Şimdi Ara

126 Bis/Fsm#Tamir-Yedek Parça# (37. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
980
Cevap
18
Favori
174.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • şimdi isim vermiyimde o malum sitede 160 tl revizyonu yapılmış sıfır gibi duruyor :) ahh kardeşim ahh bide 126 bis in face sayfasına ne oldu ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: srcn1994

    şimdi isim vermiyimde o malum sitede 160 tl revizyonu yapılmış sıfır gibi duruyor :) ahh kardeşim ahh bide 126 bis in face sayfasına ne oldu ?



    Sus abi sus adamın içi yanıyor

    Benim hesabım yok bilmiyorum ya
  • benimde yokta ordan resimlere bakıyordum =) sussam iyi olcak :)
  • selam gençler nasıl gidiyor :) 126 mı özledim .. bitanedaha toplasammı naapsam :) iyi bakın kendinize.. power sende bi araba al artık söz ben ilgilenicem herşeyi ile
  • Arkadaşlar merhaba, uzun zamandır gizliden gizliye takip ediyorum sizleri tebrik ederim çok güzel bir arkadaşlık ortamı oluşmuş burada.İnsan sırf bunun için bis sahibi bile olmak istiyor:) Eğer olursa kısa zaman içindehttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-acil-satilik-son-fiyat-ilk-gelen-alir-sulu-126-bis-151266530/detay ilandaki aracı almayı düşünüyorum ve para durumum sadece bu kadarına yetiyor şimdilik.Kısa vadede beni yolda bırakmayacağına inanıyorum bu aracın ve orjinallikten yanayım.Zamanla kendi imkanlarım ve sizlerden almayı umduğum bilgilerle aracı toparlamayı düşünüyorum.Ne dersiniz çok hevesliyim.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: goldcrab

    Arkadaşlar merhaba, uzun zamandır gizliden gizliye takip ediyorum sizleri tebrik ederim çok güzel bir arkadaşlık ortamı oluşmuş burada.İnsan sırf bunun için bis sahibi bile olmak istiyor:) Eğer olursa kısa zaman içindehttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-acil-satilik-son-fiyat-ilk-gelen-alir-sulu-126-bis-151266530/detay ilandaki aracı almayı düşünüyorum ve para durumum sadece bu kadarına yetiyor şimdilik.Kısa vadede beni yolda bırakmayacağına inanıyorum bu aracın ve orjinallikten yanayım.Zamanla kendi imkanlarım ve sizlerden almayı umduğum bilgilerle aracı toparlamayı düşünüyorum.Ne dersiniz çok hevesliyim.



    İlanı göremedim, ama orijinal ve düşük kilometreli ise düşünülebilir. Bir de fiyat kaç yazıyordu, aracın değerinin üstüne satılırsa kâra geçerim diye yazanlar var da, dikkat edin

    Cem abi, iyi fiyata satınca sevdin sen arabayı tabi Bakalım İstanbul'a bir geleyim de üniversite için tekrar




  • arkadaşlar aracı aldım ama bir sorunum var sabah hava soğuktu ve malum zaten zor çalışıyor bende acemiliğin getirmiş olduğu yanlışlıkla sanırım çok zorladım marşa basarken birden marş sesi kesildi ben akü bitti sandım başka araçtan takviye yapmaya çalıştım araç çalışmadı en son vurdurduk çalıştı vurdurunca çalışıyor aküde araba çalışınca şarj oldu ondada bi sorun yok ama aracı çalıştırmak için kontağı çevirdiğimde hiç ses yok sadece vurdurunca çalışıyor.Kendi kıt bilgimle yaptığım yoruma göre motora marşı veren parça (marş motoru,marş dinamosu,marş kömürü ve marş otomatiği gibi bir sürü terim duydum) acaba bunlardan hangisi arızalanmıştır..ve ankaradayım bunları nerden bulabilirim hiç bilmiyorum .birde arabayı bıraktığım yerde yere bakıyorum yağ damlıyor az ama çokta az bir damlama sayılmaz.
  • goldcrab G kullanıcısına yanıt
    Kontağı marş konumuna getirdiğin ilk anda tık tık etmiyorsa eğer, marş otomatiği bozulmuş olması büyük ihtimal. Öncelikle ama marşa giden ince bir kablo var onun takılı olduğundan emin ol. sonrasında bu kabloya bi lamba bağlayıp marş konumunda iken elektrik gelip gelmediğin kontrol et. Kontak anahtarlarıda bozulabiliyor.
  • Bu marşa giden kabloya nerden ulaşabilirim ? Birde her defasında bakıyorum aracı çektiğim yerde yağ var çok az miktarda sayılmaz yağ kapağına baktım kapalı ve sıkıydı.Yağı nerden atıyor olabilir.Ve en önemlisi ankaradaki ustalardan gitmiş olan bana önerebileceğiniz bir usta var mı?
  • Go kart gibi bir araba arıyordum kendimi burada buldum

    bu yaz almayı düşünüyorum ve orijinallik odaklı modifiyeler yapacağım hedefim şu

     126 Bis/Fsm#Tamir-Yedek Parça#


    Var mı önerileriniz alırken nelere bakayım ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi modifci -- 23 Şubat 2014; 21:51:46 >




  • Merhaba arkadaşlar

    Ben de küçk arabaları seven birisiyim. 2.750-3.500 TL arası arabalara bakıyorum. Bisler var tabi. Ancak serçeler de çok hoşuma gidiyor. Sanki serççe daha az sorun çıkaracakmış ve daha güvenli gibi geliyor. Üstelik daha geniş. Siz ne dersiniz bu konuda danışmak isterim

    Ayrıca eminim hepiniz ufak arabaları çok seviyorsunuz bis hayranı olduğunuza göre. İşte size muhteşem bir site bak bak doyamayacaksınız. Micro Car müzesinin internet sayfası. Bütün araba resmlerine bakmanızı öneririm harika şeyler var. Kalsik Micro araçlar.

    http://microcarmuseum.com/tour/messerschmittkr201.html


    http://microcarmuseum.com/tour/messerschmittkr201.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psikolojix -- 27 Şubat 2014; 13:58:00 >




  • iyi günler arkadaşlar... Aramıza e uzun zamandır katılmak istiyordum ve sonunda aramizdayim ... Bi tane hava soğutmalı çok guzel temiz bir bis buldum aldım... Ve bu ilk arabaco olduğu için. Ve biraz da tecrübesiz olduğum için bütün kardeşlerinden tavsiyelerini dinlemek isterim. Usta konusunda yardımcı olanlara ayrıca teşekkür etmek isterim biraz ufak bi kaç arıza var onları yapmak için ustaya ihtiyacım var... Denizliki yim... Konya da üniversite oluyorum.. Yakın da olan kullanıcı arkadaşlarınla tanışmak isterim bilgi paylaşımı yaparsanız sevinirim... Herkese teşekkürler... 05079901321 :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: .veycell.

    iyi günler arkadaşlar... Aramıza e uzun zamandır katılmak istiyordum ve sonunda aramizdayim ... Bi tane hava soğutmalı çok guzel temiz bir bis buldum aldım... Ve bu ilk arabaco olduğu için. Ve biraz da tecrübesiz olduğum için bütün kardeşlerinden tavsiyelerini dinlemek isterim. Usta konusunda yardımcı olanlara ayrıca teşekkür etmek isterim biraz ufak bi kaç arıza var onları yapmak için ustaya ihtiyacım var... Denizliki yim... Konya da üniversite oluyorum.. Yakın da olan kullanıcı arkadaşlarınla tanışmak isterim bilgi paylaşımı yaparsanız sevinirim... Herkese teşekkürler... 05079901321 :)



    Hayırlı olsun Veysel abi




  • teşekkür ederim kardeşim :) semine de denizli de en kısa zamanda görüşelim... Senin bilgilerin baya var biraz bizi bilgilendir numaramı u da verirsen sevinirim :)
     126 Bis/Fsm#Tamir-Yedek Parça#



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .veycell. -- 4 Mart 2014; 15:52:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizim fakültede bi tane arkadaş buldum :) ondan biraz bilgi aldım... Ufak tefek uğraşıyoruz :) çok ilgi gören bi araba oldu benimki üniversitenin kampüsünde :) fotoğrafının çekip okulun itiraf sayfasına koymuşlar beğeniler yorumlar havada uçuyor :) :) teknik olarak bilgi topluyorum sonuçta yeni aldım :) şimdilik fotoğraflar aldığım şekilde ilerde birazdağa bakın yapıp guzel fotoka olur inşallah ... Okulla ders saati yüzünden bu aralar pek sanayi ye uğrayanam gibi ama en kısa zamanda eksileri gidereceğin .'d
     126 Bis/Fsm#Tamir-Yedek Parça# 126 Bis/Fsm#Tamir-Yedek Parça#



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .veycell. -- 4 Mart 2014; 16:06:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar yeniden merhaba,Ankara'da olan var mı içimizde? Arkadaş ne güzel bulmuş arkadaşını bu arada hayırlı olsun.Eğer Ankara'da hafta sonları uygun olduğu zamanlarda bir araya gelebileceğim bir arkadaş bulursam bende çok mutlu olacağım :)
  • Arkadaşlar merhaba,
    Aracımın motoru çok şükür tıkır tıkır çalışıyor.
    en son muayeneden geçmişti.
    şimdi rölanti ayarı biraz yükseltilecek, rölantide sarsılıyor biraz. o kolay zaten de
    1 haftadır SİNYALLER ve FAR lar çalışmıyor.

    Farları yaktığımda PARKlar yanıyor. Park ışıklarını açınca da kısaları açınca da sadece parklar yanıyor. Uzunlarda sorun yok ama.
    sinyal de yanıyor ama sönmüyor. devamlı yanıyor yani.
    yani ben manuel şekilde sinyali kendim açıp kapayarak kullanıyorum.

    sizce sorun nerede olabilir?
    ben anahtarlardan olduğunu sanıyorum.
    kablolardan olsa sinyaller hiç yanmaz

    daha önce sinyal yine böyle olmuştu 2 hafta sonra yine kendi kendine düzelmişti.
  • iyi günler bislerin 6 aylık vergisi nedir ? istanbulda oturuyorum kaporta ve boyahanemiz var mekanik de var ama sadece ford a bakıyoruz transitler falan cok var buyrun arkadaşlar iletişime geçelim bende fiat bis istiyorum ve bislerinize kaporta boya konusunda yardımcı olalım...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucanoflu -- 5 Mart 2014; 1:39:18 >
  • ucanoflu

    vergi dediğiniz Motorlu Taşıt Vergisi mi?

    29 lira 6 aylık
    58 yıllık
  • sağolasın gold :) arkadaşlar bizim bu araçların muayenesinde geçerken nelerin bakımı yapmak lazım dikkat ettikleri yerler ve şu yakın bi zaman içinde muayeneden geçen arkapd bilgi paylaşırsanı çok sevinirim :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.