Şimdi Ara

126 Bis/Fsm#Tamir-Yedek Parça# (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
980
Cevap
18
Favori
174.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ekonomik, kıvrak, sevimli, sağlam, hızlı.
  • Sevimli
  • Bugün bir Avrupa filmi izledim. Konu küçük bir kasabada geçiyordu. Filmdeki uzun boylu delikanlı beyaz bir BiS kullanıyordu.
    Heyt be, ne güzel şey. Gıpta ettim valla.
    Filmde BiS'i izlemekten konuyu kaçırdım.
  • Filmin adı neydi abi?
  • arkadaşlar güzel araç hoş araç ama , boyunuz 170 ve üzeriyse rahatsız bir araç arka koltuğa kimse binmeyecekse söktürüp dizayn ederseniz olur. parçası pahalı zor bulunur şanzıman olayı farklıdır . mesela aracı durdurmadan 1. vitese atamazsınız atarsınız ama dişliyi sıyırır , yani yokuş yukarı aracı 1 e atmak için mutlaka duracaksınız geri yokuşdan 1 le kalkacaksınız , araçta sadece görüntü değil kullanım rahatlığıda önemli , çok hafif araç can güvenliği sıfır yakıt tüketimi motoruna göre çok yüksek hiç tavsiye etmem ama illaki küçük araç ayağımı yerden kessin derseniz anadol, vw kaplumbağa , yugo , hacı124 tavsiye ederim bis o kadar özenilecek bir araç değil 2 sene kullandım çok canınızı yakar. benden söylemesi. saygılar.
  • Yok hocam ben orjinal haliyle alıp kullanacak adam değilim.Projelerim var
  • Çok sempatik arabalar bunlar ya
  • İşte fark bu.50.60.000 tl'ye cooper alsan ondada karizma sempatiklik var.Ama önemli olan en fazla ama en fazla 3.000 tl'ye karizma ve sempatikliğin babası olman
  • quote:

    Orjinalden alıntı: dtmmustafa

    arkadaşlar güzel araç hoş araç ama , boyunuz 170 ve üzeriyse rahatsız bir araç arka koltuğa kimse binmeyecekse söktürüp dizayn ederseniz olur. parçası pahalı zor bulunur şanzıman olayı farklıdır . mesela aracı durdurmadan 1. vitese atamazsınız atarsınız ama dişliyi sıyırır , yani yokuş yukarı aracı 1 e atmak için mutlaka duracaksınız geri yokuşdan 1 le kalkacaksınız , araçta sadece görüntü değil kullanım rahatlığıda önemli , çok hafif araç can güvenliği sıfır yakıt tüketimi motoruna göre çok yüksek hiç tavsiye etmem ama illaki küçük araç ayağımı yerden kessin derseniz anadol, vw kaplumbağa , yugo , hacı124 tavsiye ederim bis o kadar özenilecek bir araç değil 2 sene kullandım çok canınızı yakar. benden söylemesi. saygılar.



    Araç sanıldığı kadar hafif değil. 900 kilo. (boş olarak tabi).
    Kara şanzıman olduğu doğrudur, zaten 1. sayfada bu konuda açıklamada bulunmuştum. Zaten ilk kullanan kişilere zor gelen tarafı da bu. Eğer otoya alışırsanız ve avans ayarını da gerektiği gibi yaparsanız, hiç bir yokuşta kalmazsınız. İyi bir kullanıcı yokuşta zaten vites değiştirme gereksinimi duymaz. Ama trafik durakladığında ya da durduğunda eğer kullanma pratiğiniz arttıysa rahatlıkla 1. vitese takarsınız.
    Parçaları heryerde bulunmaz, fiat ve renault satan yerlerin çoğunda bulunur. Parçaların nasıl bulunacağını daha önce yazdım.
    BiS anadoldan, kaplumbağadan, yugodan, 124den daha seri ve kıvrak.
    180 boyumla oldukça rahat kullandım uzun seneler. Tabi sürücü koltuğunun arkasına oturan kişinin ayaklarını rahat kıpırtadabilmesi biraz zor.
    Yakıt tüketimi çok az. Ama şimdi çıkan yeni model arabalarda da (örneğin BMW'lerde) yakıt tüketimi çok az. Bunların çıktığı yıldaki otolarla karşılaştırıldığında elbette çok ekonomik.
    Bu konuda en büyük handikap, bazı açıkgöz (aslında farklı birşey söylemem gerek ama, forum kurallarını ihlal etmek istemiyorum) oto tamircilerinin, otoya yabancı olan yeni sahiplerini kazıklamak ve araçları gerektiği gibi onarmamalarıdır.
    Bu açıkgözler, parça zorluğu öne sürerek, kolayca bulunan parçaları yeni sahibine yüksek fiyatla kakalarlar.
    Yine bu açıkgözler otonun özellikle avans/hava ayarlarını bozarak, oto sahibinin sık sık kendilerine gelmelerini sağlarlar.
    Ben bir keresinde tamirciden çıktığımda (karbüratörü temizletmiştim, sulu benzinden dolayı) yolda hararet gösterdesinin yükselmeye başladığını gördüm. Sağa çektim, su takviyesi yaptım, birbuçuk litrelik su yetmedi. Meğer tamirci içindeki suyu boşaltmış. Boşaltmış ki, conta yakayım, hortum patlatayım.
    Maalesef bu tür tamirciler de var. Dürüst tamirciler bu insanları teşhir ve tecrit etmeli, Oto Tamircileri Odası yaptırım uygulamalı ama nerdeee...
    Sonuçta bu oto elbette yeni model arabalarla kıyaslanamaz. Ama şehir içinde ve yakın il ve ilçelere bölgelere gidip gelmede rahatlıkla kullanılabilecek, fiyatıyla da çok ekonomik bir araç.
  • Amma şer........ varmış...Hocam sizinki bakımlı bir arabydı galiba.Biraz resim falan arasanız?
  • askerliğimi yedek subay olarak yaparsam ciddi ciddi almayı düşünüyorum. ehliyetimi daha almadım acemiliğimi de böyle ucuz bi araba atmak güzel olacaktır. ancak 2 den fzla kişi taşımak zor gibi görünüyor. kaplumbağlar daha avantajlı sanırım o konuda. ama kesinlikle böyle havası olan bir araba almak istiyorum.
  • Acemiliğini atacağın çok daha mantıklı seçenekler var;Renault 9 v.s.

    Tabi 126 bis hayranı isen o farklı...

    quote:

    Orjinalden alıntı: hildor

    askerliğimi yedek subay olarak yaparsam ciddi ciddi almayı düşünüyorum. ehliyetimi daha almadım acemiliğimi de böyle ucuz bi araba atmak güzel olacaktır. ancak 2 den fzla kişi taşımak zor gibi görünüyor. kaplumbağlar daha avantajlı sanırım o konuda. ama kesinlikle böyle havası olan bir araba almak istiyorum.
  • Şimdi dikkat ettim de,ben fiat'dan başka arabayı sürememişimhildor,fazla uğraşacak zamanın yoksa ya çok temiz al,ya da başka bir şey al.Sorun çıkarırsa zor durumda kalırsın.Ama çok kötü sürücüyüm biraz da zamanım var dersen al
  • Artık BiS'in de sonu geldi.

    Çünkü: 2 bin dolara otomobil GELİYOR !...

    TATA NANO GELİYOR...

    "Hintli otomotiv şirketi Tata Motors, "dünyanın en ucuz arabası" Nano’nun üretimine 23 Martta başlayacağını bildirdi. Tata Motors yaptığı açıklamada, yaklaşık 2 bin dolar değerindeki Nano’nun üretimine 23 Martta Bombay (Mumbai) kentinde başlanacağını ve nisan ayının ikinci haftasından itibaren sipariş almaya başlayacağını belirtti."

    TATA NANO yazıp google görsellerden resimlerine ulaşabilirsiniz.
  • Türkiye'ye 8000 tl civarlarında gelecek abi,telaş yokHem zaten bisi satan bizden değildir
  • bende artık aranızdayım beyaz hafif modifiyeli bir bis aldım aldığımada çok memnunum herkesi ilgi odağı şehir içi için ideal bir araba yanlız muayenesi yok korku sardı şimdi yeni muayene sisteminden geçermi diye acaba muameleciye versem halledermi.
  • HOŞGELDİN ABİ HAYIRLI OLSUN!!!İstersen çürüklerini hallettir,tamponları düzenle,film varsa söktür,sticker varsa söktür(engel olmayabilir ama iğrenç duruyor),farlarına baktır,motoruna baktır,diğer modifiyeler için proje bul vs vs.Kolay iş değil,bende revizyondan çıkarmayı düşünüyorum çünkü zor adam olur...En kısa zamanda resim bekliyoruz
  • 2 hafta kadar önce de tuning dergisi yerine bis ölçülerinde 9.90'a tamamen halı paspas aldıkHa gayret!Geriye kaldı 3 nal 1 at
  • hayırlısı olsun alıcan inş bisi
  • quote:

    Orjinalden alıntı: tanerm

    geçen yıl bir 126bis olayına canlı şahit oldum. 126bis, bmw 528i maymun etti. devamını yorumlarınızdan sonra anlatırım


    5.28i park etmek için uğraşırkan, bis hemencecik girdi mi
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.