Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
ENDÜSTRİYEL BAKIM ONARIM NASIL BİR İŞ ÇOK ACİLL LÜTFEN

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Elektronik >> ENDÜSTRİYEL BAKIM ONARIM NASIL BİR İŞ ÇOK ACİLL LÜTFEN Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
ULTİMATE.TEAM

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

1 Temmuz 2008; 19:41:00 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

ACABA ENDÜSTRİYEL BAKIM ONARIM MESLEK LİSESİNDE NASIL BİR DAL DIR NE İŞ YAPAR İŞ İMKANLARI NEDİR ÖGRENEBİLİRMİYİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ULTİMATE.TEAM -- 1 Temmuz 2008; 19:47:26 >

AMD ATHLON X2 4600+}{MSI K9VGM-V}{ Palit 7800 GT 256 MB }{KİNGSTON 2 GB 667 MHZ}{MAXTOR 80GB İDE HDD}{ FSP 350 WATT PSU}{FEEL HURRİCANE 2 MODLU CASE }{

FoCuS TaKıMı

msn:ultimate.team@hotmail.com

farukaan

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

1 Temmuz 2008; 20:12:50 

Merhaba kardeşim ben 1994 mezunuyum,dolayısıyla bizim zamanımızda böyle bir bölüm yoktu.Ben elektrik mezunuyum,okulum çok iyi bir eğitim veriyordu,kendimide iyi yetiştirdiğime inanıyorum.Bu yüzden iş bulmak gibi bir sıkıntım olmadı.İzmirde yaşamanın verdiği artılarda var tabii.Senin söylediğin bölümden anladığım,elektrik,elektronik,pnomatik,hidrolik ve makina gibi dersleri alıcaksınız sanırım.Çünkü bir bakımcının bunların en az ikisinden iyi anlaması lazım.Eğer tahminim doğruysa cidden süper bir bölüm açmışlar,eğer atelye imkanları falanda iyiyse inan çok şanslısın,Her fabrika böyle bir adama sahip olmak ister.

Gönlümde bir yara,ezelden kanar..
Benim gönlüm sensiz her zaman yanar..
Yıllardır içimde sönmedi bu nar..
Döndüm hasretinle yak sultanım yak...
dergul

1 Temmuz 2008; 22:22:00 

bizim okulumuzda bu dal var. bu dalın amacı fabrikalardaki sistemler üzerine bakım ve onarım elemanı yetiştirmektir.farukann'nın dediklerinin çoğu doğru. bu dalda temel elektrik-elektronik bilgisi, endüstriyel(güç) elektronik, otomatik kumanda, plc, dijital elektronik, pnömatik, hidrolik konularında eğitim verilmektedir. fabrikalar ve onlara hizmet veren firmalarda iş olanakları vardır. daha ayrıntılı bilgiyi megep'in sitesinde bulabilirsiniz.

http://www.megep.meb.gov.tr/

ULTİMATE.TEAM

Sisteme Gözat

4 Temmuz 2008; 15:44:07 

farukaan ve dergul e cok teşekkür ederim

AMD ATHLON X2 4600+}{MSI K9VGM-V}{ Palit 7800 GT 256 MB }{KİNGSTON 2 GB 667 MHZ}{MAXTOR 80GB İDE HDD}{ FSP 350 WATT PSU}{FEEL HURRİCANE 2 MODLU CASE }{

FoCuS TaKıMı

farukaan

4 Temmuz 2008; 19:07:39 

Rica ederim.Hatta dur sana birazda gaz vereyim,İzmirde böyle bir teknisyen en az 1 milyar alırki oda başlangıç içindir,eğer sağlam bir yere girersende 1,5 tan falan başlarsın.Fabrikasına göre tabii...

Gönlümde bir yara,ezelden kanar..
Benim gönlüm sensiz her zaman yanar..
Yıllardır içimde sönmedi bu nar..
Döndüm hasretinle yak sultanım yak...
ULTİMATE.TEAM

Sisteme Gözat

12 Temmuz 2008; 17:02:55 

cok saolun acayıp gaza geldim ama en fazla hangi fabrikalar veriyor va her fabrika bu elemana ihtiyacı varmı

FoCuS TaKıMı

dergul

12 Temmuz 2008; 20:55:41 

her fabrika iyi eğitimli ve deneyimli bakım elemanlarına ihtiyaç duyar. çünkü olası bir arıza üretimin durması demektir. hızlı ve doğru şekilde arızanın giderilmesini isterler. ama bazı fabrikalar bu işleri taşeron firmalara verebilirler.(tamamen duygusal nedenlerle) büyük ölçekteki fabrikalar yüksek vasıflı elemanlara özellikle ihtiyaç duyarlar.

emre2121212121

14 Temmuz 2008; 9:05:58 

hocam öncelikle parası iyi ama ağır bir iştir bakım onarım.bütün fabrikadaki bakım işleri seni ilgilendirir ve nezaman arıza yaparsa koşmak zprundasın tatil haftasonu mesai saaiti dinlemez.sonuçta iyi düşünüp karar vermen lazım.
dergul

14 Temmuz 2008; 10:44:10 

bu tür acil çağrılar nadiren olur. fabrika bakım onarım işleri vardiyalı çalışma sistemini kullanır. bu alanın zorluğu fazla olabilir, ama severek yaptığında çok ilginç bir iştir.

ULTİMATE.TEAM

Sisteme Gözat

14 Temmuz 2008; 20:10:23 

yorumlarınız için saolun

FoCuS TaKıMı

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Elektronik >> ENDÜSTRİYEL BAKIM ONARIM NASIL BİR İŞ ÇOK ACİLL LÜTFEN Sayfa: [1]
Buraya git: