agileMOBILE 1.0.20 (MSN®, ICQ®, AIM®, Yahoo® & Google Talk®) (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Programlar, Yazılım sorunları

mcff -> agileMOBILE 1.0.20 (MSN®, ICQ®, AIM®, Yahoo® & Google Talk®) (1 Temmuz 2008; 19:33:11)

[image]http://www.agilemobile.com/images/layout/agilemobile_logo.gif[/image]

Evet arkadaslar bir instant messenger daha iphone için aktif olmus durumda daha deneme fırsatım olmadı hemen sizinle paylasayım dedim.

Destekledigi Protokoller
  • MSN®
  • ICQ®
  • AIM®
  • Yahoo®
  • Google Talk®

[image]http://www.agilemobile.com/images/layout/iphone-am.png[/image]

link: http://www.agilemobile.com/iphone.html
source: http://iphone.unlock.no/

Screenshot'lar

[image]http://img126.imageshack.us/img126/3529/img0001yp3.jpg[/image]
Home Screen'deyken agileMOBILE background'da calisiyor. herhangi bir mesaj geldiginde size baloon info ile bilgi veriyor

[image]http://img185.imageshack.us/img185/796/img0002wj3.jpg[/image]
Smiley karakterleri...

[image]http://img185.imageshack.us/img185/7995/img0003zb7.jpg[/image]
Mesajlasma ekranindan bir goruntu...

Teknik.Servis -> Cevap: agileMOBILE 1.0.16 (MSN®, ICQ®, AIM®, Yahoo® & Google Talk®) (1 Temmuz 2008; 19:36:43)

elıne saglık arkadasım deneyenler olsun bızde denerız ama suanlık mobilchat iş görüyo fazlasıyla

bhdrctr -> Cevap: agileMOBILE 1.0.16 (MSN®, ICQ®, AIM®, Yahoo® & Google Talk®) (1 Temmuz 2008; 20:15:29)

sanirim kimse denemeden ilk defa ben denedim :)
program calisio msndeki listelerinizi direk aliyor.. font degistirme vs baya bi ozelligi var ama program bi kere ana ekrana dondu.. bu ufak tefek problemlerde halledilir kisa zamanda... simdilik bi sorun yok gibi kisaca...

Salleen -> Cevap: agileMOBILE 1.0.16 (MSN®, ICQ®, AIM®, Yahoo® & Google Talk®) (1 Temmuz 2008; 20:16:04)

agila herzaman en iyisidir deniyelim gorelım

Evolution -> Cevap: agileMOBILE 1.0.16 (MSN®, ICQ®, AIM®, Yahoo® & Google Talk®) (1 Temmuz 2008; 20:23:41)

Ücretsiz mi peki?

sylargray -> Cevap: agileMOBILE 1.0.16 (MSN®, ICQ®, AIM®, Yahoo® & Google Talk®) (1 Temmuz 2008; 20:29:17)

Ben az önce yükledim ve iphone üzerinde kullanılan en başarılı mesajlaşma programı olduğunu söyleyebilirim. Paylaştığın için teşekkürler mcff.

mcff -> Cevap: agileMOBILE 1.0.16 (MSN®, ICQ®, AIM®, Yahoo® & Google Talk®) (1 Temmuz 2008; 20:39:31)

nope... paylasmak guzeldir [;)]

sanırım su anda ucretsiz ama ilerde bunu paralı yaparlar, cunku customier id vs... bilgilerini kaydediyor...

Evolution -> Cevap: agileMOBILE 1.0.16 (MSN®, ICQ®, AIM®, Yahoo® & Google Talk®) (1 Temmuz 2008; 20:45:13)

Agile hep ücretli yapar programlarını.Bunu da yapacaklardır mutlaka.

Teknik.Servis -> Cevap: agileMOBILE 1.0.16 (MSN®, ICQ®, AIM®, Yahoo® & Google Talk®) (1 Temmuz 2008; 20:47:46)

ya o güzelde şu home dekı 5 li nası yaptım bende ıstıyorum

Salleen -> Cevap: agileMOBILE 1.0.16 (MSN®, ICQ®, AIM®, Yahoo® & Google Talk®) (1 Temmuz 2008; 21:00:46)

bugune kadar olan en iyi programı yapmışlar dediğim gibi =) çok başarılı

sylargray -> Cevap: agileMOBILE 1.0.16 (MSN®, ICQ®, AIM®, Yahoo® & Google Talk®) (1 Temmuz 2008; 21:03:42)

Fiyat konusunda katılıyorum, ilerleye zamanlarda mutlaka ücretli olacaktır.

Ayrıca programın arka planda çalışabilidiğini de yeni farkettim. Tek kelimeyle süper[:(]

Salleen -> Cevap: agileMOBILE 1.0.16 (MSN®, ICQ®, AIM®, Yahoo® & Google Talk®) (1 Temmuz 2008; 21:07:47)

ozaman bizde naparız uptade gelince etmeyiz boylelıkle ücretsiz olur =)

Teknik.Servis -> Cevap: agileMOBILE 1.0.16 (MSN®, ICQ®, AIM®, Yahoo® & Google Talk®) (1 Temmuz 2008; 21:13:53)

sourcede sorunmu var reflesh yapmıyo

mcff -> Cevap: agileMOBILE 1.0.16 (MSN®, ICQ®, AIM®, Yahoo® & Google Talk®) (1 Temmuz 2008; 21:34:41)

quote:

Orjinalden alıntı: Teknik.Servis

ya o güzelde şu home dekı 5 li nası yaptım bende ıstıyorum

walla kardes ben Kate'in lisanslı surumunu kullanıyorum, onda direk acabiliyorsun 5dock...

quote:

Orjinalden alıntı: Teknik.Servis

sourcede sorunmu var reflesh yapmıyo

Refresh yapmamasının nedeni, internette problem var sanırım, refresh dısında bircok seyde sorun var, ping timeout bile oluyor...
Yurtdısı hatlarında ya kopma yada iyilestirme yapıyorlardır..

--- Bu arada Source'a 1.0.18 versionu cikmis durumda, bilginiz olsun...

aston -> Cevap: agileMOBILE 1.0.16 (MSN®, ICQ®, AIM®, Yahoo® & Google Talk®) (1 Temmuz 2008; 21:45:42)

paylaşım için çok teşekkürler...[:(]

mcff -> Cevap: agileMOBILE 1.0.16 (MSN®, ICQ®, AIM®, Yahoo® & Google Talk®) (1 Temmuz 2008; 21:48:24)

benim hosuma giden en onemli 2ozelligi var diger ozellikleri disinda, ayni yazilim icinde msn ve gtalk u kullanabilmek ayrica backgroundda askida kalabilmesi...

quote:

Orjinalden alıntı: aston

paylaşım için çok teşekkürler...[:(]

nope...

spider1 -> Cevap: agileMOBILE 1.0.16 (MSN®, ICQ®, AIM®, Yahoo® & Google Talk®) (2 Temmuz 2008; 0:28:24)

teşekkürler haber verdiğin için

çok güzel birşey bu fringten bile iyi görünüyor

sylargray'e katılıyorum şimdiye kadarkilerin eniyisi

onurcan_82 -> Cevap: agileMOBILE 1.0.16 (MSN®, ICQ®, AIM®, Yahoo® & Google Talk®) (2 Temmuz 2008; 1:02:18)

cok teşekkürler hemen şimdi deniyecem

onurcan_82 -> Cevap: agileMOBILE 1.0.16 (MSN®, ICQ®, AIM®, Yahoo® & Google Talk®) (2 Temmuz 2008; 1:11:47)

ne yazik ki olmadı...3 farklı source'tan indirdim hepsindede hata anamenüye dönüyor..paket iniyor ama yüklenirken sürekli anamenüye dönüyor..acaba eksik bir programmı var bende ?

mcff -> Cevap: agileMOBILE 1.0.16 (MSN®, ICQ®, AIM®, Yahoo® & Google Talk®) (2 Temmuz 2008; 1:26:54)

telefonu kapatıp tekrar acıp deneyin bir belki hafızasında sıkısma oluyordur...

bazen bu yontem işe yarıyor...

quote:

Orjinalden alıntı: onurcan_82

ne yazik ki olmadı...3 farklı source'tan indirdim hepsindede hata anamenüye dönüyor..paket iniyor ama yüklenirken sürekli anamenüye dönüyor..acaba eksik bir programmı var bende ?

.:BBR:. -> Cevap: agileMOBILE 1.0.16 (MSN®, ICQ®, AIM®, Yahoo® & Google Talk®) (2 Temmuz 2008; 1:47:33)

telefonu yan döndürünce ekranda yan dönüyor mu?

onurcan_82 -> Cevap: agileMOBILE 1.0.16 (MSN®, ICQ®, AIM®, Yahoo® & Google Talk®) (2 Temmuz 2008; 1:57:28)

arkadaşlar denedim yine olmadı..iphonebrowser ile applicationsa baktığım zaman şu şekilde görünüyor acaba sizdedemi öyle...

http://img128.imageshack.us/img128/4390/20080702013043vz6.jpg
bende önceden fring kullanıyordum...restore ettim 8gb iphone'u bugün frings yükledim oda aynen ana menüye dönüyor..bişiler eksik gibi..

sylargray -> Cevap: agileMOBILE 1.0.16 (MSN®, ICQ®, AIM®, Yahoo® & Google Talk®) (2 Temmuz 2008; 2:10:28)

quote:

Orjinalden alıntı: .:BBR:.

telefonu yan döndürünce ekranda yan dönüyor mu?

Hayır, malesef bu özellik mevcut değil.

sylargray -> Cevap: agileMOBILE 1.0.16 (MSN®, ICQ®, AIM®, Yahoo® & Google Talk®) (2 Temmuz 2008; 2:14:07)

quote:

Orjinalden alıntı: onurcan_82

arkadaşlar denedim yine olmadı..iphonebrowser ile applicationsa baktığım zaman şu şekilde görünüyor acaba sizdedemi öyle...

http://img128.imageshack.us/img128/4390/20080702013043vz6.jpg
bende önceden fring kullanıyordum...restore ettim 8gb iphone'u bugün frings yükledim oda aynen ana menüye dönüyor..bişiler eksik gibi..

Yüklemede bir sorun çıkmış sanırım, çünkü ben iphonebrowser ile açtığımda içeride başka dosyalar da vardı.

jony_depp -> Cevap: agileMOBILE 1.0.16 (MSN®, ICQ®, AIM®, Yahoo® & Google Talk®) (2 Temmuz 2008; 4:17:50)

tum nokialarımda agile kullandım sonunda iPhone içinde çıkardı hemen yukluorum :)

m_carleone82 -> Cevap: agileMOBILE 1.0.16 (MSN®, ICQ®, AIM®, Yahoo® & Google Talk®) (2 Temmuz 2008; 4:32:59)

agile süper ya..
hemen deneyim bende, teşekkürler...

gelecekte tabikide ücretli olacaktır. ama kırığıda çıkar.. :P

braveheart655 -> Cevap: agileMOBILE 1.0.16 (MSN®, ICQ®, AIM®, Yahoo® & Google Talk®) (2 Temmuz 2008; 9:53:21)

Ben şimdi yükledim. Bayağı faydalı. Sitelerinde beta olarak yayınladıklarına göre appstore'da yer almayacak sanırım.

birumut -> Cevap: agileMOBILE 1.0.16 (MSN®, ICQ®, AIM®, Yahoo® & Google Talk®) (2 Temmuz 2008; 10:15:30)

gerçekten faydalı bir program teşekkürler;
bişey sorcam senin teman ne öyle home tuşları 5 li söylersen merak ettim hoş duruyor.

birumut -> Cevap: agileMOBILE 1.0.16 (MSN®, ICQ®, AIM®, Yahoo® & Google Talk®) (2 Temmuz 2008; 10:21:13)

msn bahlanamadım ben bu programla hata veiyor şurekli şifrem kullanıcı adım doğru ama yahoo yu denedim oda şuan Connecting dedi öyle duruyor.

underwater -> Cevap: agileMOBILE 1.0.16 (MSN®, ICQ®, AIM®, Yahoo® & Google Talk®) (2 Temmuz 2008; 10:26:18)

program gercekten cok iyi paylasım icin tesekkureler lazımdı boyle bir program
bu arada gozumden kacmadıysa bahsedilmeyen bir ozelligi de
biriyle yazısırken sol altta kamera butonuna bastıgınızda fotograf cekip
yuksek boyutta gizmobile sitesine update edip karsı tarafa linkini yolluyor[:'(]

birumut -> Cevap: agileMOBILE 1.0.16 (MSN®, ICQ®, AIM®, Yahoo® & Google Talk®) (2 Temmuz 2008; 10:34:04)

ben msn açamadım imden açtım bundan açamadım acaba sorun ne olabilr?

onurcan_82 -> Cevap: agileMOBILE 1.0.16 (MSN®, ICQ®, AIM®, Yahoo® & Google Talk®) (2 Temmuz 2008; 11:48:13)

bende installeri baştan kurarak sorunu hallettim sonunda yüklendi...teşekkürler

demirist -> Cevap: agileMOBILE 1.0.16 (MSN®, ICQ®, AIM®, Yahoo® & Google Talk®) (2 Temmuz 2008; 12:38:11)

http://iphone.unlock.no/ güncelleştirilemedi diyor...

Teknik.Servis -> Cevap: agileMOBILE 1.0.16 (MSN®, ICQ®, AIM®, Yahoo® & Google Talk®) (2 Temmuz 2008; 12:40:58)

all packed'da ararsanır ordada var illa eklemenıze gerek yok source son ersıyonu var ayrıca orda

demirist -> Cevap: agileMOBILE 1.0.16 (MSN®, ICQ®, AIM®, Yahoo® & Google Talk®) (2 Temmuz 2008; 12:45:50)

sağol
[:'(]

ercan_karakus -> Cevap: agileMOBILE 1.0.16 (MSN®, ICQ®, AIM®, Yahoo® & Google Talk®) (2 Temmuz 2008; 13:08:42)

Ben de yükledim ama agile bu işi biliyo gerçekten hoş bişeye benziyo, eve gidince bağlantı kurup iyice kurcalicam ama bunda da fringdeki gibi sesli görüşme imkanı var mı acaba arkadaşlar?

bu arada agile forces oyunu da hoş bişeye benziyo :))

Teknik.Servis -> Cevap: agileMOBILE 1.0.16 (MSN®, ICQ®, AIM®, Yahoo® & Google Talk®) (2 Temmuz 2008; 13:19:09)

agile forces yukleyen oldumu bende merak ettım aratınca ıkısı gelıyo[;)]

ercan_karakus -> Cevap: agileMOBILE 1.0.16 (MSN®, ICQ®, AIM®, Yahoo® & Google Talk®) (2 Temmuz 2008; 13:33:21)

ben yükledim hoş bi strateji oyununa benziyo ama ofiste olduum için oynayamadım daha :D

Kuray -> Cevap: agileMOBILE 1.0.16 (MSN®, ICQ®, AIM®, Yahoo® & Google Talk®) (2 Temmuz 2008; 13:43:29)

Test Ettim...;
Güzel Fakat Nick'i Uzun Olan biriyle konuşup kapatmak istediğinizde menu tuşuna basılmıyor...

birumut -> Cevap: agileMOBILE 1.0.16 (MSN®, ICQ®, AIM®, Yahoo® & Google Talk®) (2 Temmuz 2008; 13:51:15)

instali çalışmıyor arkadaş bendeni bir aksilik var + bahlanmıyor msn ne diyer msn programları açıyor o açmıyor? sildim şimdi tekrar farklı installerden yükledim ben acaba ondanmı ama onun instali çalışmıyor.[sm=icon_smile_screwy.gif]

Teknik.Servis -> Cevap: agileMOBILE 1.0.16 (MSN®, ICQ®, AIM®, Yahoo® & Google Talk®) (2 Temmuz 2008; 14:10:56)

quote:

Orjinalden alıntı: Kuray

Test Ettim...;
Güzel Fakat Nick'i Uzun Olan biriyle konuşup kapatmak istediğinizde menu tuşuna basılmıyor...

eksıklerı var evet düzenlenmesı lazım ama update ıle yapacak bunu paralı olayına gecerse ben buna razıyım :)

batuxan -> Cevap: agileMOBILE 1.0.16 (MSN®, ICQ®, AIM®, Yahoo® & Google Talk®) (2 Temmuz 2008; 14:43:58)

program su an biraz sorunlu conecting diyor ama screen shot geri gidiyor ilk ekledigimde guzel calisiyordu ama arasira takilip kaliyor su orunlari giderilse guzel bir program tek eksigi Fring teki konusma ozelliginin olmamasi ama onun yerine aninda resim cekip gonderebiliyorsunuz karsi tarafa..

Takao -> Cevap: agileMOBILE 1.0.16 (MSN®, ICQ®, AIM®, Yahoo® & Google Talk®) (2 Temmuz 2008; 14:49:29)

teşekkürler güzel program (: mesaj geldiğinde titremeye başladığında 1 programı arka sayfaya atıyor o kötü oluyor bi tek :(

demirist -> Cevap: agileMOBILE 1.0.16 (MSN®, ICQ®, AIM®, Yahoo® & Google Talk®) (2 Temmuz 2008; 14:58:57)

Home Screen'deyken agileMOBILE background ta kalması nasıl olacak. Agile den çıkınca msn çıkmış gözüküyorum.

Evolution -> Cevap: agileMOBILE 1.0.16 (MSN®, ICQ®, AIM®, Yahoo® & Google Talk®) (2 Temmuz 2008; 15:04:27)

Source adresini ekledim fakat Installerda yok program.Source ta bi problem mi var?

spider1 -> Cevap: agileMOBILE 1.0.16 (MSN®, ICQ®, AIM®, Yahoo® & Google Talk®) (2 Temmuz 2008; 15:12:13)

msni çalışmayanlar benimki de çalışmadı önce ve devamlı şifre ve kullanıcı hatası verdi
eminim doğru olduğuna ama her ihtimale karşı deneme olsun diye şifremi değiştirdim gene hata verdi defalarca değiştirdim hataya devam etti

enson sadece rakamlardan oluşan şifre koydum ve türkçe klavyeyi değiştirip normal klavye ile yazdım şifre ile kullanıcı adımı ve sorun çözüldü

rastlantı mıdır bilemem ama normal klavye kullanınca düzeldi bi deneyin isterseniz belki hiç alakası yoktur sadece denk gelmiştir

hakman306 -> Cevap: agileMOBILE 1.0.16 (MSN®, ICQ®, AIM®, Yahoo® & Google Talk®) (2 Temmuz 2008; 15:56:00)

package download failed hatası veriyor bende kuramadım bir türlü

tomeytos -> Cevap: agileMOBILE 1.0.16 (MSN®, ICQ®, AIM®, Yahoo® & Google Talk®) (2 Temmuz 2008; 16:06:25)

Program 10 numara çok beğendim. hemen fring i sildim :D

birumut -> Cevap: agileMOBILE 1.0.16 (MSN®, ICQ®, AIM®, Yahoo® & Google Talk®) (2 Temmuz 2008; 16:14:26)

quote:

Orjinalden alıntı: spider1

msni çalışmayanlar benimki de çalışmadı önce ve devamlı şifre ve kullanıcı hatası verdi
eminim doğru olduğuna ama her ihtimale karşı deneme olsun diye şifremi değiştirdim gene hata verdi defalarca değiştirdim hataya devam etti

enson sadece rakamlardan oluşan şifre koydum ve türkçe klavyeyi değiştirip normal klavye ile yazdım şifre ile kullanıcı adımı ve sorun çözüldü

rastlantı mıdır bilemem ama normal klavye kullanınca düzeldi bi deneyin isterseniz belki hiç alakası yoktur sadece denk gelmiştir

arkadaşım gerçekten haklısın ve bende giremiyenlerdim tek yapmamız gereken kullanıcı adımızı ve şifremizi ingilizce klavye ile yazın ne alakası var demeyin çok alakası var bahlandım şuan TEŞEKKÜRLER.

Teknik.Servis -> Cevap: agileMOBILE 1.0.16 (MSN®, ICQ®, AIM®, Yahoo® & Google Talk®) (2 Temmuz 2008; 17:17:30)

quote:

Orjinalden alıntı: XanderJR

Source adresini ekledim fakat Installerda yok program.Source ta bi problem mi var?

Sourcede sorun var eklenıyo fakat sonuc yok all packed de ararsa ordada var arkadasım

ZeneX -> Cevap: agileMOBILE 1.0.16 (MSN®, ICQ®, AIM®, Yahoo® & Google Talk®) (2 Temmuz 2008; 19:19:03)

Benim MSN 'imde yaklaşık 450 kişi var. Kişi sayısı bu güne kadar bütün programlarda sorun oldu. Program takıldı, çalışmadı vs. Kişiler listesi kabarık olan arkadaşlar bu programdan ne kadar verim aldılar acaba paylaşabilirlerse sevinirim.

Teşekkürler.

hakman306 -> Cevap: agileMOBILE 1.0.16 (MSN®, ICQ®, AIM®, Yahoo® & Google Talk®) (3 Temmuz 2008; 1:03:19)

bende hata veriyor yuklemiyor hala

cowcow -> Cevap: agileMOBILE 1.0.16 (MSN®, ICQ®, AIM®, Yahoo® & Google Talk®) (3 Temmuz 2008; 1:11:20)

klavyeyı nasıl ıngılızce yapıorus sacma bi soru olabilir ama bilmıorum...

spider1 -> Cevap: agileMOBILE 1.0.16 (MSN®, ICQ®, AIM®, Yahoo® & Google Talk®) (3 Temmuz 2008; 2:20:04)

klavyenin en altında boşluk(space) tuşunun solunda dünya şeklinde bir tuş var ona tıklayınca oluyor tekrar tıklayınca Türkçe'ye dönüyor

spider1 -> Cevap: agileMOBILE 1.0.16 (MSN®, ICQ®, AIM®, Yahoo® & Google Talk®) (3 Temmuz 2008; 2:49:02)

quote:

Orjinalden alıntı: birumut

quote:

Orjinalden alıntı: spider1

arkadaşım gerçekten haklısın ve bende giremiyenlerdim tek yapmamız gereken kullanıcı adımızı ve şifremizi ingilizce klavye ile yazın ne alakası var demeyin çok alakası var bahlandım şuan TEŞEKKÜRLER.

Rica ederim

deneye yanıla bulduk doğrusunu işte :)

Bu arada Yahoo'dan bağlanamama sorununa da çözüm buldum

eğer mailiniz abcdef@yahoo.com ise kullanıcı adınızı abcdef@yahoo.com diye değil sadece abcdef olarak girin

yani @yahoo.com suz olarak girerseniz bağlanacaksınız

onu da şimdi deneye deneye buldum ve msn-yahoo messenger-icq 3ü birden bağlı çalışır durumda bende

çok güzel bir programmış gerçekten

BelieveMe -> Cevap: agileMOBILE 1.0.16 (MSN®, ICQ®, AIM®, Yahoo® & Google Talk®) (3 Temmuz 2008; 3:11:33)

paylaşımın için teşekkürler :)

ersintnt -> Cevap: agileMOBILE 1.0.16 (MSN®, ICQ®, AIM®, Yahoo® & Google Talk®) (3 Temmuz 2008; 14:10:22)

personel msg girilebilio appear offline var nickler mail adreseri personel msg lar net ve tam gozukuyo resim cekip gonderebiliosunuz..

arada baglanmıyor ve nick degismiyor

bunun dısında gayet basarili ve iyi

ZeneX -> Cevap: agileMOBILE 1.0.16 (MSN®, ICQ®, AIM®, Yahoo® & Google Talk®) (3 Temmuz 2008; 21:23:36)

quote:

Orjinalden alıntı: ZeneX

Benim MSN 'imde yaklaşık 450 kişi var. Kişi sayısı bu güne kadar bütün programlarda sorun oldu. Program takıldı, çalışmadı vs. Kişiler listesi kabarık olan arkadaşlar bu programdan ne kadar verim aldılar acaba paylaşabilirlerse sevinirim.

Teşekkürler.

Kolay bir soruydu ama :)

spider1 -> Cevap: agileMOBILE 1.0.16 (MSN®, ICQ®, AIM®, Yahoo® & Google Talk®) (3 Temmuz 2008; 21:50:51)

quote:

quote:

Teşekkürler.

Kolay bir soruydu ama :)

Benim msn 50 kişi filandır

icq full sanırım 150-200 garanti

bir de yahoo messenger

3ü kardeş kardeş çalışıyor

eğer bir fikir verecekse sana

Takao -> Cevap: agileMOBILE 1.0.16 (MSN®, ICQ®, AIM®, Yahoo® & Google Talk®) (3 Temmuz 2008; 23:15:31)

update i çıkmış update yapan varmı?

Sayfa: [1] 2   sonraki >   >>

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.78125