Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
İzmir' de kablo.net?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Internet >> İzmir' de kablo.net? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Darkwinter

1 Temmuz 2008; 20:54:11 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Merhaba arkadaşlar,

Uzunca bir süredir TTnet ADSL abonesiyim, bir zaman önce netimi ADSL2+ terfi ettirdiklerini gördüm fakat, ADSL ile 108 Kb ile indirirken ADSL2+ ile RS.com premium hesabımla 50-60 Kb arası bir hızda indirmeye başladım. (1 Mbit sınırsız kullanıyorum.) Hiç memnun değilim.

Kablo.net düşünüyorum, apartmanımızda mevcut, yeni kampanyası da bir hayli cazip. Mevcut bağlantıları da aynı fiyata ikiye katladıklarını duydum. Eskiden herkese yaka silktiren Kablo.net şu sıralar nasıldır? İzmir Güzelyalı' da oturuyorum, Kablo.net kullanıcılarının yorumlarını bekliyorum.

Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkwinter -- 1 Temmuz 2008; 20:54:42 >

From Hell 2 Heaven..
(Ucuz rapid-share premium hesap isteğen pm atabilir.)

red a!ert

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

1 Temmuz 2008; 21:10:08 

karşıyakadayım 512 kablo ile 60 ve üzeri hızlarda indirebiliyorum dosyaları..erişim süreleri ise mükemmel..kısacası 1024 kablo nun verimi 1024 adsl den çok daha iyidir..(=

lütfen yanlış birşey yaptığımı gördüğünüzde yöneticilerden önce bana ulaşın yanlışı düzeltirim çünkü yanlış anlaşılmalardan aldığım cezalardan dolayı sabıkam kabardı ve ceza alırsam sorgusuz sualsiz sınırsız ceza yiyeceğim. 6 senelik emeğim de boşa gidecek...teşekkür ederim[\b]
Eh®imeN

Sisteme Gözat

1 Temmuz 2008; 21:19:18 

KabloNet imkanın varsa hiç düşünmeden geç.

Her durumdan ADSL'den çok daha iyidir.

kartalaraz

1 Temmuz 2008; 21:19:35 

quote:

Orjinalden alıntı: red a!ert

karşıyakadayım 512 kablo ile 60 ve üzeri hızlarda indirebiliyorum dosyaları..erişim süreleri ise mükemmel..kısacası 1024 kablo nun verimi 1024 adsl den çok daha iyidir..(=

adanada aynı... yani artık genel olarak kablonet iyi...
şunu söyleyeyim eğer bulunduğunuz bölgede kablo varsa geçin.... ttnet işi cozuttu.... ttden bir şey olmaz.....

eskiden modem pahalı idi.. şimdi 60 ytl ye sıfır... 25-30ytl ye ikinci el modem bulabilirsiniz.

örnek:256 kablo 2 kat arttı 1haftadan beri 512 ve hızı görün...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalaraz -- 1 Temmuz 2008; 21:24:27 >

ThisisaNightmare

1 Temmuz 2008; 21:24:02 

ben karataşta oturuyorum bazen 1 tam gün kesildiği de oluyor çok saçma nedenler söyleyebiliyorlar. Yani kesintiler adsl den çok da olaibliyor. ama hız bakımından adsl den daha iyi.

Kablo modemi router özelliği olmadan 2 bilgisayara birbirinden bağımsız paylaştırmak için
http://forum.donanimhaber.com/m_12277219/mpage_1/key_//tm.htm
Pozitek Kablomodem> VIA 1.2 GHZli Mikrotik> P4 2.6 Radius Server> 8 Portlu 1 Ge Switch> WHR-HP-G54(dd-wrt v.24 RC5, AP mode)> WHR-HP-G54(dd-wrt v.24 RC5, Repeater mode)> WHR-HP-G54(dd-wrt v.24 RC5, AP mode)
kartalaraz

1 Temmuz 2008; 21:27:10 

quote:

Orjinalden alıntı: ThisisaNightmare

ben karataşta oturuyorum bazen 1 tam gün kesildiği de oluyor çok saçma nedenler söyleyebiliyorlar. Yani kesintiler adsl den çok da olaibliyor. ama hız bakımından adsl den daha iyi.

adana seyhan kesilme yok denecek kadar az..ayda belki 1veya 2 saat..normal...1,5 yıldan beri bakım çalışmaları var.. karataştada yakında sorun olmayacaktır diye düşünüyorum...

böke

1 Temmuz 2008; 21:49:05 

quote:

Orjinalden alıntı: Darkwinter

Merhaba arkadaşlar,

Uzunca bir süredir TTnet ADSL abonesiyim, bir zaman önce netimi ADSL2+ terfi ettirdiklerini gördüm fakat, ADSL ile 108 Kb ile indirirken ADSL2+ ile RS.com premium hesabımla 50-60 Kb arası bir hızda indirmeye başladım. (1 Mbit sınırsız kullanıyorum.) Hiç memnun değilim.

Kablo.net düşünüyorum, apartmanımızda mevcut, yeni kampanyası da bir hayli cazip. Mevcut bağlantıları da aynı fiyata ikiye katladıklarını duydum. Eskiden herkese yaka silktiren Kablo.net şu sıralar nasıldır? İzmir Güzelyalı' da oturuyorum, Kablo.net kullanıcılarının yorumlarını bekliyorum.

Şimdiden teşekkürler.

Bende Güzelyalı bölgesindeyim.Kablonet sorunsuz,bir ara uploadlarmında sorun vardı ama düzeldi.(1 hafta gibi sürdü) Teknik servis ilgileniyor,Hızda sorun yok.Daha önce uzun süre ADSL kullanmıştım kablo internetin yanından geçmezdi(ADSL son zamanlarda yoğun saatlerde işkenceye dönüşüyordu ama şimdi bilemiyorum)
Kısaca ben çok memnunum.

Gök girsin Kızıl çıksın
böke
Uygarman

1 Temmuz 2008; 21:51:35 

adsl mi o da ne kablonet le kıyaslayan mı var yoksa... buarada kablo net bukadar hızlı populer olmaya başlaması pek iyi değil gibi

Darkwinter

1 Temmuz 2008; 21:55:20 

quote:

Orjinalden alıntı: Uygarman

adsl mi o da ne kablonet le kıyaslayan mı var yoksa... buarada kablo net bukadar hızlı populer olmaya başlaması pek iyi değil gibi

:):) Valla artık bıktık ADSL den alt yapıyı yenilediler, daha berbat oldu; bu arada değerli yorumlarınız için teşekkürler. Eğer yorum yapmak isteyen farklı arkadaşlar da varsa memnuniyetle okurum..

From Hell 2 Heaven..

Sumak

1 Temmuz 2008; 23:35:46 

quote:

Orjinalden alıntı: böke

quote:

..
.

Bende Güzelyalı bölgesindeyim.Kablonet sorunsuz,bir ara uploadlarmında sorun vardı ama düzeldi.(1 hafta gibi sürdü) Teknik servis ilgileniyor,Hızda sorun yok.Daha önce uzun süre ADSL kullanmıştım kablo internetin yanından geçmezdi(ADSL son zamanlarda yoğun saatlerde işkenceye dönüşüyordu ama şimdi bilemiyorum)
Kısaca ben çok memnunum.

Yorum budur işte , tam arkadasın ihtiyacı.

Ben bir ara guzelyalı && hatay civarında sorun var diye duymustum ama kullanan arkadas yok diyor. Yokmus ya da duzelmiş demekki :)

Bornovada, benim bulundugum yerde, super =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sumak -- 1 Temmuz 2008; 23:36:25 >

Aptallarla asla tartışmayın. Sizi önce kendi düzeylerine çeker, sonra da tecrübeleriyle yenerler
Dilbert

imzada kural ihlali olmadığı kanıtlanmıştır :)
Darkwinter

1 Temmuz 2008; 23:47:24 

Şuan internetim resmen sürünüyor.. DH' nin sayfalarını bile abartısız 11 DK. da açıyor..

From Hell 2 Heaven..

ThisisaNightmare

1 Temmuz 2008; 23:55:50 

quote:

Orjinalden alıntı: böke

quote:

Merhaba arkadaşlar,

Şimdiden teşekkürler.

Kısaca ben çok memnunum.

ya saçma sapan sorunları var. Nasıl sorunsuz diyebiliyorsun anlayamıyorum yok metro için kablo taşıması yapılcak diye saat 1 de başlayıp 5 te biticekti sözde ama hiçte öyle olmadı. Ben mithatpaşada yaşıyorum belki siz daha hatay tarafında olabilirsiniz.

Kablo modemi router özelliği olmadan 2 bilgisayara birbirinden bağımsız paylaştırmak için
http://forum.donanimhaber.com/m_12277219/mpage_1/key_//tm.htm
Pozitek Kablomodem> VIA 1.2 GHZli Mikrotik> P4 2.6 Radius Server> 8 Portlu 1 Ge Switch> WHR-HP-G54(dd-wrt v.24 RC5, AP mode)> WHR-HP-G54(dd-wrt v.24 RC5, Repeater mode)> WHR-HP-G54(dd-wrt v.24 RC5, AP mode)
Darkwinter

2 Temmuz 2008; 0:06:14 

Bizim santral farklı olabilir de.. Ama biz metro çalışmasına daha yakınız hatta benim şantiye ile aramda 2 sokak falan var

From Hell 2 Heaven..

engunaydin

2 Temmuz 2008; 0:22:56 

quote:

Orjinalden alıntı: ThisisaNightmare

Aynı sebepten kabloneti kapattırdım 8 ay önce. Super ADSL 2 Mbs kullanıyorum, aylık 58 lira ödüyorum. Rapid içinde flashget kullanarak paralel downloadlarda sorununu çözebileceğini hatırlatırım.

"Cumhuriyet orduları, Cumhuriyeti ve kutsal topraklarını güvenle koruma ve savunma kudretindedir ve hazırdır”
M. Kemal Atatürk, İzmir, 1925
Darkwinter