Giriş
1 Temmuz 2008; 22:40:06
selamlar:) 1- biliyorsunuz biriyle mesajlaşıyorsunuz ve 1 tek msjı silemiyorsunuz tüm msjlar silinmek zorunda bunun patch i var mı? yada programı? 2-Mesaj yazarken otomatik tamamlamayı nasıl kapatabilirim? installerden bişi yükledim ama kapatamadım saygılar
1 Temmuz 2008; 22:45:59
ayarlar>genel>klaavye>otomatik düzeltme burdan kaparsın . öle bi program yok sanırım ama varsa banada lazm
1 Temmuz 2008; 22:49:45
var arkadaşlar kb2 adıda Otomatik düzeltmeyi kapatmak için bir şey ekliyor ayarlara İnstallerda all pacage diyin ve adını yazın arayın çıkar
1 Temmuz 2008; 22:49:55
dsms mi ne oyle birsey işine yarar birde sanirim 114 için fix i var iappcat.com da arattırman lazım
_____________________________�Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar.� M. Kemal ATATURK
1 Temmuz 2008; 23:08:27
Sms ve Çağrıları tek tek silmek için weTool source: http://modmyifone.com/installer.xml
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hyperviper -- 1 Temmuz 2008; 23:10:01 >
3 Temmuz 2008; 10:16:28
ilog diye bi program var...
_____________________________ 1
3 Temmuz 2008; 10:36:10
quote: Orjinalden alıntı: dravdan ilog diye bi program var... hocam programın adı wetool demı ?
3 Temmuz 2008; 10:40:47
sources: iappcat.com/r/24330 Katagori: Haberci_Program_Oyun Program ismi: weTool
_____________________________ IPhone'un versionu ne olursa olsun 1.1.4-3.9 bt yapabileceğiniz,sorunsuz kurulum sağlayan anlatım,program ve oyun yükleyebileceğiniz, sürekli güncellenen "olmazsa olmaz" önemli bilgilerin toplandığı çok yararlı bir sayfa. http://forum.donanimhaber.com/iphone_icin_sorunsuz_program_ve_oyunlar/m_22312859/tm.htm
Donanım Haber Video İnceleme
Yeni mesajlar
Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile
Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile
Yeni mesajlar olmadan kilitli
Yeni mesaj at
Mesaja cevap at
Yeni anket aç
Oy kullan
Kendi mesajımı sil