Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Sennheiser CX 500 Kulaklık

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Web Cam / Mikrofon / Kulaklık >> Sennheiser CX 500 Kulaklık Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Fettah34

1 Temmuz 2008; 20:22:08 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Az önce Kadıköy Platin Elektronikten 100 YTL ye Sennheiser CX 500 Kulaklık (Siyah) aldım. Şimdi internete girip bakıyorum en ucuz veren yer 173YTL ye veriyor. İçime bir kuşku düştü... Sahtesini almış olmayayım?
Nasıl anlaşılır bunun orijinal olup olmadığı?

GeeKKiNG

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

1 Temmuz 2008; 21:22:46 

benim kulaklık bölümünde incelemem var.Oradaki ürünle karşılaştır kendi ürününü olmadı metan teknik s. götür söylesinler

Mühendis tek boyutta düşünür,n boyutta çözüm üretir
| HP 614c | ASUS P525 | |8gb Sandisk SDHC MicroSD | 2gb Sandisk MicroSD| | 4gb Toshiba SDHC minidSD| N-Gage || Ipod 8gb Nano 3. Nesil Gri | Ipod Nano 2gb Beyaz | Ipod Radio Remote| Sennheiser CX500 Beyaz | Sennheiser CX300 Beyaz |
Fettah34

1 Temmuz 2008; 22:16:15 

incelemenizi okudum. Kulaklik kutusundan kutu icerigine kadar tamamen ayni. Hayatimda ilk kez Boyle kaliteli kulaklik aldim. Inanilmaz bir SES kalitesi var. Yinede aldigim fiyat beni suphelendiriyor iste

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Web Cam / Mikrofon / Kulaklık >> Sennheiser CX 500 Kulaklık Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
CeBIT 07 / Merpa (VIA Epia)
Az enerji çeken ve sessiz PClerin vaz geçilmezi Via EPIA ürünleri ithalatçısının standındayız
GSmart i350 Video
GSmart i350 Video

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir