Arkadaşlar merhaba, Başlıkta yazdığı gibi : Dünyanın ilk video ringtone yazılımı olan Videos Tone 1.0 iPhone için kullanıma sunulmuş.Yazılımı yapan firma iFoneTec : REsmi site için buraya tıklayın Sitede neler yapılması gerektiği vb yazıyor.(Şu an denememiş olduğum için Türkçesini bu sayfaya eklemedim.) Böylece arayan kişinin fotoğrafının görüntülenmesi yanında istenirse videosunun görüntülenmeside gerçekleşti.
(Kaynak:modmyifone)
Ben yazıcaktım önce davrandın Vipracing kardeşim... Ben bu akşam denedim harika bişi. Arama ekranında full ekran kaliteli video oynuyor. İstediğiniz videoyla değiştirebilirsiniz. Kişiye özel video atayabilirsiniz. Ama bu özellik paralı...Yakında onu da hallederler ama... Tavsiye ederim...Bi sorun yaşamadım şimdilik...
****://app.ifonetec.com/zips/res.zip
burada harika videolar var ekleyebilirsiniz...Müthiş güzel olmuş...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zanbay -- 1 Temmuz 2008; 23:46:30 >
Ben yazıcaktım önce davrandın Vipracing kardeşim... Ben bu akşam denedim harika bişi. Arama ekranında full ekran kaliteli video oynuyor. İstediğiniz videoyla değiştirebilirsiniz. Kişiye özel video atayabilirsiniz. Ama bu özellik paralı...Yakında onu da hallederler ama... Tavsiye ederim...Bi sorun yaşamadım şimdilik...
ben bu programı kullanmayı beceremedim. kişiye özel video atamak istedim ama sanırım para ödemem gerektğini yazdı. deneme amaçlı hiç atama yapamıyor muyuz bunda? bir de full sürümü var unleashed - apps altinda ama onu da indirince error veriyor. bu konuda bilginiz var mı acaba?
ben bu programı kullanmayı beceremedim. kişiye özel video atamak istedim ama sanırım para ödemem gerektğini yazdı. deneme amaçlı hiç atama yapamıyor muyuz bunda? bir de full sürümü var unleashed - apps altinda ama onu da indirince error veriyor. bu konuda bilginiz var mı acaba?
bende full yuklemek icin kadırdım diger surumu. full surum suan yuklenmiyor sonunda error verdi bendede biraz gectikten sonra tekrar denemek lazım
Arkadaşlar kullanana saygım sonsuz da bana çok anlamsız geldi bu program.. çağrı gelince, videoyu ne yapayım.. yok video izleyeceksem zaten çağrıyı bitirir izlerim..
Artı pil yer bu, üstüne ramde yer tutar, teli yavaşlatır... sonuçta arka planda çalışacak ekstra bi işlem.. Böyle şeyler kullanmıyorum ben şahsen , bunun gibi 3 4 tane daha program eklenince, bariz fark oluyor pilde ve hızda..
Hakman306 arkadaşım denememiştim teşekkürler şimdi buldum.Bu arada bugün güncelleme oldu bedava bir hesap alınca artık kişiye özel yapılabiliyor video'lar kullanan arkadaşların bilgisine...
arkadaşlar program için source verebilir misiniz bunu telefondan mı kuruyoruz yoksa bir şekilde bilgisayardan mı iphone'a atıyoruz ben modmyifone.com/installer.xml 'yi ekledim ama installer'da programı bulamadım bilgi verebilirseniz sevinirim