Arkadaslar 4870 veya 4850 almayi dusunuyorum su an kasayla gelen 400W'luk Everest PSU var acaba kaldirirmi veyada en ucuzundan kaldiran bir PSU onerirmisiniz.
kesinlikle deneme bile hocam, en azından lc-power gibi ucuz fakat en azından gerçek değer veren bir psu kullanmanı öneririm. hatta alabilirsen FSP 500Watt Blustorm II almanı öneririm.
bluestrom II yeterli olacaktır.hiç pişman olmazsınız bence.ben kullanıyorum gerçekten harika bir ürün.(benim fikrim bu)
“Bilim deyince, onda hakikat diye öne sürdüğü önermelerin kesin olmasını ister; kesinlik ise en mükemmel şekliyle matematikte bulunur. O halde bilim o disiplindir ki; önermeleri matematikle ifade edilir. O zaman matematiği kullanmayan disiplinler bilimin dışında kalacaklardır.” M.Kemal Atatürk
Her şey o watt değeriyle bitmediği için, pek bir şey çıkmaz tabii.
Güç kaynağının 12v amper değerleri, 12v hatları, üzerinde yazan değerin "en yüksek değer" mi, yoksa "uç değer" mi olması gibi pek çok durum var.
Tuğer abimde belirtiyor.
quote:
verimlilik 80 plus
Sadece buna göre hesap yapmayın.
“Bilim deyince, onda hakikat diye öne sürdüğü önermelerin kesin olmasını ister; kesinlik ise en mükemmel şekliyle matematikte bulunur. O halde bilim o disiplindir ki; önermeleri matematikle ifade edilir. O zaman matematiği kullanmayan disiplinler bilimin dışında kalacaklardır.” M.Kemal Atatürk