Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
buyurun cenaze namazına iphone komada

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Firmware, Unlock, Jailbreak, vb. >> buyurun cenaze namazına iphone komada Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
reiis

1 Temmuz 2008; 21:32:28 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

bazı programları yukleyemıyordum hep hata verıyo bazısında yuklediğini açmıyordu bsd subysı gibi bir şeyler yüklerlersem hallederim gibi düşünüp installerde firmware bl 5 mi neyse onu yükledim yüklendı sonuna geldi baktım şebeke yazısı gitti bitmeden restat attım ama iş işten geçmişti iphonu açınca şebekeyle wifi sizlere ömür iphone tamır gerekiyor arama yapamaz alamaz o zaman pek üzülmedim restore olur hallolur diye düşünüyordum ama oyle olmadı kadıköyde cenke götürdüm 1.1.2 yazılımını atmaya çalıştı ama nuh dedi peygamber demedi oyle yapmaya çalışacak olmassa 2. şık cıhaz açılacak parçasını değiştirecek yine allahtan elinde parçada var ama ben çizik düşünemiyom iphone kenrlarda çizik olcak

dün akşam sabaha kadar iphonu ruyamda gördüm şuan bitmiş bir durumdayım hiçbir şey bu kadar koymamıştı bugun aradım hiç bir gelişme yok dedi bekliyorum

size tavsiyem bilmediğiniz şeyi kesinlikle yüklemeyin yoksa benim gibi dokuz doğurursunuz

hyperviper

1 Temmuz 2008; 21:35:58 

Panik yapma istanbul'un neresindesin? Yarın beşiktaşa gel bir iki çay karşılığı bir cafede halledeyim ;) Yazılım yükleyerek donanımı uçurmuş olman çok düşük bir ihtimal. Benzer bir durum benim de başıma geldi iPhone İpod'a döndü :) Repair needed yazısını görüp telefon ve wifi de gidince communication board uçtu sandım ama restore ile halloldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hyperviper -- 1 Temmuz 2008; 21:58:47 >

baha40n

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

1 Temmuz 2008; 21:55:18 

Sorununu tam olarak izah edersen yardım edebiliriz.
Öyle bi şeyler yüklemeyle cihaz bozulmaz.
En kötü ihtemalle Restore eder yine kullanabilirsin.
Ne parçası değişmesi neler yaptın ki öyle donanım arızası verdi cihaz öğrenebilir miyiz?

IPhone'un versionu ne olursa olsun 1.1.4-3.9 bt yapabileceğiniz,sorunsuz kurulum sağlayan anlatım,program ve oyun yükleyebileceğiniz, sürekli güncellenen "olmazsa olmaz" önemli bilgilerin toplandığı çok yararlı bir sayfa.
http://forum.donanimhaber.com/iphone_icin_sorunsuz_program_ve_oyunlar/m_22312859/tm.htm
ferhatugur

1 Temmuz 2008; 22:03:24 

arkadaşım hiç üzülme...teli ilk elime aldım versiyon atiim derken kapandı açılmadı telefon öldüm bittim bende sonra arkadaşlar sağolsunlar hallettim

iphone 4GB
skara

2 Temmuz 2008; 1:11:22 

yahu neden bu kadar kafana takiyorsun, rüyana bile girmis canın sagolsun bosver en kotusu bozulur,gerekirse yine alinir sana bisi olmasin

(cunku benim dünyamda ölümsüzlük seni sevmek demektir..)
m_carleone82

2 Temmuz 2008; 3:41:41 

o tamir olur... sıkma canını..

M.C.

2 Temmuz 2008; 4:13:49 

Sıkma canını

DİES'TE SATILIK 80 GB .!!!
İletişim: mokokaan-uA@hotmail.com
ctokay

2 Temmuz 2008; 8:44:32 

iide gerçekten anlamadığım bir şey var neden "1.1.2?" direk restore dedikten sonra alet bırakın 1.1.4 yapsın kendini... benim her zaman başıma geliyor özellikle virginize yaparken o yüzden hiç panik olma "repair needed" yazısı restore ile geçiyor. boardların uçması mümkün değil o yüzden gönlünü rahat tut sakın parça fln değiştirmeye girme çünkü ilgisi alakası yok. sen paşa paşa restore yap 1.1.4 ile shift tusuna basmadan o halleder sen meraketme

reiis

2 Temmuz 2008; 20:12:09 

restoreyi yapıyor fakat sonuç aynı şebekeyle wifi yok 1.1.2 yi atmaya çalışıyor onuda kabul etmiyor bootlerimi neyse o uçmuş olabilir dedi ama ona iş kalmadan halletcem dedi bugunde aradım uğraşıyom dedi bi tane daha oyle olmuş bir kaçgun sonra yazılımı kabul etmiş bakalım bizimki ne zaman restoreyimi yazilimimı kabul edecek dedim restore her şeyi sıfırlamıyormu diye yok dedi bazı şeyleri sıfırlamıyor dedi

ya kafama takmamak istıyorum ama olmuyor sanırım sıkıntıdan sivilce çıkmaya başladı ama yok hiç bir şey için üzülmeye değmez dediğiniz gibi cana gelene kadar mala gelsin olmasa yenisini alırız

her şey için sağolun dostlar

m_carleone82

2 Temmuz 2008; 20:32:14 

reis yazılım gün saymaz dostum, bi kaç gün sonra iphone keyfinden başka bir yazılım kabul etti falan, bunlar mümkün değil... O arkadaşa değil lafım, ama çok bilinçlice yapıyorsunuz gibi gelmedi bana kardeş.
Ben donansımsal bi sorun görmüyorum.
forumda güzel yönergeler var, onlari tek tek oku derim sonra, elleri sıvayıp , bi yerden başla.. o aletin bişeysi yok..
Boot bile nötrleniyor artık.. o kesin olcak..

M.C.

2 Temmuz 2008; 20:34:27 

Arkadaşım Öncelikle Başın sağolsun üzüldüm hemen umutsuzluga kapılma dıcem ama anlattıklarına gore umut yok ama arkadaslarında dedıgı gıbı cana gelen mala gelsın inş sorunun en kısa zamanda çözülür bu kadarda dert etme

www.illegal.turkforumpro.com Sitemize Girip Üye Olarak Daha Ayrıntılı iPhone Teknik Destek Ve Yardım Alabilirsiniz...

Saygılar;

Teknik.Servis
reiis

2 Temmuz 2008; 21:06:25 

yaa nasıl anladın teknik.servis diyecem ama diyeceksinki bu nicki boşuna koymadık

bu iş beni aşıyor benim yapabileceğim cinsten bişey değil arkadaşa gelince gerçekten işin iphone uzmanı

yani o yapamasa başkalarınada götürcem ama parça değişmesi gerekirse yine ona götürcem

yani sonunda çizikmizik olcak birazda pahalıya mal olcak ama son çare olcak inşallah o son çare olmaz bir

b planı olmasıda iyi yine şimdilik beklemedeyiz

baha40n

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

2 Temmuz 2008; 21:33:31 

Sen yapabileceklerini yap ve en son çare olarak onu dene.
Senin yapmanla cihaza hiç bir şey olmaz.
En azından tecrübe edinmiş olursun.Eğer yaparsan da kendinle övünürsün.
Bak imzamdaki linkte senin ihtiyacın olan konu başlıkları var.Hangisi uyuyorsa onu seçip bi yerden başla.
Hiç bir şey kaybetmez aksine kazancın olur.Alt tarafı bi yazılım. Bozulmaz merak etme.

IPhone'un versionu ne olursa olsun 1.1.4-3.9 bt yapabileceğiniz,sorunsuz kurulum sağlayan anlatım,program ve oyun yükleyebileceğiniz, sürekli güncellenen "olmazsa olmaz" önemli bilgilerin toplandığı çok yararlı bir sayfa.
http://forum.donanimhaber.com/iphone_icin_sorunsuz_program_ve_oyunlar/m_22312859/tm.htm
underwater

3 Temmuz 2008; 0:37:32