Giriş
2 Temmuz 2008; 9:54:53
2 adet mevcut domainim var.bunları Ücretsiz yönlendirebileceğim,flash destekli hatta mümkünse hazır site aracı olan Hosting arıyorum.Tabiki fiyat çok önemli.Profesyonel dizayn yapılmayacak olup,kişisel web sitesi olacaktır. Alan önemli değil 50 mb olur 250 mb olur.ancak fiyat önemlidir.
_____________________________IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
2 Temmuz 2008; 9:59:48
mence.net i tavsiye ediyorum msn[@]mence.net veya destek[@]mence.net (mail) ten ulasabilirsin bu forumdada lynx23 nick li kullanici
_____________________________|| TasarımOkulu || Asp.NET ||
2 Temmuz 2008; 10:03:33
quote: Orjinalden alıntı: TechnoMANYAK mence.net i tavsiye ediyorum msn[@]mence.net veya destek[@]mence.net (mail) ten ulasabilirsin bu forumdada lynx23 nick li kullanici teşekkürler.Fakat web sitesi kapalı Malesef
_____________________________IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
2 Temmuz 2008; 10:14:10
olgay iyidir mence.net olmadı www.pi.net.tr öneririm SErkan forumda da üye kendisi Serkan Özduman
_____________________________Canım Kızım
2 Temmuz 2008; 10:27:46
quote: Orjinalden alıntı: gokdeniz26 quote: Orjinalden alıntı: TechnoMANYAK mence.net i tavsiye ediyorum msn[@]mence.net veya destek[@]mence.net (mail) ten ulasabilirsin bu forumdada lynx23 nick li kullanici teşekkürler.Fakat web sitesi kapalı Malesef yenileniyor o yuzden msn ve mail adresini verdim ;)
_____________________________|| TasarımOkulu || Asp.NET ||
2 Temmuz 2008; 10:53:19
quote: Orjinalden alıntı: TechnoMANYAK quote: Orjinalden alıntı: gokdeniz26 quote: Orjinalden alıntı: TechnoMANYAK mence.net i tavsiye ediyorum msn[@]mence.net veya destek[@]mence.net (mail) ten ulasabilirsin bu forumdada lynx23 nick li kullanici teşekkürler.Fakat web sitesi kapalı Malesef yenileniyor o yuzden msn ve mail adresini verdim ;) TEŞEKKÜRLER. bakıyorum
2 Temmuz 2008; 11:04:32
İsterseniz bizde HostAvrupa olarak yardımcı olabiliriz. Bize ulaşmak isterseniz forum üzerinden özel pm veya www.hostavrupa.net den ulaşabilirsiniz.
_____________________________http://www.hostavrupa.net Emil HALİLOV
2 Temmuz 2008; 11:07:58
ilgili ,öneren arkadaşlara teşekkür ederim. web sayfamız bir süredir kapalı yenilemeye çalışıyorum ama açıkçası çok uzun sürdüğünün farkındayım. bu yüzden üzgünüm. düşündüğünüz paket doğrultusunda pm ile bana buradan ulaşırsanız size gerekli bilgileri hemen sunabilirim. iyi günler dilerim not: gerekli pm gönderilmiştir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lynx23 -- 2 Temmuz 2008; 11:11:46 >
_____________________________İnternete Giriş Kılavuzunuz İçin: Giris .Org Kampanyalı Hosting ve Reseller Paketleri İçin: Mence .Net Sitelerinizi Tanıtmak İçin: Bir Web Sayfası .Com Aşkınızı Haykırmak İçin: Seni Çok Seviyorum .Com
2 Temmuz 2008; 11:31:51
Şahsen mence.net'i öneririm.
2 Temmuz 2008; 16:08:05
quote: Orjinalden alıntı: TechnoMANYAK mence.net i tavsiye ediyorum msn[@]mence.net veya destek[@]mence.net (mail) ten ulasabilirsin bu forumdada lynx23 nick li kullanici Hayırlı olsun. Konuyla alakasız neyse bahane ile yukarı çıkar. :)
2 Temmuz 2008; 16:45:24
kardeş fiyat konusunda hertürlü yardımcı oluruz www.egebilisim.net Canlı destek : info@egebilisim.net
_____________________________ Egebilisim.net Uygun fiyatlar da Hosting-Reseller-Domain
2 Temmuz 2008; 16:47:58
egebilişim güzeldirr
2 Temmuz 2008; 16:53:44
:) adam ne zeki be. iki farklı fake kullanıcı ile kendi kendini destekleyebiliyor. ben niye bunu düşünemedim? niye boşuna başkalarının referansı ile uğraşıyorum ki? aç farklı hesaplar sonra öv kendini
_____________________________İnternete Giriş Kılavuzunuz İçin: Giris .Org Kampanyalı Hosting ve Reseller Paketleri İçin: Mence .Net Sitelerinizi Tanıtmak İçin: Bir Web Sayfası .Com Aşkınızı Haykırmak İçin: Seni Çok Seviyorum .Com