Crysis ve benzeri oyunları yüksek ayarlarında (en yüksek olmasa bile ortanın üstü ayarlarda) çalıştıracak bir sistem almak istiyorum. Yukarıdaki gibi bir sistem düşünüyorum. Sizce sistemimde neler değişmeli? Overclock yapmayı düşünmüyorum. Sistemin fiyatının 1500 YTL'den yüksek olmamasını tercih ediyorum.
Değerli tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim.
high da rahat calıstırır üstüne oynadıgın mönitorun en yüksek destekledigi cöz de ayarlarsın fakat anti-lasing en yüksek yapamayabilirsin o zaman kasabilir . 4 de full cöz de ve diger ayarları da high da oynarsın
high da rahat calıstırır üstüne oynadıgın mönitorun en yüksek destekledigi cöz de ayarlarsın fakat anti-lasing en yüksek yapamayabilirsin o zaman kasabilir . 4 de full cöz de ve diger ayarları da high da oynarsın
yalnız forumda daha önce vista upgrade ramlerin iyi olmadığını okudum sanki. İsterseniz bi arama yapın.
Dilini küfre alıştırma. Tatlı dilli ol. Yoksa önüne gelene havlayan köpeklere dönersin. Halkı zorla kendinden nefret ettirirsin. Sabır iki türlüdür: istemediğin, hoşlanmadığın şeye sabretmek ve sevdiğin, istediğin şeye sabretmek. Şahsınıza fenalık eden bir düşmanı affediniz. Lakin vatanınıza ve milletinize fenalık eden bir kimseyi asla affetmeyiniz. Hz. ALİ (r.a.)
Bu işlerden anlamıyorum ram olarak farklı ne tavsiye edersiniz ?
OCZ ya da KİNGSTON HYPER-X tavise ederim ama çalışma frekansını yüksek tutun 2x1024 1066 MHz lik işinizi görecektir.High da rahatlıkla oynayabilirsiniz.
\\\ Asus P5K-E WİFİ/AP Edition _ Intel Core 2 Quad Q6600 2.4 GHz _ Kingston Hyper-X 2x1024 DDR2 800 MHz _ MSI 8800GTS OC Edition _ 320 GB WD S-ATA II _ Asus TA-250 _ Enermax Infınıtı 720W PSU _ Samsung LightScribe Multi DVD 12x DVD-RW ///
Corsair XMS3 veya Dominator serisi Crucial Ballistix Team Xtreem
Özellikle bu 3 seriden birisini seçin. Daha ucuz bi' alternatif daha isterseniz A-Data Vitesta serisi.
Ayrıca o paraya HD4870 takabilirsiniz. Ona yönelin ekran kartı olarak.
Sabit belleği Seagate alacaksanız 410AS kodlu olmasına dikkat edin.
Amd yerine Intel'e yönelip Q6600+DS3R de alabilirsiniz.
Not: OCZ ve Hyper-X diyen arkadaşlar, ben yanlış bilmiyorsam en iyi voltaj yiyen bellekler Corsair, Crucial, Team ve Mushkin. Arkadaş hız aşırtma yapmayacakmış olmasına rağmen biz bunları önerdik ama OCZ ve bilhassa Hyper-X'i önermiyorum ben.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagann -- 1 Temmuz 2008; 18:43:32 >