gün cezanın 2 günü kaldı.

2 Temmuz 2008; 11:51:02 

Maalesef yapamazsın.
yuemrek

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

2 Temmuz 2008; 11:58:34 

Mümkün değil

Her adsl şifresi telefon numarasıyla eşleştirilmiştir

The club of Walkman phones
FuLLTiMeHaCKeR

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

2 Temmuz 2008; 11:59:56 

Kendi üyelik bilgilerin dışında başka bir üyeninkileri kullanamazsın.Uyarı verir kullnacı bilgilerini kontrol edin diye.

FullTimeNEt Dh Blog sayfam için tıklayın
THE_SİMPSONS

2 Temmuz 2008; 12:07:22 

Evet dostum önemli olan kullanıcı adı ve şifre değil hat...

---------------------------- ------------------------

BAŞKA SEVDALARA KAPALI ÇARŞI...
cozler_42

2 Temmuz 2008; 17:42:42 

Tamam arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkur ediyorum vermiş oldugunuz bilgiler için Thanks for all body

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Internet >> Kullanıcı adı ve şifre ile birlikte girsem abimin kotasından gider mi?Acil yardım???? Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Too Human
Nors mitolojisi ve bilim kurgu öğeleri ile süslenmiş bir action rpg’ye hazır mısınız?
Zen Vision:W PMP video
Creative in gelismis tasinabilir medya oynaticisi

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir