Arkadslar ben üniv öğrencisiyim kısa zaman önce w810i cep telefonumu bazı nedenlerden dolayı satmak zorunda kaldım. Şimdi tekrardan telefon alacam aklım karıstı en fazla 450 ytl civarında bir cihaz almayı düşünüyorum gönlümde halen w810i var ama almısken farklı bir tel olsun diyorum o parayı aynı cihaza veresim gelmiyor SE W810i SE W610i gibi veya bunlardan daha iyi özelliklere sahip cihaz varmı Ayrıca PDA larda dikkatimi çekti bir öğrenci olarak işime yarayabilecek bir seçim olmazmı PDA modellerinide benim fiyat aralığıma uygun bu cihazları buldum : ASUS P526 TOSHIBA G500
yaw kısacası kafam karıstı bana bir yardım eli uzatın aradığım özellikler FOTO- MÜZİK ve KALİTE (seçtiğim pda larda fotolarda fena değilmiş). bunların arasında sizin tavsiyeniz varmı veya kendi önerebileceğiniz baska cihazlarada açığım (samsung hariç)
ilginiz için tesekkürler arkadaslar k810i ilgimi çekti resimlerine baktım kasası baya kaliteli görünüyor fiyatıda biraz beni zorlayacak ama , bu teli kamerası iyidir kaite zaten ortada peki sesi nasıl kullanan arkadaslar varmı hopörlöre ve kulaklığa gelen ses düzeyi ve kalitesi nasıldır ???
G500 ün sesi pek iyi değildir.Ama diğer yönleriyle sizi tatmin edecektir.Daha önce PDA yada smartphone tarzında telefon kullanmadıysanız kesinlikle deneyin derim.