Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
nedir bu line kablosu acil yardım..

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Adsl Modem >> nedir bu line kablosu acil yardım.. Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
ylönen

2 Temmuz 2008; 10:15:59 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşlar bugün arkadaşımdan deneme amaçlı 2 haftalığına airties rt 211 modemi aldım ve eve getirdim ama kurulumdan hiçbişe anlamadım eski usb modemimin arkasına giren 2 kablo vardı biri line diğeride phone.. bu ikisi nereye gircek modemde?? sanırım phone kablosu adsl bölümüne girecek ama diğer line nereye gircek anlamadım.. birde ethernet kablosunu vermedi ben yarın bitane alıcam ethernet kablosunun bir ucu pc yada ps3'e diğeride modemin arkasındaki lan bölümünemi gircek?? arkadaşlar lütfen yardım edin bu konuda hiç birşey bilmiorum şimdiden teşekkürler

PSN= ylonen
FaTaL1Ty_Salih

2 Temmuz 2008; 13:10:03 

Line ve Phone girişi Splitter da deilmiydi ya

Ev telefonunuza giren telefon kablosunu splitterda LINE a sokacan,

Telefonu da PHONE a bağla splitterdaki

splitterda DSL yazan yerede modeme giden telefon kablosunu bağlican yani bir ucu splitterın DSL ine girecek dieride modemde ADSL e girecek

Dediğin ethernet kablosunun bir ucu PS3 e bir ucu LAN bağlantılarından birine girecek

Arkadaşım bide senin eski modem dahili splitterlıymış galiba RT-211 de harici splitter lazım yani hem telefonu hem neti düsgün ve verimli bir şekilde kullanman için splitter şart belki senin modeminde dahilidr ki öyle gösüküor RT-211 de harici hatta bütün AirTies larda harici diye biliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaTaL1Ty_Salih -- 2 Temmuz 2008; 13:17:03 >

ylönen

3 Temmuz 2008; 11:31:13 

benim eski modem zoom 5510 B modeldi bunlar dahili splitter'liymiş.. dediğini yaptım telefonun kablosunu line'a bağladım diğer kablosunu phone bölümüne taktım ama başka kablo yok yani dsl ile modem arasındaki kablo yok eski modemime zaten sadece ikisi giriodu o kablo yoktu.. şimdi benim o kablodanmı almam gerekiyor.. adı modem kablosumu??

PSN= ylonen
FaTaL1Ty_Salih

3 Temmuz 2008; 13:49:51 

quote:

Orjinalden alıntı: ylönen

benim eski modem zoom 5510 B modeldi bunlar dahili splitter'liymiş.. dediğini yaptım telefonun kablosunu line'a bağladım diğer kablosunu phone bölümüne taktım ama başka kablo yok yani dsl ile modem arasındaki kablo yok eski modemime zaten sadece ikisi giriodu o kablo yoktu.. şimdi benim o kablodanmı almam gerekiyor.. adı modem kablosumu??

eet telefon kablosu lazım dsl ile modem arası bağlantı için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaTaL1Ty_Salih -- 3 Temmuz 2008; 13:51:41 >

ylönen

3 Temmuz 2008; 14:20:23 

teşekkürler FaTaL1Ty_Salih yardımların için

PSN= ylonen
ylönen

3 Temmuz 2008; 19:11:25 

olmadı herşeyi düzgünce bağladım en sonunda ethernetide taktım tüm ışıklar yandı adslde yandı ama kurarken ağlar aranıyor diyor ve sonra ağınızda kablolu yada kablosuz bi şey bulunamadı diyor olmuyo kafayı yicem yaa

PSN= ylonen
FaTaL1Ty_Salih

3 Temmuz 2008; 22:06:50 

quote:

Orjinalden alıntı: ylönen

olmadı herşeyi düzgünce bağladım en sonunda ethernetide taktım tüm ışıklar yandı adslde yandı ama kurarken ağlar aranıyor diyor ve sonra ağınızda kablolu yada kablosuz bi şey bulunamadı diyor olmuyo kafayı yicem yaa

PS3 ü nete bağlama hakkında hiçbir bilgim yok kusra bakma Kandilin mübarek olsun bu arada

ylönen

3 Temmuz 2008; 22:30:09 

teşekkür ederim seninde.. yok bu ps3'te değil bilgisayarda yapıo bunu

PSN= ylonen
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Adsl Modem >> nedir bu line kablosu acil yardım.. Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Cebit 2008: ArtWin.Net Yazılım Standı
ArtWin.Net yazlımdan Sedat Bey bizleri ürünleri hakkında bilgilendiriyor.
Cebit 2008: TTnet Görüntülü Telefon
Sadece ses yetmez diyenlere; telefon üzerinden hem görüşün hem de dünyada ne olup bitiyor takip edin!

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar