Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
yeni parçalar

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Depolama >> yeni parçalar Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
skypowernet

2 Temmuz 2008; 9:25:44 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Affınıza sığınarak 3 ayrı soru sormak istiyorum. evde 2 ayrı masaüstü bilgisyarın ikincisini kaldırdım. FAkat içindeki bazı parçaları diğer bilgisayara geçirdim kullandığım bilgisisayar AMD 64 işlemcili, parçalarını kullanmak istediğim bilgisiyarı ise celeron idi. Şimdi

SORU:1 her iki bilgisayarın hard diskide samsung marka. celeroandan çıkardığım hard disk amdye gelmiyor. amdedeki hard diskin ana karta bağlantı kablosu uzun.tıpkı cd romma takılan gibi.. ama ekleyeceğim hard diskin bağlantı koblosu oldukça küçük.4-5 bacaklı bir şey.. birde bu hard diski çıkardığım yerda sata yazıyordu. Takacağım sistemde sadece ide 1 ide2 ide 3 diye kısımlar var. Şimdi bu hard diski bu anakarta takabilmem için araya bir dönüştürücü falan satıyorlarmı...

SORU: kullanacağım ikinci parça celarondan çıkardığım DDR2 512 ram. Ama naptıysam Amd anakarta bu ram oturmuyor. ARadaki çentik kısım bir türlü bir birbirine uymuyor. Yani bu rami kullanamazmıyım yoksa bunun içide dönüştürücü satılırmı

SOru3:son olarak çıkardığım cd writer amd sistemime taktım elektrik geliyor ama düğmesin basınca cd writerin kapağı açılmıyor
sanki açmaya çalışıyorda bir şey onu engelliyormuş gibi görünüyor. bunu nasıl çözerim.. yardımcı olacak arkadaşlara teşekkür ederim.

Göktuğ AYAS

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

2 Temmuz 2008; 9:31:40 

cevap1:anladığım kadarıyla tkmaya çalıştığın harddisk(3-5 bacaklı)sata harddisk.bunun için bilgisayarcıdan sata kaplosu satın alman lazım.3-5 ytl
dönüştürücü için hepsiburada.com a bakabilirsin.
cevap2:takmaya çalıştığın ram ddr2;takmaya çalıştığın yer ise muhtemelen ddr400 yuvasıdır buyüzden oturmaz.dönüştürücü yurt dışında var.
cevap3:cd-rw bozuk.cdromun tuşuna bas ve kasaya tepesinden sağlam vur gene açılmıyorsa at çöpe

skypowernet

2 Temmuz 2008; 10:58:49 

verdiğin cevaplar için çok teşekkür ettim. Cevabını okuyunca karşıda bilgisayarcı var ordan dediğin sata kablosunu almak istedim. bana ana kartta sata çıkışın yoksa bu harddiski takamazsın dediler. oysa benim ana kartta ide 1-2-3-4 diye çıkışlar var araya dönüştürücü kablo almam lazım dedim ..adam bön bön baktı yüzüme.. alamadım. herhalde sorunu anlamadı

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Depolama >> yeni parçalar Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Akortek Röportajı
AMD Spider Platformu Lansmanı : Akortek Genel Müdürü Kemal HEPER ile röportaj
GeCUBE X-Turbo Dual HD3870 X2
GeCUBE X-Turbo Dual HD3870 X2 ekran kartı video incelemesi: ATI yine yeniden üst seviye bir ekran kartıyla sahnede

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar