İkinci el mesajı:712
Katılım zamanı: 6 Ekim 2003; Şehir: Ankara Durum: Forumda değil
8 Temmuz 2008; 14:42:48
ACER Aspire 5572 ZNWXMI Diz Üstü (Ayrıtıları aşağıda) MaviBilgisayar da Fiyatı 1050 YTL Dicota taşıma çantası (Kullanmaya fırsat olmadı, çok şık, kırmızı sıfır) MaviBilgisayar da Fiyatı 75 YTL Orijinal Windows XP Profesyonel Türkçe OEM (CD keyi elimde ama Lisans, CDsi, fark faturasını yurtta kaybettim) MaviBilgisayar da Fiyatı 235YTL 1GB SoDim DDR2 Diz Üstü Ram Ömürboyu garantili (Alette takılı vazıyette) MaviBilgisayar da Fiyatı 40YTL
MaviBilgisayar Toplam fiyatı 1165 YTL (WinXP Hariç)
Bende HEPSİ NAKİT 645 YTL Mail Order ile 6 yada 10 Ay taksit imkanı
Kartlar, taksitleri ve Fiyatları: AKBANK AXESS CARD 6 taksit toplam 695 YTL FORTİS İDEAL 6 taksit toplam 695 YTL YAPIKREDİ WORLDCARD 6 taksit toplam 695 YTL GARANTİ BONUS CARD 6 taksit toplam 695 YTL CardFinans 10 taksit toplam 695 YTL MAXIMUM CARD 10 taksit toplam 695 YTL
Sıfır gibi temiz, sorunsuz bir alettir. En ufak çiziği, kullanıldığına dair yıpranması yoktur. Sigara içilmeyen bir odada, titizlikle kullanılmıştır. Alındığı gün konulduğu odadan dışarı çıkmamıştır. Üzerindeki jelatinleri dahi durmaktadır. Orijinal kutusu dahi atılmamıştır, paketle Vitrine koy SIFIR diye satarsın kimse anlamaz, o kadar temiz alettir. Bataryası da sıfırdır, sadece 2-3 kez yatakta yatarken film keyfi yapmak için takılmıştır.
Bimeksden 7 ay önce alınmıştır. Faturalıdır, garantlidir, sorunsuzdur, sıfır gibidir. Orijinal kutusu ve Faturası ile beraber verilecektir.
Alet Eskişehir'de. Elden (Ankara-Eskişehir-Bursa) yada kargoyla teslim yapabilirim. Orijinal kutusu, köpüklerine kadar durduğu için sorunsuzca her yere kargolanır. Windows XP'nin faturasınada yeniden bakacağım, bulursam onuda koyar gönderirim.
İşlemci Intel Pentium Dual Core 1.6 GHz Bellek 512MB (Ben 1 GB Daha taktım, artık 1.5GB Ram var. Alet 4GB Ram destekliyor) Bellek Türü DDR2 Harddisk 80GB Optik Sürücü DVD Double Layer DVD+RW (Bir kaç defa DVD yazıldı, hiç kullanılmamış gibi) Ekran Boyutu 14.1inç (1280 x 800 Parlak Ekran) Ekran Kartı 224MB Intel GMA950 Modem 56K Ethernet Kartı 10/100 Mbps + 802.11 b/g Kablosuz Ethernet USB Girişi 3 Adet Dahili mikrofon Kart Okuyucu 5-in-1 (SD/MMC/MS/MS PRO/xD) İşletim Sistemi Windows Vista Home Basic TR (Vista Hediyeli idi ben farkını verip orijinal Windows XP Profesyonel Türkçe aldım yüledim) Batarya 6-hücreli Li-Ion Ağırlık 2.4 kg