Canon A 580 Yardım (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dijital Fotoğraf Makineleri ve Video Kameralar >> Dijital Fotoğraf/Baskı

ögretmenim -> Canon A 580 Yardım (2 Temmuz 2008; 9:28:37)

Arkadaşlar selamlar forma ilk katılımım takip ettiğime göre genelde yararlı bilgiler veriliyor sıkıntım şu 1 hafta önce canon A 580 aldım cihazı her açış kapayışımda tarihi ve saati sıfırlıyor tekrar girmemi istiyor ne yapabilirim?
birde yazılım cd sinde türkçe dil yok
saygılar

semb -> Cevap: Canon A 580 Yardım (2 Temmuz 2008; 10:08:41)

Arkadaşım, pileri koyduğun yuvada ufak bir pil yuvası daha var. (Saat pillerinden) Muhtemelen o küçük pili değiştirdiğinizde sorununuz çözülecektir...

ögretmenim -> Cevap: Canon A 580 Yardım (2 Temmuz 2008; 10:46:41)

peki bu cihaza tv bağlamaya çalıştım yine başarılı olamadım?

semb -> Cevap: Canon A 580 Yardım (2 Temmuz 2008; 11:10:11)

Kutu içeriğinde bağlantı için gerekli kablo olması lazım. televizyona takılan tarafta biri ses diğeri görüntü için 2'li bir uç (scart'ın kabloların 3'lü ucuna benziyor), kameraya takılan tarafta walkman kulaklığı benzeri bir uç olması lazım. Eğer kutudan çıkmamışsa aldığınız yerden talep edin...

ögretmenim -> Cevap: Canon A 580 Yardım (2 Temmuz 2008; 11:53:38)

Belirttğiniz kabloyu taktım makina kendini açmıyor kabloyu çıkarttığımda kendini açıyor dolayısıyla bağlantıyı sağlayamadım umarım sorum cihazda değildir.

semb -> Cevap: Canon A 580 Yardım (2 Temmuz 2008; 12:42:13)

[sm=alala.gif] Eğer bulabilirseniz aynı cihaza sahip farklı bir kabloyla deneyin, yine olmazsa problem makinadadır. Televizyon girişinden kaynaklanan bir sorun olması ise düşük olasılık. Dediğim gibi farklı kabloyla deneyin olcak mı bakalım...[sm=bandit.gif]

ögretmenim -> Cevap: Canon A 580 Yardım (2 Temmuz 2008; 15:48:17)

sorun çözümlendi söylediğin gibi scart girişi irtibatsızlığı varmış yeni bir giriş aldım tvye teşekkürler

Sayfa: [1]

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.3125