Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Samsung NV8

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dijital Fotoğraf Makineleri ve Video Kameralar >> Dijital Fotoğraf/Baskı >> Cevap: Samsung NV8 Sayfa: <<   < önceki  8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
illker84

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

2 Ağustos 2008; 3:09:33 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: srhtyldz

quote:

Orjinalden alıntı: illker84

quote:

Orjinalden alıntı: askan22

Bilgi yok ama fikir çok

senin bilginle ihya olmaya değmez koçum

bu karıştırmaya gelmiş beyler ortalığı kaale almayın sussun yavrucak

hacım sen de al bi nv8 259 dan veriyoruz bak kur da düştü gel al sen de hadi %10 bırakıcak samsung 25 liraya yedek pil alcam ben de hadi kırma beni

iki yazına da bayıldım yahu tam super yazmıssın ben de sinir olmustum o canon fanatigine cok guzel cevap vermissin ellerine sağlık
adam bu forumda yazanları samsungun kar ortagı falan sanıyo galiba ille de herkes alsın diye ugrasmıyo kimse, fikirlerini soyluyo ben sizin yazılarınız sayesinde aldım nv8i neden iyi olmayan bi cihaz icin guzel seyler soylensin ki.iyiki almısım hic pisman olmadım buraya durust yorumlarını yazan herkese bi kere daha tesekkurler

güle güle kullan tekrar

yani ne diyeyim ki a570is kullanmadan a570is le hemide 4x zoom yaparak fotoğrafı çeken arkadaşa ben makineyi kullanmıyorum demesi üzerine makinesi yok farz ederek önerdim bakalım o da alırsa pişman olmaz bizim gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi illker84 -- 2 Ağustos 2008; 3:09:40 >

YAMAHA PACIFICA 112 JMX & ROLAND CUBE-20X
MSI VR330X / NOKIA E51 / SEGA DREAMCAST & FISHING ROD CONTROLLER
TIKLA >>> 2.EL DÜKKANIM
askan22

2 Ağustos 2008; 8:41:43 

Vay be futbol takımı fanatikliği gibi Fotoğraf makinesi fanatikleride var yaw Levent Kırca nın Olacak o kadar programı olsaydı müthiş parodisi olurdu
enteresan ve komik başka bi model önerince nasıl zorlarına gitti çocukların

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi askan22 -- 2 Ağustos 2008; 12:17:06 >

Hayat Bir Yansımadır Siz Gülümserseniz Herşey Gülümser
InTerCeptor

Sisteme Gözat

2 Ağustos 2008; 10:32:04 

ISO level: 100
Sharpness: Normal
Exposure time: 1/60 sec
White balance: Default

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InTerCeptor -- 2 Ağustos 2008; 10:30:58 >

Eski Nick: xl_ocean

astral32

2 Ağustos 2008; 12:21:07 

Yaw beyler bayanlar arkadas biraz ayıp olcak ama bişi soracam sadece
Bu foto galeriye geldikten ve resimi bulduktan sonra sonra nasıl sileceğiz yaw ben bir türlü bulamadım.
Kullanma kılavuzunda bir sil yeri var fakat ben makinede o kısmı bulamadım bir türlü ayrlama falan yapmak gerekiyomu?

''EGEMENLİK KAYITSIZ ŞARTSIZ MİLLETİN'DİR''
Milli işletim sistemimiz olan PARDUS 2008 işletim sistemini sonuna kadar destekliyorum
xentropa

2 Ağustos 2008; 12:55:53 

quote:

Orjinalden alıntı: tanreall

quote:

Orjinalden alıntı: xentropa

arkadaşlar selamlar, nv 8 ile ilgili teknik olmayan bir sorum olacak. Vereceğiniz cevaplar doğrultusunda alıp almamaya karar vermeyi düşünüyorum. Makinenin lcd ekranının dokunmatik olması ve flaşının makineye gömülü olmayıp, kullanım esnasında çıkması kısa vadede değil ama orta ve uzun vadede arızalara yol açabilir mi? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim...

Kesinlikle hayır dostum. Dokunmatik dediğin olay zaten dokunca tuşa, hangi özelliğin kenarındakine basarsan üzeri gölgeleniyor. Yani direk açmıyor o özelliği. Açabilmen için normal tuş olarak basıyorsun. Ayrıca flaş gayet sağlam duruyor. Nazik tasarlanmış ince düşünülmüş fakat bir o kadar da sağlam için rahat olsun. Başına gelebilecek tek sorun elinle açmaya kalkman flashı. Böyle birşey yapmazsan herhangi bir sorun çıkacağını ben şahsen düşünmüyorum

Yardımlarınız için sağolun arkadaşlar makineyi almaya neredeyse bir ay önce karar verdim. Ancak birkaç arkadaşıma gösterince bu konularla ilgili olarak kafamı karıştırdılar. Çıkabileceğim fiyat maksimum bu kadar. Bu fiyata araştırdığım kadarıyla da en iyi makine bu. Yalnız sırf bu konular yüzünden fuji a920'ye (ki video ve lcd ekran çözünürlüğü çok kötü) ve nikon l 16'ya (bunun da l15'e göre bir iki önemli özelliği eksik) doğru yöneldim. Ama sanırım NV 8 son tercihim olacak. Bir de yedek pili yurtdışından değil de Türkiye'den ya da en azından yerli bir web sitesinden almak mümkün değil mi? En azından fiyatlarına bakayım diye HB'dan falan baktım ama bulamadım.

xentropa
dream25

2 Ağustos 2008; 12:56:09 

quote:

Orjinalden alıntı: illker84

quote:

dayanamıcam cümle cümle yorumlayacam üşenmedim de gece gece çünkü çok eğlenceli yazmışsın hocam kusura bakma

1. kıl cümle : "A570 Fiyat/performans bi modeldir pişman olmazsın bütün özellikleriyle çok iyi bi modeldir ayrıcada bu benim manuel ayarlarda çektiğim bi foto herkez aynı yerden aynı resmi alamaz."

ben ne fotoğraflar gördüm senin bu kıytırık fotoğrafından (kendini övdüğün için böyle dedim ) kat be kat daha canlı ve keskin fotoğraflar gördüm ben dolayısıyla herke"s" canım kardeşim aynı yerden farklı foto alır zaten doğal olanı da budur

2. "Fotoğrafı fotoğrafçı çeker fotoğraf makinesi vasat bile olsa fotoğrafçının ayarlara hakim olması önemlidir ama bu makineyi iyi tanıyıp ayarlara hakim olduğunda çok güzel işler çıkartıyor "

fotoğrafı fotoğrafçıdan başka kimse çekerse cezası 62 YTL arkadaşlar bundan sonra fotoğraf makineniz minton bile olsa manuel ayarları olsa bizim samsung dan iyi çeker valla o da çok güzel işler çıkartır yani minton alın manuel ayarı varsa ayrıca nv8 de manuel de güzel işler çıkarıyor ki neden bunu söyleme gereği duydun anlamadık :)

3."ayrıca optik vizörle foto çekmek çok avantajlı"

optik vizörle çekilmiş fotolarını bastıranlar makineyle birlikte dondurmacıya gidince ve abi valla optik vizörle çektim allah belamı versin diyince dondurmacı adam da bunu yerse bi ihtimal bedava 1 külah dondurmaya sahip oluyor o yüzden hele ki bu sıcakta optik vizörle fotoğraf çekmek çok avantajlı

4. "nerden baksan F/P kralı bi model "

evet nv8 öyle hakkaten dediğin gibi a570is değil benim de canım nv8 i f/p kralı seçmek istedi bi itirazın varsa buyur söyle çekinme :)

5. "NV8 topiğindeyiz"

ha şunu bileydin

6."arkadaşlarıda üzmeyelim çünkü makinelerine çok bağlanmışlar"

makine bizden ayrılırsa olmuyo ilişkimiz yürümüyo diyip sıçtık o zaman arkadaşlar ne yapıcaz ??

7. "NV8 de güzel bi model alınabilir"

lütfettin sağol

8. "A570 kullanmasamda önerim böyle olurdu"

işte bomba laf... sen kullanmıyosan o fotoğrafı nasıl sen çektin yahu ?? şu an kullanmıyorum daha önce kullandım mı demeye çalıştın anlamadım ki?? canon fanatikliğimi ne sanki karışık bi durum

eheuehe bu kadar yeter sanırım adam olana fazla bile herkese iyi ve eğlenceli forumlar bu yazı yoğun isteğim üzerine tamamen eğlence amaçlı yazılmıştır

trajı komik bir açıklama olmuş eline sağlık..

AKINLASINN

2 Ağustos 2008; 13:05:11 

Burada yerli bir sitede pil 55 ytl + kdv idi. Ben de onu alacağıma dışardan 2 adet sahte alırım 10 ytl de cebime kalır diye düşündüm.
quote:

quote:

Orjinalden alıntı: tanreall

quote:

arkadaşlar selamlar, nv 8 ile ilgili teknik olmayan bir sorum olacak. Vereceğiniz cevaplar doğrultusunda alıp almamaya karar vermeyi düşünüyorum. Makinenin lcd ekranının dokunmatik olması ve flaşının makineye gömülü olmayıp, kullanım esnasında çıkması kısa vadede değil ama orta ve uzun vadede arızalara yol açabilir mi? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim...

Kesinlikle hayır dostum. Dokunmatik dediğin olay zaten dokunca tuşa, hangi özelliğin kenarındakine basarsan üzeri gölgeleniyor. Yani direk açmıyor o özelliği. Açabilmen için normal tuş olarak basıyorsun. Ayrıca flaş gayet sağlam duruyor. Nazik tasarlanmış ince düşünülmüş fakat bir o kadar da sağlam için rahat olsun. Başına gelebilecek tek sorun elinle açmaya kalkman flashı. Böyle birşey yapmazsan herhangi bir sorun çıkacağını ben şahsen düşünmüyorum

Yardımlarınız için sağolun arkadaşlar makineyi almaya neredeyse bir ay önce karar verdim. Ancak birkaç arkadaşıma gösterince bu konularla ilgili olarak kafamı karıştırdılar. Çıkabileceğim fiyat maksimum bu kadar. Bu fiyata araştırdığım kadarıyla da en iyi makine bu. Yalnız sırf bu konular yüzünden fuji a920'ye (ki video ve lcd ekran çözünürlüğü çok kötü) ve nikon l 16'ya (bunun da l15'e göre bir iki önemli özelliği eksik) doğru yöneldim. Ama sanırım NV 8 son tercihim olacak. Bir de yedek pili yurtdışından değil de Türkiye'den ya da en azından yerli bir web sitesinden almak mümkün değil mi? En azından fiyatlarına bakayım diye HB'dan falan baktım ama bulamadım.

''Türkiye, Atatürk'ü Tanrı'ya borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...''
tanreall

2 Ağustos 2008; 13:46:26 

quote:

Orjinalden alıntı: astral32

Yaw beyler bayanlar arkadas biraz ayıp olcak ama bişi soracam sadece
Bu foto galeriye geldikten ve resimi bulduktan sonra sonra nasıl sileceğiz yaw ben bir türlü bulamadım.
Kullanma kılavuzunda bir sil yeri var fakat ben makinede o kısmı bulamadım bir türlü ayrlama falan yapmak gerekiyomu?

Dostum play tuşu ile resimleri gösteren yere giriyorsun önce. Daha sonra silmek istediğin resmi bul ve sağ tuş takımında bir adet çöp tenekesi resmi göreceksin ona tıkla. Evet hayır diye soracak sana evet de böylece silmiş olursun

" Gençler yaşlıların aptal olduklarını düşünürler, yaşlılar gençlerin aptal olduklarını bilirler."
"Ben İzmir'i ve bütün İzmirlileri severim, güzel İzmir'in temiz kalpli insanlarının da beni sevdiklerinden eminim." Mustafa Kemal Atatürk ...
Sony RX88 | Acer Aspire 5715Z | LG Shine Silver | Motorola Mpx 200 Smartphone | Samsung NV8 | Apple I-pod Shuffle | Logitech V450 Nano Technology
XelAl

Sisteme Gözat

2 Ağustos 2008; 13:48:44 

arkadaşlar şu enstantane ayarı felan ne anlama geliyo nerden ayarlanıyo bilen va rmı

tanreall

2 Ağustos 2008; 13:53:18 

quote:

Vay be futbol takımı fanatikliği gibi Fotoğraf makinesi fanatikleride var yaw Levent Kırca nın Olacak o kadar programı olsaydı müthiş parodisi olurdu

Aksan arkadaşım son olarak yazıyorum ve bir daha sana cevap vermeyeceğim. Çünkü burası objektif bir topic ve insanları illa gelin bunu alın diye zorlamıyoruz. Herkes istediğini almakta özgür. Resimler ortada işte. sx100 ün çektiği fotoğrafın aynısnı ben bu makine ile çekebiliyorum. o makine 650 ytl benim makinem 259 ytl. Başlardaki yazımı hatırlatırım tekrardan. Fotoğraf herekse farklı haz verir ve kimisi canlı kimisi gerçekçi renkleri sever. Mesela ben Carl Zeiss lensten nefret ederim. Renklere öyle bir abanır ki gerçek olmaktan çıkar. PS ile oynanmış gibi fotoğraflar elde edilioyr ve bence hiç doğal ve zevkli değil. Yinede almak isteyen Canon alabilir. Fakat insalara alaycı yaklaşman sana hiç yakışmıyor bilesin. Direk bilgisiz ilan ediiyorsun insanları. Uzun pozlama ile metin arkadaşımızın çektiği resimleri bir incele istersen. Adam metro izini bile on numara yakalamış biraz insaf lütfen.

" Gençler yaşlıların aptal olduklarını düşünürler, yaşlılar gençlerin aptal olduklarını bilirler."
"Ben İzmir'i ve bütün İzmirlileri severim, güzel İzmir'in temiz kalpli insanlarının da beni sevdiklerinden eminim." Mustafa Kemal Atatürk ...
Sony RX88 | Acer Aspire 5715Z | LG Shine Silver | Motorola Mpx 200 Smartphone | Samsung NV8 | Apple I-pod Shuffle | Logitech V450 Nano Technology
illker84

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

2 Ağustos 2008; 14:00:48 

quote:

kes sesini küfrettirme bana çocuk yok senin karşında ağzını topla veletmisin nesin daha nerde ne diyeceğini bilmiyosun tek sözüm kes sesini !!!

YAMAHA PACIFICA 112 JMX & ROLAND CUBE-20X
MSI VR330X / NOKIA E51 / SEGA DREAMCAST & FISHING ROD CONTROLLER
TIKLA >>> 2.EL DÜKKANIM
srhtyldz

2 Ağustos 2008; 14:30:42 

quote:

Model onermek baska, YALAN soylemek baska...burda kimse, ilk once "ben bu fotoyu su ayarda "x" makinasıyla cektim su zoomda cektim bak nasıl da cektim kimse cekemez boyle" deyip ondan sonra da ben "x" makinasını kullanmıyorum ama alacak olsam "x" makinası alırım diye insanları kandırıp kafalarını karıstırmaya calısmaz.3 kurusluk zekayla insanlara 5 kurusluk akıl verme ilk once durust ol...senin burda cocuk dediğin insanlar ,sen sokakta kısa pantalonla misket oynarken fotografını cekiyorlardı

SEE YOU IN HELL MY FRIEND...
deniz11983

2 Ağustos 2008; 14:36:53 

ya arkadaşlar olayı abartmışsınız sanki satışından para alacaksınız :) ben çok anlamam hiçbirinide fanatiği değilim ama canon a 570 çok daha canlı net keskin ve gece çekimide gayet ii duruyor ben için görüntü önemli cebimde değilde elimde taşırım kariaması olmasın fark etmez

denizdeniz