Home Screen'deyken agileMOBILE background'da calisiyor. herhangi bir mesaj geldiginde size baloon info ile bilgi veriyor
Smiley karakterleri...
Mesajlasma ekranindan bir goruntu...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcff -- 4 Temmuz 2008; 10:21:17 >
�Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar.� M. Kemal ATATURK
sanirim kimse denemeden ilk defa ben denedim :) program calisio msndeki listelerinizi direk aliyor.. font degistirme vs baya bi ozelligi var ama program bi kere ana ekrana dondu.. bu ufak tefek problemlerde halledilir kisa zamanda... simdilik bi sorun yok gibi kisaca...
sanırım su anda ucretsiz ama ilerde bunu paralı yaparlar, cunku customier id vs... bilgilerini kaydediyor...
�Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar.� M. Kemal ATATURK
ya o güzelde şu home dekı 5 li nası yaptım bende ıstıyorum
walla kardes ben Kate'in lisanslı surumunu kullanıyorum, onda direk acabiliyorsun 5dock...
quote:
Orjinalden alıntı: Teknik.Servis
sourcede sorunmu var reflesh yapmıyo
Refresh yapmamasının nedeni, internette problem var sanırım, refresh dısında bircok seyde sorun var, ping timeout bile oluyor... Yurtdısı hatlarında ya kopma yada iyilestirme yapıyorlardır..
--- Bu arada Source'a 1.0.18 versionu cikmis durumda, bilginiz olsun...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcff -- 1 Temmuz 2008; 21:36:11 >